Misafir

Ruzgarli Tepe

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
4.092
8.671
358
Babam bayrama gitti ve misafir getirecekmiş.annem çalışıyor ev dağınık ve hem evi toplamak hem misafirle ilgilenmek bana düşecek ama benim 2 gün sonra seviye belirleme sınavim var dershanede ve harıl harıl ona çalışmam gerekiyor ama misafir oyalayacağım insan nasıl bu kadar düşüncesizce misafir davet eder

Salla ya, sbs sinavim var dersin. Baban da evin halinden utanir bir daha dusunceli olur

Bayram bu ya. İkramlık falan hazırlamayın.
Bayramda ikramlık mı beklenir.
Yatıya gelmiyorlar değil mi?

Salla ya, sbs sinavim var dersin. Baban da evin halinden utanir bir daha dusunceli olur
Ben de utanırım işte ama sınav olduğunı önceden söylediğim halde umursamıyor bir de annem konuşmuş babam çocuklar hazırlandı demiş demek ki daha önceden konuşmuşlar bunu insan geleceği gün mü söyler

Yaşınız kaç.

Ortalığı toparlayın marketten hazır 3 5 şey alın babanıza da deyin çok istiyorsa gelirken börek mörek getirsin yada siz onu da alın bi de baklava filan.
tabaklara dağıtın çayı ocağa koyun oturun dersin başına, babanız misafirlerle gelince çayları koysun. Misafirlere bi hoşgeldiniz dersim var çalışmam lazım deyin gidin odanıza. Giderlerken de güle güle. Bitti bu kadar

Niye utaniyorsun ki sbs mi onemli misafir mi bence sbs

Marketten tuzlu tatlı kurabiye, hazır kek al. Yanında soğuk birşeyler yada çay yaparsın...

Burada vakit kaybetmeden git marketten bir şeyler al ve geldiklerinde ikram et. Atla devd değil akşama annen gelecek. Bir kaç saat idare et.

Her tarafta çerez vs babamın dağınıklığı misafir davet edeceksin madem niye en azından kendi dağınıklığını toplamazsin.arıyotum şimdi ben misafirlerin evindeyim daha çıkmadım diyor toplamıyorum evi kenfi yaptığından utansın ben misafirleri mi düşüneceğim sınavı mı

Reactions: mxn
Yatıya geliyorlar birkaç saat idare edecek olsam neyse muhtemelen tatil yapmaya geliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…