Misafir sorunu

İstenmediğini anlamasını sağlamak zaten onur kırıcı biri. Bunu öğrendiğinde mutlu bir şekilde ayrılmayacak ki. Hepimiz için söylüyorum. Her birimiz istenmediğimizi bilsek kırılırız. Bence (eğer fiziksel bir rahatsızlık duymuyorsan, çünkü sabahları yalnız kaldığını söylemişsin) bir süre izin verin. Ona hedeflerini ne yapacağını yarınlarıyla ilgili ne düşündüğünü sorun. Aileniz size onu gönder sen söylersen biri olmaz gibi baskı yapıyor mu? Ondan rahatsız olduğunuz bir durum var mı?
Rahatsız oluyorum seneler önce de gelip kalmıştı çocuktum o zamanlar artık gına gelmişti kovmuştum açık açık o şekilde gitmişti ailem baskı yapmıyorlar ama çok rahatsızlar kendisi keyfine pek düşkün acaba benden rahatsız olurlar mı gibi bi düşüncesi yok çünkü tanıyorum az çok

Rahatsız oluyorum seneler önce de gelip kalmıştı çocuktum o zamanlar artık gına gelmişti kovmuştum açık açık o şekilde gitmişti ailem baskı yapmıyorlar ama çok rahatsızlar kendisi keyfine pek düşkün acaba benden rahatsız olurlar mı gibi bi düşüncesi yok çünkü tanıyorum az çok
Anladım, sevgi de yoksa aranızda bence saygıyı da çok bozmadan söyleyin. Geçinemediğinizin altını çizin. Çünkü dediğim gibi istenmemenin güzelliği yok ne yazık ki. :)

pislik almis basini gidiyor amca dayi yegenine neler yapiyor kiz tedbirli davraniyor diye sapik goruslu oluyor .Napsin yani illa basina bisey mi gelsin? Ne gamsiz insanlar var herseyden kil kapmaya gerek yok da adam da bi zahmet dustan giyinik ciksin.

Bizde çok ayıp karşılanır böyle birşey gitmesini istemek falan:110: ayrıca konu başlığı misafir sorunu bence misafir değil yani ya teyzenin ya da dayının oğlu ilginç

@Mayflower75 o iki kere duştan çıkmadı kapı 2 kere çaldı demek istedim sapık muamelesi yapmıyorum ama dünya hali belli olmaz o sonuçta erkek neler neler duyuyoruz okuyoruz o yüzden rahatsız olmam çok normal bence :KK43:
Çocuk duştayken sen niye kapıyı acmadin. Ben koca eşek kadar kuzenimle aynı yatakta yatiyorum. Ne garip insanlarsiniz. Sizde kalsın biraz, versin aylık bu miktar para kendine ev bulana kadar. Kuzen bu yaa. Ne bicim ailesiniz

Internetten kiralık ev ilanlarını açıp göstereceksin. "Bak tam sana göreymiş burayı yarın bir arayayım mı senin için ?" diyeceksin. Gerisi çorap söküğü gibi gelir.
Bu nasıl bi öneri ya :D defol git desin daha iyi ahahaha

@Mayflower75 o iki kere duştan çıkmadı kapı 2 kere çaldı demek istedim sapık muamelesi yapmıyorum ama dünya hali belli olmaz o sonuçta erkek neler neler duyuyoruz okuyoruz o yüzden rahatsız olmam çok normal bence :KK43:
bence sızın aıle ılışkılerınızde bır sıkıntı var benım kuzenım abartmıyorum yanımdan cıplak gecse bakmam bıle ve asla art nıyet dusunmem ve gecıcı bır surelık ıse evımde kalması benı rahatsız etmez, egerkı bu kadar sıkı bır aıle bagınız yoksa en basından kusura bakma bız kabul edemeyız dıyecektınız bence, o da zaten anlıyordur bence ıstenmedıgını yakında gıder dıye dusunuyorum fazla kalmaz zaten....

Çocuk duştayken sen niye kapıyı acmadin. Ben koca eşek kadar kuzenimle aynı yatakta yatiyorum. Ne garip insanlarsiniz. Sizde kalsın biraz, versin aylık bu miktar para kendine ev bulana kadar. Kuzen bu yaa. Ne bicim ailesiniz
E eftelya2015 ailemi tanımadan yargılamak sizce normal mi bu tavır da bir yazı size yazılsa hoşunuza gider mi ? Biz seneler önce onun kahrını çok çektiğimiz için istemiyoruz tek sorun bu kuzenim diğer kuzenlerimle çok şükür iyiyiz gelip kalsınlar hiç sorun değil demek ki onda bir sorun var ki ev arkadaşları evinden kovmuş

En bastan tavrinizı belli etseydiniz.Sadece 1 gün kalip giderdi.Şimdi iyice yayılmış.

Back
X