Misafir ve yemek :()

Zeynep feray

Kilo 67 hedef 58 boy 166
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
124
86
48
Kizlar misafir gelecek 10 kisi oglen yemegine izzet ikram olsun ama masrafsiz olsun evde herseyden az kalmis normalde 2 kisiyiz ayin 1 ine kadar yeter bize ama misafir gelirse nasil idare edecem

Yemek onerileri bekliyorum
Biri kuru fasulye pilav tavuk patated ve etimek tatlisi yanina ayran dusunuyorum daha az masrafsizi var mi et lazim tavuk lazim sut yogurt seker çay offf offf

Kizlar misafir gelecek 10 kisi oglen yemegine izzet ikram olsun ama masrafsiz olsun evde herseyden az kalmis normalde 2 kisiyiz ayin 1 ine kadar yeter bize ama misafir gelirse nasil idare edecem

Biri kuru fasulye pilav tavuk patated ve etimek tatlisi yanina ayran dusunuyorum daha az masrafsizi var mi et lazim tavuk lazim sut yogurt seker çay offf offf
10 kişi mi?
Tamam misafir berekettir,biz de severiz ama durumunuz yokken şartları zorlamaya ne gerek var?
Şimdi iptal edin.
Eliniz rahatlayınca çağırın bence.

Misafir berekettir, neden iptal etmesini soyluyorsunuz. Once buyur edilen misafiri hastalik olmadigi surece iptal etmeyi gercekten cok ama cok ayip buluyorum. Sahsen goruyoruz bazen, gidesim gelmiyor inanin oylelerine tekrar. Hatta gitmiyorumda. Arayip baska bir gun davet ederse, ancak giderim.
Kisir, borek veya pogaca (bos yaparsiniz peyniri alamazsanizda), irmik tatlisi veya kek, yaninada cay, olduda bitti iste.

Ayran olmaz ki bu menüye yinede cacık en güzeli.

Misafir berekettir, neden iptal etmesini soyluyorsunuz. Once buyur edilen misafiri hastalik olmadigi surece iptal etmeyi gercekten cok ama cok ayip buluyorum. Sahsen goruyoruz bazen, gidesim gelmiyor inanin oylelerine tekrar.
Kisir, borek veya pogaca (bos yaparsiniz peyniri alamazsanizda), irmik tatlisi veya kek, yaninada cay, olduda bitti iste.
Yoksa ne yapsın???

Oglen gelcek dıyorsunuz vakıtlerden suan oglen zaten. Kurufasulye nasıl yetısır bılemedım.
Borek pogaca tarzı ıkram etmek daha dogru olur cayla beraber. Salata tatlıda yapılır.

çok merak ettim
öğlen yemeğine misafir ve 10 kişi neden geliyor
bize hiç gelmedi de bu şekilde misafir cidden cok merak ettım

Mercimek çorbası, pilav, tavuk kızartın, salata.
Tatlı olarakta revani yapın. Yeterli bence. 10 kişi sonuçta :)

Back
X