- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi atalente35
-
Inanmaz çok kurnazdır.ama mantıklı geldi olabilir hiç aklıma gelmedi böyle soylemekHabersiz geldiler deseniz aniden gelişti diye ..
Inanmaz çok kurnazdır.ama mantıklı geldi olabilir hiç aklıma gelmedi böyle soylemek
Güldüm valla :)) ah keşke öyle konuşabilsem neler soyledrimKurnazsa da böyle bir ima karşısında
Ayyyy anne ne fenasın,aniden geldiler
Yoksa kaç kere cumhur cemaat oturduk !
Zaten dersiniz :))))
Demi ama kendimi getir götürden ibaret gibi hissediyorum o an herkese yetismekten hiç bişey anlamıyorum herp böyle oluyor kalabalık olduğu içinÇağırmayın bence de yada yemeğe değilde çaya gelsinler en azından. Haklısınız 10 kişi ye yemek hazırlamakla 4 kişiye hazırlamak bir değil. Ayrıca gelen misafir sizin için geliyor onlarda kalabalıktan birşey anlamayacaklar.
KV darilirsa , çok ani gelişti hazırlığım yoktu o yüzden sizi cagiramadim dersiniz
Aynen arkadaşların da dediği gibi aniden gelişti derim eşimde gerek yok zaten dedi o konuda sıkıntı yokCagirma.. 1 soylenir 2 soylenir alisir yani
Bende sevmiyorum oyle cumbur cemaat gitnek oturmak. Eskiden severdim ama cocuklar oldu valla hic bi yere gitnek istemiyorum o sekildeAynen arkadaşların da dediği gibi aniden gelişti derim eşimde gerek yok zaten dedi o konuda sıkıntı yok
Öylede işte sonra oyle bi konusuyoki kendimi suçlu gibi hissediyorum acindiriyoAlıştırmayın misafire çağırmaya. 1-2 söylenirler, alışırlar.
Kesinlikle öylevalla direk soyleyin 4 kisi ağırlamak var 10 kişi ağırlamak var diye... maddi olarak da yorar manevi olarak da ... insanlar kaç yaşında olursa olsun düşüncesiz ve bencil olabiliyorlar valla ya...
Hayırlı akşamlar kızlar çok şükür şuara pek derdim yok ama ufacık bir derdim var sayılır fikrinize ihtiyacım var şimdi yarın misafir ağırlayacağım evime ilk gelişleri esimin amcası ve eşi birde bebekleri var.buraya kadar normal ama kv duyarsa kiii duycak eminim bizi cagirmadınız diye tirip atcak surat ascaklar tavir koycaklar cunku her misafirimde gelme ihtiyacı duyuyorlar onlar 4 kişi 2 biz 2de misafir 8 bide üstüne herseferinde bana sormadan kvmizin kvsi geliyor belki dedemizde gelir etti mi sana 10 ksii 4 ksiilik yemek hazırlamak var bide 10 kişilik ve her seferinde hiç bişey anlamıyorum cunku kv.ev sahipliği yapıyor bugün onları çaya cagirdik ama kararsız kaldım sizce napayım
Duymazdan gelin. Misafire ortak etmeyince acınacak ne durum olabilir ki?O
Öylede işte sonra oyle bi konusuyoki kendimi suçlu gibi hissediyorum acindiriyo
Yani benim kötü niyetim yok bizde olsak kötümü olurdu bi bizmi sigmiyomuyduk evinize gibi gibi..Duymazdan gelin. Misafire ortak etmeyince acınacak ne durum olabilir ki?
Evet cagirmicam kesin karar verdim.tesekuurler kızlar hepinizeBenim kayınvalidem de böyle.
Ben söylemem misafir geldiğini ama o öğrendiği an oğlunu arar, geliyoruz der ve gelir.
Dingonun ahırı olduğu için burası, hiç düşünmez sağolsun son dakika yemeği ikramı yetişir mi, ayıp olur mu diye.
Size önerim benim gibi söylemeyin, çıkıp kendi gelirse de davet etmediğim için ikramım kısıtlı kusura bakmayın, idare edeceğiz artık dersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?