- 13 Kasım 2018
- 1.898
- 1.823
- 63
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
Normali bu zaten , ne bilim insan her zaman dört dörtlük olmaz birinci de gelir dağınık ikinci de gelir toplu ev , o zaman anlar zaten neyin ne olduğunu misafir.ki temiz olan bir kadın bir yerden mutlaka kendini belli eder bunu da bilin.aynen insanlar sizi sayıp gelmek istiyoruz diyorlar siz evinizin halini dostlara tercih ediyorsunuz bu yaşamdan geri kalmaktan başka bir şey değil . Haber ver neyin haberi yahu eskiden akşam yemeklerine sadece haberli gidilirdi , diğerleri yolda bı toz kalkardı merakla bakardık kim gelmiş diye .. hiçbir şeyin tadı kalmadı cidden.Bende bu konuda takintiliyim . Ev cok temiz olsun ikramlar tam olsun.boyle olunca misafir agirlamak zorlasiyor. 2 gun oncesinden haberim oldugunda sıkıntı yapmam epey hallerim ev cok pis dgilse.
Ancak bunu asmaya calisiyorum. Ani misafirde bile takmamaya gelene hayir dememeye calisiyorum artik. Insanlar bir cayimi iki cift muhabbete geliyorlar die kendimi telkin ediyorum. Ben kimsenin evine temizlik kontrolu yapmaya gitmiyorum diyorum. Yapanlar vardir ancak bunlari da dusunmemeye kendimi her halimle kabul etsinler diye dusunmeye basladim.