Misafir yemek takımı arıyorum

bayanlar tercihlerinizi ve kendi beğendiğiniz farklı modelleri de bekliyorum.. şimdiden teşekkürler.

• 1

OY: 0 0,0%
  • 2

OY: 5 55,6%
  • 3

OY: 1 11,1%
  • 4

• 5

• 6

OY: 3 33,3%
  • Hiçbiri

• Ankete Katılan
    9

Neva_Zeren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2015
25
4
40
Merhaba misafir yemek takımı arıyorum henüz ilgimi çeken bir şeyler bulamadım yardımcı olur musunuz

[img][5][1][900x1234] (1).jpg
[img][5][1][900x1234] (3).jpg
[img][5][1][900x1234] (6).jpg
1.jpg
2...jpg
iqp9vf5ltdq8xu6vak9r.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
2 ve 6 oldukca şık bence.Eger bulaşık makinesinde yıkamada sorun olmayacaksa bunlardan birini tercih edebilirsiniz.Sadelik her zaman yemek masasında daha güzel oluyor.

Benim de en çok içime sinen 6. sadece kenarının dantelimsi desenleri biraz gözümü rahatsız ediyordu. sizlerin de tercihleri arasında yer almasına sevindim teşekkür ederim.

Neva Hanım, bence altın sarısı detayları çok göz yorucu. Daha sade modelleri öneririm. Özellikle de Royal Bone China ürünlerini. Çok dayanıklı ve şık oluyorlar. Özellikle makineye girebilen modeller. Benim en beğendiğim Miranda Royal Bone China modeli. Bernando ve Kütahya porseleni kesinlikle önermem. Tüm kullanan arkadaşlarım şikayet ediyorlar.

Neva Hanım, bence altın sarısı detayları çok göz yorucu. Daha sade modelleri öneririm. Özellikle de Royal Bone China ürünlerini. Çok dayanıklı ve şık oluyorlar. Özellikle makineye girebilen modeller. Benim en beğendiğim Miranda Royal Bone China modeli. Bernando ve Kütahya porseleni kesinlikle önermem. Tüm kullanan arkadaşlarım şikayet ediyorlar.
bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. bernardo ve karacada sorun yaşayanları çok duydum kütahyayı duymamıştım uyarınız için de ayrıca teşekkür ederim..

X