- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi sevgisiz11
Siz de öğretmen olsaydınız madem?Şu öğretmenlerin hafta sonu tatil, bayramı tatil, dersi bitince tatil, boş günleri tatil sırtlarında taş taşıyan maden işleri sanıyorlar ya kendilerini.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz de öğretmen olsaydınız madem?Şu öğretmenlerin hafta sonu tatil, bayramı tatil, dersi bitince tatil, boş günleri tatil sırtlarında taş taşıyan maden işleri sanıyorlar ya kendilerini.
"Demogoji" benim yazdıklarım için kullanılmaz.demeogoji demogoji başka bişey yok yazdıklarında ........
öğretmen misiniz :) :) gözler hep sizin tatillerinizde dimi .Yahu tutan mı var siz de olun .Çok garip insanlar var .Git sen kafa patlat okulda kolaysa bir sürü bebenin içinde .Bi bitemediniz arkadaş
Hadi gözün aydın dert ettiğn kadar olmadı:) amca eşindn anlayışlı çıktı..Esim yemeğe davet etmiş amcasida çok çağıran oldu birine söz verdim demiş dışarda biyerde toplanırız demiş diğer kardeslerinide kasdetti sanirim en son kahvaltıya gelmeye karar vermişler durum bundan ibaret
Yani su an suresiz izindeyim dediginiz icin oyle yazdim. Konu sahibi ayirmis calisanla calismayanlari ben deyil.Ben çalışmayan bayan değilim hanfendi.18 yaşımdan beri iş hayatındayım.Evlendim yine devam ettim.Şuan süresiz izindeyim..O yüzden hem çalışma hayatını hem ev hayatını bilerek yazdımYemeğimi de yapıyorum bir gün ütümü yapıyorsam bir gün çamaşır bulaşık.bir gün alışveriş.internetime de giriyorum tv de izliyorum misafir de çağırıyorum.Çalışırken bu işleri yine yapıyorum.İnsdan hamileyken evinde ayağını uzatıp oturabiliyor bir de çalışan hamileye sorsunlar.çou destekleyende çalışan değil.Hee işi çok hafif olup evde daha çok yorulan da vardır.Ben çalıan çalışmayan diye de ayırmadım.Sadece çalışan kadının çalışmasını küçümseyip ev hanımlığı daha zordur diyenlere lafım.
Aynen. Birde isin komigi konu sahibi evde oturanlara aslinda ayrim yapmis, hala onu destekliyormus.demeogoji demogoji başka bişey yok yazdıklarında ........
Bnece sen yorumları tekrar oku.Kadın sadece çalışıyorum dedi.Ama çalışan kadın tartışmasına çeviren "çalışan kadınların çalışıyorum demesinden gına geldi"diye yorum yapan hanfendi.Kusura bakma biri laf söyleyince cevabını verince mi suç.Kimi desteklediğim beni ilgilendiri.Desteklerim desteklemem.Sen bence önce kime "aynen" dediğine bi de ayırım yapanın kim olduğuna bak öyle yorum yap.Aynen. Birde isin komigi konu sahibi evde oturanlara aslinda ayrim yapmis, hala onu destekliyormus.
Cok ilginc.
Evet, her mesleğin kendine göre zorluğu var yani. O kadar avantajlı bir meslekse söyleyenler de deneseydi. Öğretmenlerin tatili de tatili. 40 tane çocuğa kafa patlat tatilin de olmasın, yok yaöğretmen misiniz :) :) gözler hep sizin tatillerinizde dimi .Yahu tutan mı var siz de olun .Çok garip insanlar var .Git sen kafa patlat okulda kolaysa bir sürü bebenin içinde .
Zaten çok pişmanım öğretmen olmadığıma. Halbuki ailem söylemişti öğretmen ol ilerde evinde rahat edersin diye. O zamanlar gözüm yüksekteydi maalesef beğenmemiştim öğretmenliği, pişmanım.Siz de öğretmen olsaydınız madem?
Öğretmenlik de seni çok beğeniyordu.Zaten çok pişmanım öğretmen olmadığıma. Halbuki ailem söylemişti öğretmen ol ilerde evinde rahat edersin diye. O zamanlar gözüm yüksekteydi maalesef beğenmemiştim öğretmenliği, pişmanım.
şimdi hangi mesleği icra ediyorsunuz ?Zaten çok pişmanım öğretmen olmadığıma. Halbuki ailem söylemişti öğretmen ol ilerde evinde rahat edersin diye. O zamanlar gözüm yüksekteydi maalesef beğenmemiştim öğretmenliği, pişmanım.
Zaten artık cok zor olmak. 3 sınav artı mülakat. Mülakatı geçemezsen kazandığın 3 sınavı at çöpe. 4 sene oku üstüne eşek gibi kpssye çalış ama benim gibi 3 senedir atanama onun üstüne sinirden stresten sağlığın bozulsun yaşama dair hiçbir isteğin hevesin kalmasın, psikolojin bozulsun 4 5 sene sonra zorla sınavı gec de atan. Ondan sonra her önüne gelen öğretmenlik rahat paşa paşa yatıyorsun desin.Zaten çok pişmanım öğretmen olmadığıma. Halbuki ailem söylemişti öğretmen ol ilerde evinde rahat edersin diye. O zamanlar gözüm yüksekteydi maalesef beğenmemiştim öğretmenliği, pişmanım.
Misafir yüzünden papaz olduk
Eşimin amcası geldi yurtdışından 20 küsür yıldır gelemiyomuş neyse kayınvalidemlere gittik eşim havaalanından aldı geldi baya oturduk o aksam çıktık geldik
10 gün kalıp dönicekmis dün Esim mail attı amcamı bize davet etmek istiyorum diye bende tamam c.tesi çağıralım dedim annemleride çağırıcam dedi annesiyle görümcem aynı binada onuda çagırcak tabi bende ozaman kalabalık olur (hepsi gelirse 9 kisi)kahvaltıya çagiralim diye konuştum
Çünkü pazar günü erken kalkıp kuzenime ugricam ordan esimin akrabasinin nisanina gidicez 1de
C.tesi aksam yemeğe alırsam onları evi temizleyip toplamam gerekicek pazar günüde yokum ev o haldeyken Nasi gidim nisana zaten p.tesi ise gidiyorum ne ara dinlenim
Yok efendim kahvalti olurmuymus ayipmis bir suru laf saydi bagirdi cagirdi bu arada 3tane halasi var yasadigimiz sehirde bir suru kuzeni var herkes cagirdi bi biz kaldik ayip oldu gibi kendini olduruyo cikti annesine gitti simdide
Çalışan bi insan olarak c.tesi aksamı 10 kişiyi ağırlayamam müsait değilim demem çokmu garip sizce
boşver ne yazıp neyi savunduğundan onunda haberi yok yazıyor işte ...Aynen. Birde isin komigi konu sahibi evde oturanlara aslinda ayrim yapmis, hala onu destekliyormus.
Cok ilginc.
Bence yazmayalim artik polemikten bosuna ban yemiyelim.boşver ne yazıp neyi savunduğundan onunda haberi yok yazıyor işte ...