• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spiralle hamile kalan var mı??

Melegimm__4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2025
6
1
1
22
ACİLLL Hanımlar günaydın. Spiral taktırdım bundan 4-5 ay önce. Ama ilk defa adet olmam gerekirken geçen pazartesi kahverengimsi lekelenme yaşadım. O günden beri adetim de başlamadı bekledim başlar diye ama korkuyorum. Şuanda çocuk için hazır değilim. Spiral ile hamile kalma olabilir mi? Yaşayan var mı?

Son düzenleme:
ACİLLL Hanımlar günaydın. Spiral taktırdım bundan 4-5 ay önce. Ama ilk defa adet olmam gerekirken geçen pazartesi kahverengimsi lekelenme yaşadım. O günden beri adetim de başlamadı bekledim başlar diye ama korkuyorum. Şuanda çocuk için hazır değilim. Spiral ile hamile kalma olabilir mi? Yaşayan var mı?
Evet spiralle hamile kalanlar var.bu zamana kadar sökülmediyse yerleşme kanaması olabilir.

Bende aynı şekilde gebe kaldım şuan 8 haftalığım adetim gecikmişti ama hep lekelenmelerim oluyordu kan testinde hamile olduğumu öğrendim

Back
X