Misafir sorunu

Anne tarafından geçenlerde uyanıp duşa girdi o arada kapı çaldı 2 kere duştan çıktı üstü çıplak bir şekilde bana kim geldi diye sordu kafamı çevirdim direk bende :KK43:
Ne kadar da müstehcen bir hanım kız mısın sen maşallah. :KK31:
Sen nerdesin ki duştan üşenmeden çıkıp kimin geldiğini soruyor. Adamın evi değil sonuçta kimse kim ne işine yarar gelen giden? :işsiz:
Hani her konuya şüpheli bakmam da bu fazla iddialı geldi. :oha:

Bi arkadas yazmış çok güzel bi sofrada konuyu açıp ee ev mi tutacan vs tarzı sorular sorun O'da sizinde fazla kalmayacgini kafasına koyarsa gitmesi uzun sürmez

ya dayınızın oğlu,ya da teyzenizin(anne tarafımdan dediğiniz için).ağabeyiniz gibi değil mi?üstü çıplak olsa ne olur ki?

Mayflower75 Mayflower75 o iki kere duştan çıkmadı kapı 2 kere çaldı demek istedim sapık muamelesi yapmıyorum ama dünya hali belli olmaz o sonuçta erkek neler neler duyuyoruz okuyoruz o yüzden rahatsız olmam çok normal bence :KK43:
çok haklısın rahatsız olmakta benim de kuzenim bize geliyordu tuhaf bakmaya başlamıştı ben yine anlam veremedim. Bir gün telefon açtı ben senden hoşlanıyorum çok seviyorum diye ben şok olmuştum. Ben senin kuzeninim nasıl bu gözle baktın dedim. Duymamış olayım dedim. Sonra ciddiyim ben dedi evlenmek istiyorum dedi. Ben asla olmaz dedim. Amcamı gönderdi iş büyüdü tatsızlaştı. Sonra annem net cevap verince çok şükür kapandı görüşmüyorum zaten.

Internetten kiralık ev ilanlarını açıp göstereceksin. "Bak tam sana göreymiş burayı yarın bir arayayım mı senin için ?" diyeceksin. Gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Bir sure kalsin.O iyiligi de yapin millet yillarca misafir ediyor.
Benim erkek yegenim sehirdisindaki ablamda kaliyor calistigi icin.O ablamin kizi da yazin orda.Ustelik normalde enistem oldukca muhafazakardir ama merhamet damari agir basti.Ustelik ukala da bir yegenimdir ablami da uzuyor sık sık.Ablam yine de evden yollamak ayibina gidiyor tanri misafiri nihayetinde.Masraf etmesin diye orda kaliyor.
Siz birseyini gormedikce yaziktir musade esin biraz kendini toplasin sonra ev bakar artik.Zaman gecip de ev bakmazsa ozaman sorarsiniz ev arkadasi ev bakiyomusin diye

Bence bir süre daha gençsin sonra ufak yollu sorarsınız ne yapmak istediğini ..zor durumda kalmış sonuçta ..

Akraba için böyle düşünülmesi hiç hoş değil.
O da sizinle çok rahat edemiyordur çıkar elbet.

Anne tarafından geçenlerde uyanıp duşa girdi o arada kapı çaldı 2 kere duştan çıktı üstü çıplak bir şekilde bana kim geldi diye sordu kafamı çevirdim direk bende :KK43:
Bence cok anormal
Gecinemiyorsa memleketine dönsün
Bence direkt diyin ki sen burda gecinemezsin bence evine dön. Evden ayrıldın tek kalsan kira cok gelir ya da pansiyon kal diyin

Merhaba arkadaşlar bir konu hakkında sizlerin fikrine ihtiyacım var.Kuzenim çalışmak için ist ye geldi şu an çalışıyor ama ev arkadaşları onu evinden kovmuş bizimle kalıyor bir kaç gündür ailem sabah işe gidiyor kuzenim bazen öğlen gidiyor vardiyalı olduğu için ben sabahları çoğu zaman onunla yalnız kalıyorum ailem ve ben onu kırmadan istenmediğini anlamasını nasıl sağlayabiliriz?
İstenmediğini anlamasını sağlamak zaten onur kırıcı biri. Bunu öğrendiğinde mutlu bir şekilde ayrılmayacak ki. Hepimiz için söylüyorum. Her birimiz istenmediğimizi bilsek kırılırız. Bence (eğer fiziksel bir rahatsızlık duymuyorsan, çünkü sabahları yalnız kaldığını söylemişsin) bir süre izin verin. Ona hedeflerini ne yapacağını yarınlarıyla ilgili ne düşündüğünü sorun. Aileniz size onu gönder sen söylersen biri olmaz gibi baskı yapıyor mu? Ondan rahatsız olduğunuz bir durum var mı?

:oha::KK43: en iyisi anne-babasıyla konusun anne tarafından yengense anneniz babanızı bahane etsin. Eşim kızıyor gibisinden

1.derece degilse bende rahatsız olurdum sanırım.
Ama 1. Dereceyse idare edilebilir.

Back
X