- 2 Temmuz 2013
- 4.092
- 8.671
- 358
- Konu Sahibi Ruzgarli Tepe
-
evi topla ve hemen piratik birseyler yap canim. Gelen misafir yenimi haber verdi ki
bir makarna bir hazir corba yap ustten bide topla evi baban gelince koysun yesinlerEvet şimdi öğrendim
Ben de utanırım işte ama sınav olduğunı önceden söylediğim halde umursamıyor bir de annem konuşmuş babam çocuklar hazırlandı demiş demek ki daha önceden konuşmuşlar bunu insan geleceği gün mü söylerSalla ya, sbs sinavim var dersin. Baban da evin halinden utanir bir daha dusunceli olur
Evet yatıya geliyorlarBayram bu ya. İkramlık falan hazırlamayın.
Bayramda ikramlık mı beklenir.
Yatıya gelmiyorlar değil mi?
Ben de utanırım işte ama sınav olduğunı önceden söylediğim halde umursamıyor bir de annem konuşmuş babam çocuklar hazırlandı demiş demek ki daha önceden konuşmuşlar bunu insan geleceği gün mü söyler
Yatıya gelen yemeğini de geçsin mutfakta yapsın madem. Anne yok evde size mi kalıyo illa. Dersim var deyin çok uğramayın misafirlerin yanına ayıp mayıp boşverin babanızın yaptığı da ayıpEvet yatıya geliyorlar
Birkaç saat değil yatıya getiriyor kimbilir kaç gün kalacaklarBurada vakit kaybetmeden git marketten bir şeyler al ve geldiklerinde ikram et. Atla devd değil akşama annen gelecek. Bir kaç saat idare et.
Yatıya geliyorlar birkaç saat idare edecek olsam neyse muhtemelen tatil yapmaya geliyorlarYaşınız kaç.
Ortalığı toparlayın marketten hazır 3 5 şey alın babanıza da deyin çok istiyorsa gelirken börek mörek getirsin yada siz onu da alın bi de baklava filan.
tabaklara dağıtın çayı ocağa koyun oturun dersin başına, babanız misafirlerle gelince çayları koysun. Misafirlere bi hoşgeldiniz dersim var çalışmam lazım deyin gidin odanıza. Giderlerken de güle güle. Bitti bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?