- 10 Mayıs 2015
- 25
- 4
- 40
- Konu Sahibi Neva_Zeren
Merhaba misafir yemek takımı arıyorum henüz ilgimi çeken bir şeyler bulamadım yardımcı olur musunuz
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düşüncenizi paylaştığınız için teşekkür ederim.5 yada 6
Ben de sadelikten yanayım, teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.2 ve 6 oldukca şık bence.Eger bulaşık makinesinde yıkamada sorun olmayacaksa bunlardan birini tercih edebilirsiniz.Sadelik her zaman yemek masasında daha güzel oluyor.
hayır henüz tam aradığım gibi bir şey bulamadım :S tavsiye edeceğiniz modeller varsa paylaşırsanız sevinirim.. teşekkürler ilgilendiğiniz için..Ben bunların hiç birini beğenmedim şahsen:)) biraz konuya geç dahil oldum ama alabildiniz mi takımınızı
bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. bernardo ve karacada sorun yaşayanları çok duydum kütahyayı duymamıştım uyarınız için de ayrıca teşekkür ederim..Neva Hanım, bence altın sarısı detayları çok göz yorucu. Daha sade modelleri öneririm. Özellikle de Royal Bone China ürünlerini. Çok dayanıklı ve şık oluyorlar. Özellikle makineye girebilen modeller. Benim en beğendiğim Miranda Royal Bone China modeli. Bernando ve Kütahya porseleni kesinlikle önermem. Tüm kullanan arkadaşlarım şikayet ediyorlar.
ben paris antique e aşık olmuştum.. buna benzer ama karesiydi.. sanırım artık satışta yok. bu da çok hoş görünüyor.. teşekkür ederim yakından görmeye gideceğim :)Bende bunu beğeniyorum bernardoEki Görüntüle 1581832
aaa çok sevindim internette hiç bulamadım.. kesinlikle bakmalıyım.. teşekkür ederim .. peki fiyatını biliyor musunuz kampanya vs var mı ?dediginiz model bunun karesi hala satışta yeni baktım daha
evet zarif ve dediğiniz gibi evladiyelik duruyor :) ama sanırım şu an için yaşıma biraz ağır kaçıyor :) ama kesinlikle güzel bir model :)Bence hiç eskimicek model 3 evladiyelik duruyor
kampamyali 2600 gıbı bi fiyatti sanırım.aaa çok sevindim internette hiç bulamadım.. kesinlikle bakmalıyım.. teşekkür ederim .. peki fiyatını biliyor musunuz kampanya vs var mı ?
:) son olarak Bernardo'nun hangi şubesinde gördüğünüzü öğrenebilir miyim ? :)kampamyali 2600 gıbı bi fiyatti sanırım.