Misafir Ugurlama Terörü

Zebray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
1.354
3.553
133
İstanbul
Merhaba Kizlar,
Konuya direkt giriyorum.
Bir katta dort daire olarak tasarlanmış bir binadayiz. Karsimdaki iki komsu birbirlerine surekli giderler misafirleri de hic eksik olmaz. Su korona gunlerinde bile tam gaz devam.

Ne güzel gitsinler gelsinler de su kapi onu muhabbetleri, misafiri geçirme diyaloglari cok uzun be kardesim. Kikir kikir kikirdemeler ah yine gel vah yine gel. Cocuklarin bagrislari, cagrislari ... Hadi diyorum 5 dk. Olmuyor 10.dk 20dk.... Yani su saat olmus el Insaf . Karşımdakinin bir de kv si var masallah teyzem hoparlör yutmus sanki gelirken de giderken de evin kolonlari sallanıyor.

Bu iki komşunun bir üçüncüsü vardi ki akillara zarar Bir gun 40.dk kapi onunde aldigi kiyafetleri tek tek cikartti. Ucuzluk brifingi verdi. Neyse o tasindi.

Ozete gelirsek yapmayin etmeyin su kapi onundeki ugurlamalari komsularinizin dinlenme saatlerini dusunerek daha sade gecirin. Coskusunu, desibelini düşürün. Süresini azaltin. Bu dert de sosyal bir mesaj olarak burada dursun.

Son düzenleme:
Laftan anlamayan cidden anlamıyor ya. Yüzlerine söyleyip uyarsanız bile özür diliyorlar, iki gün sonra yine aynı. Ya siz taşının ya da onların taşınması için dua edin. Çünkü sözle uyarılmadan anlayacak kişiler zaten o naif düşünceye sahip olduklarından sizin onları uyarmanıza pek gerek kalmıyor.

Kayınvalideme yakın müstakil evde oturuyorum şu şikayetleri görünce acaba hangisi daha kötü diye kıyaslama yapıyorum. Yine öyle bi noktadayım😃

Birgün uykulu biçimde kapıyı açın “ Aa iyi saatte olsunlar yapıyor sandım ben arada hep böyle çığlık sesleri duyarım da diyin,geçende sizin evden duydum hatta” bizim halkımız böyle paranormal şeylerden daha çok korkuyorlar,üstüne salarsınız diye bence daha sessiz olurlar.

Kayınvalideme yakın müstakil evde oturuyorum şu şikayetleri görünce acaba hangisi daha kötü diye kıyaslama yapıyorum. Yine öyle bi noktadayım😃

Birgün uykulu biçimde kapıyı açın “ Aa iyi saatte olsunlar yapıyor sandım ben arada hep böyle çığlık sesleri duyarım da diyin,geçende sizin evden duydum hatta” bizim halkımız böyle paranormal şeylerden daha çok korkuyorlar,üstüne salarsınız diye bence daha sessiz olurlar.
6FA1D0A9-640D-4A4A-8971-F0CEF679333A.webp

Bende apartman içindeki vedalasmalardan çok mu çok rahatsız olanlardanim .

Kizlar yazdiklariniz iyi geldi. Fikirler saglam.

Bu komşu kardeşlerimiz aslina bakilirsa okumus etmis orta ölçekte kariyer sahibi insanlar. Oturdugum konut, yasadigim sosyal alan da fena degil.

Karakterler pek renkli, dost canlisi, ne kadar coskuyla karşılayıp uğurlarsak o kadar misafirperveriz diye dusunuyorlar sanki:) Mesela birinin hayattaki en buyuk korkusu evine aniden misafir geldiğinde ikram edilecek pastasi çöreği olmamasiymis. Bu coskunun icine uzun bir sure ben de çekilmeye calistim ama olmadi. Benden umidi kestiler. Selam canim selam canim seviyesinde kaldik.

Soyle gormus geçirmiş bir teyzenin onlara basit bir adabi muaseret kuralini hatirlatmasi gerek sanki.
Sakin ol champ.... Sessizce iyi geceler de gulumse ve kapiyi kapat. Korkma yeniden gelecekler.

Boyle iste.

Sonra Türkiye neden hala gelişmiş ülkeler arasında değil? :işsiz:
Her ülkede mal var ,yurt dışındakiler daha beter,asansörün kapısını açmış adam işiyor ya :KK53: bu gördüğüm örneklerden biri .
Benim karşı komşu , alt kattaki iki komşum üst komşum ,uyardığımda da beğenmiyosan sat git diyorlar .
Zengin olcan alacan kocaman bir arazi içine villa yapcan bir de havuz bak o zaman HAYAT EVE SIĞAR :eğlence:

Ayy en nefret ettiğim olaylardan biri.icerde konusuyosunuz işte . kapıya gelince de bı zahmet çık git evine.bana gelen misafirlerde aynı durumu yapmaya çalışırdı .çocuk durmuyor diyip kapayi kapatirdim

Siz yine sukredin sadece misafir geçirirken oluyormuş bunlar. Bizim densiz yan komşu ve onun üstündeki densiz apartmanda oturuyorlar. Evet evet bildiğiniz ev oturmasını 3 yıldır apartmanda yapiyorlar. Bütüüün dedikoduları sayelerinde öğreniyorum 😁 cahil, görgüsüz iste ne dersen de.

Siz yine sukredin sadece misafir geçirirken oluyormuş bunlar. Bizim densiz yan komşu ve onun üstündeki densiz apartmanda oturuyorlar. Evet evet bildiğiniz ev oturmasını 3 yıldır apartmanda yapiyorlar. Bütüüün dedikoduları sayelerinde öğreniyorum 😁 cahil, görgüsüz iste ne dersen de.
Bizim üst komşu da böyleydi üst daireler kendi kapı önlerinde oturuyorlardı :D
Bir gün tartışma esnasında ben sürekli senin sesin i duymak zorunda mıyım dedim ..oturacak yer mi kalmadı herkes evine girsin otursun dedim

Alttaki komşu çekinir benden daha çıkmadı yukarı oturmaya :D

Bizim üst komşu da böyleydi üst daireler kendi kapı önlerinde oturuyorlardı :KK70:
Bir gün tartışma esnasında ben sürekli senin sesin i duymak zorunda mıyım dedim ..oturacak yer mi kalmadı herkes evine girsin otursun dedim

Alttaki komşu çekinir benden daha çıkmadı yukarı oturmaya :KK70:
😁 hangi mantıkla apartmanda konuşurlar anlamıyorum ki, sizden çekiniyorlarmis ne guzel, benden yaşca büyükler asla dinlemezler 🙄

Back
X