- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
O da kurstan bikaç kişi ile gelmek istedi bana. Bn de tmm dedim sen ayarla dedi
Ama kendin tamam demişsin başta.Ben bi kişi çağırdım o dört beş kişi topluyor
Ablana söyle, hoşlanmadığım insanlarla aynı ortamda olmaktan hoşlanmıyorum kusura bKma de. Sinir oluyorum hem misafir olarak gelecek he. Yanina birilerini takiyor . Ayrica sevmiyorsan kırılmasına neden takıldın?
Bu ablalar da kafileymiş mübarek. Bizde de teyze versiyonu var bunların, gün teyzesi. Kısırsız böreksiz yaşayamıyorlar.
4-5 kişi gelecek diye beklersin, eve gelene kadar 20 kişi olurlar. Yarısını da yoldan mı topluyorlar napıyorlarsa.
Bu seferlik idare et . Bidaha çağırmazsin yada çağırırken daha temkinli konuşur çağırırsn canim.O sevmediğimi bilmiyor bi de görüşünce beni de çağırın demişti şimdi WhatsApp da grup var ordan kesin öğrenecek.
Kadın da aynısını düşünmüş ki kalabalık topluyor yanına:)Ya yanlış anlamayın ama cidden merak ediyorum 60 yaşındaki insanlarla oturup ne konuşacaksınız
Bizede koloni halinde gelen bi kac vrup vardiBu ablalar da kafileymiş mübarek. Bizde de teyze versiyonu var bunların, gün teyzesi. Kısırsız böreksiz yaşayamıyorlar.
4-5 kişi gelecek diye beklersin, eve gelene kadar 20 kişi olurlar. Yarısını da yoldan mı topluyorlar napıyorlarsa.
Ağırlayın artık, "Sen gel sen gelme" hoş olmaz. Bir dahakine daha kıvrak cümlelerle davet edersiniz, tek gelmesi için.
Ya çok ayıp olur o zaman. Sevmiyorsanız da sonuçta başbaşa olmayacaksınız. Bir seferlik idare edin. Bir daha kimseyi çağırmazsınız.O sevmediğimi bilmiyor bi de görüşünce beni de çağırın demişti şimdi WhatsApp da grup var ordan kesin öğrenecek.
Ya çok ayıp olur o zaman. Sevmiyorsanız da sonuçta başbaşa olmayacaksınız. Bir seferlik idare edin. Bir daha kimseyi çağırmazsınız.
Bizede koloni halinde gelen bi kac vrup vardi
Neyse ki bjfileri sehir dışına tasindalar onlar elendi
Inanin hesapliyorum 25 kisiden fazla olduklari oluyor
Bi kere birisi yemegi begenmedigiyle ilgili imalı bi lafta bulundu
Keske diyebilseydim normal aileler seklindd gelseniz bdnde bilirim fırın yemegi yapmayı yada kofte et yemegi tarzi seyler pisirmeyi
Ama 20-25 kisilik gruba nasıl yetistireyim
anlayissiz olanları hic cekilmiyo
Bide demezler mi boyle kalabalik olunca keyifli oluyor insanin istersdniz bide ev sahibine sorun diyesi geliyor
Sofrada bir insanciga yetecdk yer yok sen ayakta kaldin gel gel otur diyenlere kucaginiza mi oturayim diyesim geliyor diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?