Misafir Konusu

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
Kizlar benim bir sorunum var dogru mu yapiyorum bilmiyorum kendimi ergen kiz gibide hissediyorum bazen ..
Sevmedigim insanlar var kadinlar ve hafta geliyorlar misafirlige ben hic birinin evine gitmedim ama annemler gidiyor arada tabi..
Dedikodu yapan arkamdan ailemin ve benim laf yapan insani istemiyorum acikcasi ve geldikleri zaman sinir oluyorum arayip sormak da yok çat kapi geliyor hafta sonu da dinlemiyor kendisine gidilince kizlari kotu davraniyor anneme..
Acikca söyliyim geldiklerinde el opmuyom gorusmuyom istemedigimi belli ediyom yaninda oturmuyom sizce bu kotu bir sey mi evet kotu ama icimden gelmiyor napabilirim sizede boyle oluyor mu ?

Anneniz bu hanımları belli ki çok seviyor. Kızlarının kötü davranmasını umursamıyor. Size "gel bizimle otur" diyen yoksa umursamayın.

Kizlar benim bir sorunum var dogru mu yapiyorum bilmiyorum kendimi ergen kiz gibide hissediyorum bazen ..
Sevmedigim insanlar var kadinlar ve hafta geliyorlar misafirlige ben hic birinin evine gitmedim ama annemler gidiyor arada tabi..
Dedikodu yapan arkamdan ailemin ve benim laf yapan insani istemiyorum acikcasi ve geldikleri zaman sinir oluyorum arayip sormak da yok çat kapi geliyor hafta sonu da dinlemiyor kendisine gidilince kizlari kotu davraniyor anneme..
Acikca söyliyim geldiklerinde el opmuyom gorusmuyom istemedigimi belli ediyom yaninda oturmuyom sizce bu kotu bir sey mi evet kotu ama icimden gelmiyor napabilirim sizede boyle oluyor mu ?
e kızları da annene kötü davranıyomuş kısasa kısas

İyi yapıyorsun, belki taşlayanlar olacaktır bei ama ben de aynısını yapıyorum. Yüzlerine gülüp laf söylüyorum. Dedikodu senden sorulur anlat bakalım diye başlıyorum onlar konusmadan. Anlatamıyorlar tabi öyle deyince. Oh olsun

Herkes kendine yakışanı yapar , onların kızlarının terbiyesiz , saygısız olmaları kendilerini ilgilendirir.
Saygısızlık yapma geldiklerinde bir hoş geldin de canın isterse otur yanlarında.Bu kadar zor bir şey değil.

Hiç sevmem öyle dedikodu takımını her mahallede de vardır. Hakedene hakettiği gibi davranacaksın. Annenle paylaş konuyu bence.

Kasma kendini boşa. Yüzüne tükürsen ya rabbi şükür der onlar. Bişeyden anlamazlar. Onlarla ilgili ince düşünmeye falan uğraşma. Benim akrabalarımda da var öyle birkaç tane. Yapıları bu.

Bilirim oyle komsular bizde de vardi. Tasininca kurtuldukBi komsumuz vardi hatta nerdeyse gunun 5vakti gelirdi surekli de bisey istemeye yok unum bitti yok yumurtam bitti. Market gibi goruyodu galiba bizi ve dedikodu yapmasi da cabasi. Anneler maalesef iyi niyetli oluyo gorusuyo. Sen gorusmek zorunda degilsin bosver geldiklerinde yanlarinda oturma bile.

Back
X