• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafir sorunu..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Merhaba bayanlar. Ben bi süre önce kursa gittim ordan ablalar ile görüşüyorum hala bazıları ile yani. Nyse aralarında çok sevdiğim bi abla var bnden baya büyük.. Hepsi yaşça çok büyükler bnden yani ben 22 onlar 60. Ama çok tatlılar ve görüşüyoruz işte.
Neyse ablayı bize çağırdım. O da kurstan bikaç kişi ile gelmek istedi bana. Bn de tmm dedim sen ayarla dedi bugğnde.
Ben bi tek onu çağırdım onun bi de arkadaşı var o da kurstan şimdi onu çağırmazsam ayıp olacak. Bnm pek hoşlanmadığım biri daha var onu da çağıralım diyo bu abla. Bi kişi daha var onu da çağıralım diyo. Ben bi kişi çağırdım o dört beş kişi topluyor. Açıkçası arkadsşı ve bi kişi daha var onlar tmm da diğerinden pek hoşlanmıyorum çağırmak istemiyorum açıkçası ama haberi olursa da ki olur kırılır. Ne yapayım..? Bi de daha önce böyle gün gibi hiç insan ağırlamadım kısır sigara böreği ve kek ikram etsem yeter mi,?? Ardından kahve filan?

Ablana söyle, hoşlanmadığım insanlarla aynı ortamda olmaktan hoşlanmıyorum kusura bKma de. Sinir oluyorum hem misafir olarak gelecek he. Yanina birilerini takiyor . Ayrica sevmiyorsan kırılmasına neden takıldın?

Ablana söyle, hoşlanmadığım insanlarla aynı ortamda olmaktan hoşlanmıyorum kusura bKma de. Sinir oluyorum hem misafir olarak gelecek he. Yanina birilerini takiyor . Ayrica sevmiyorsan kırılmasına neden takıldın?

O sevmediğimi bilmiyor bi de görüşünce beni de çağırın demişti şimdi WhatsApp da grup var ordan kesin öğrenecek.

Bu ablalar da kafileymiş mübarek. Bizde de teyze versiyonu var bunların, gün teyzesi. Kısırsız böreksiz yaşayamıyorlar.
4-5 kişi gelecek diye beklersin, eve gelene kadar 20 kişi olurlar. Yarısını da yoldan mı topluyorlar napıyorlarsa. :işsiz:

Ağırlayın artık, "Sen gel sen gelme" hoş olmaz. Bir dahakine daha kıvrak cümlelerle davet edersiniz, tek gelmesi için.

Şimdi düşüncesizce davranışlar hoş değil
Öte taraftan üçbeş misafir ağırlayamayacakmısınız herkeside sevmek zorunda değilsiniz
Bilmiyorum nasıl işinize gelirse öyle yapın desem?

cagiracaginiz kişi sizi sizin onu kendinize yakın gördüğünüz kadar yakın görmüyor olmalı ki ikimiz napcaz ben onunla sikilirim deyip yanına birilerini takmaya çalışıyor bence arkadasliginizi bir daha gözden geçir.
biraz de davet edildiği yere yanına üç beş kişi daha takacak kadar yuzsuz bir talep içine giriyorsa ilerde çat kapı ikide bir davetsiz misafir olabilecek potansiyele de sahip olabilir

Ay cnm bnm ya. Snnle yaşıtız ama çok sevimli geldin bana. :) yeter mi diyo ya :) yeter tabi başlarından fazla.

Bu ablalar da kafileymiş mübarek. Bizde de teyze versiyonu var bunların, gün teyzesi. Kısırsız böreksiz yaşayamıyorlar.
4-5 kişi gelecek diye beklersin, eve gelene kadar 20 kişi olurlar. Yarısını da yoldan mı topluyorlar napıyorlarsa. :işsiz:

Ağırlayın artık, "Sen gel sen gelme" hoş olmaz. Bir dahakine daha kıvrak cümlelerle davet edersiniz, tek gelmesi için.
Bizede koloni halinde gelen bi kac vrup vardi

Neyse ki bjfileri sehir dışına tasindalar onlar elendi

Inanin hesapliyorum 25 kisiden fazla olduklari oluyor
Bi kere birisi yemegi begenmedigiyle ilgili imalı bi lafta bulundu
Keske diyebilseydim normal aileler seklindd gelseniz bdnde bilirim fırın yemegi yapmayı yada kofte et yemegi tarzi seyler pisirmeyi

Ama 20-25 kisilik gruba nasıl yetistireyim
anlayissiz olanları hic cekilmiyo
Bide demezler mi boyle kalabalik olunca keyifli oluyor insanin istersdniz bide ev sahibine sorun diyesi geliyor

Sofrada bir insanciga yetecdk yer yok sen ayakta kaldin gel gel otur diyenlere kucaginiza mi oturayim diyesim geliyor diyemiyorum

Bizede koloni halinde gelen bi kac vrup vardi

Neyse ki bjfileri sehir dışına tasindalar onlar elendi

Inanin hesapliyorum 25 kisiden fazla olduklari oluyor
Bi kere birisi yemegi begenmedigiyle ilgili imalı bi lafta bulundu
Keske diyebilseydim normal aileler seklindd gelseniz bdnde bilirim fırın yemegi yapmayı yada kofte et yemegi tarzi seyler pisirmeyi

Ama 20-25 kisilik gruba nasıl yetistireyim
anlayissiz olanları hic cekilmiyo
Bide demezler mi boyle kalabalik olunca keyifli oluyor insanin istersdniz bide ev sahibine sorun diyesi geliyor

Sofrada bir insanciga yetecdk yer yok sen ayakta kaldin gel gel otur diyenlere kucaginiza mi oturayim diyesim geliyor diyemiyorum

Bn de çağırdım şimdi dört kişi. Bi de onu da çağır filan diyolar şu gönül koydu filan diyolar da kaç kişi çağırayım bana da yazık. Yani 25 kişi buluşacaksa dışarda buluşsun gerçekten ev sahibi için zor ve çok da masraflı olur

Back
X