Misafir

Evin içinde çekirdek kabuğunu yere atmasına izin verecek kadar misafirperver olmaya gerek var mı?

Cennet mahallesi pembe mi geldi eve

pembe-%C3%A7ekirdek.gif
İsteyerek yapmadı tabi de dikkatte etmedi bence. Sonrasnda rahatszda olmadı okadar rahat hanfendi :)

Yani siz misafirin onune cekirdek koyduysaniz dokulup dokulmemesine bakmayacaksiniz mesala biz evde asl acekirdek ikram etmeyiz , balkon bahce varsa ancak orada ikram ederiz .her dokulen cekirdegi onun parcasini yerden almaya kalksa cekirdek yiyemez insan zaten .yere dokulen suda temiz su olunca bende dikkat etmiyorum damacananin altinda bez avrsa biraz fazla dokulsede kurur havalar sicak e dokulen suda icme suyu lis su degil .git bez al ,vileda al sil ne diye ugrasayim .
Bence siz karsi tarafi sevmediginizden takmissiniz .her hareketi batmis .

Yani siz misafirin onune cekirdek koyduysaniz dokulup dokulmemesine bakmayacaksiniz mesala biz evde asl acekirdek ikram etmeyiz , balkon bahce varsa ancak orada ikram ederiz .her dokulen cekirdegi onun parcasini yerden almaya kalksa cekirdek yiyemez insan zaten .yere dokulen suda temiz su olunca bende dikkat etmiyorum damacananin altinda bez avrsa biraz fazla dokulsede kurur havalar sicak e dokulen suda icme suyu lis su degil .git bez al ,vileda al sil ne diye ugrasayim .
Bence siz karsi tarafi sevmediginizden takmissiniz .her hareketi batmis .
Ama bi de ayagina su istemiş. Yani su içecektim bardaklar nerde falan derim ben. Zaten karşıdaki mutfağına sokmak istemiyorsa ben getireyim der. Ama girmenden rahatsız değilse surdan alabilirsin der. Bir de kardeşinin eşi yani. Sürekli denk gelecekler artık. Elli kat yabancı gibi olmazsın ki. Bilmiyorum ya da bizde öyle. Bana biraz misafir bilerek yapıyor gibi geldi

Ama bi de ayagina su istemiş. Yani su içecektim bardaklar nerde falan derim ben. Zaten karşıdaki mutfağına sokmak istemiyorsa ben getireyim der. Ama girmenden rahatsız değilse surdan alabilirsin der. Bir de kardeşinin eşi yani. Sürekli denk gelecekler artık. Elli kat yabancı gibi olmazsın ki. Bilmiyorum ya da bizde öyle. Bana biraz misafir bilerek yapıyor gibi geldi
Yani bikere su istedi diyede bence fazla abartilmis bende arkadasimin evine gidince herseyi kalkip almiyorum bana su verir misin diyorum .bir su istemek bu kadar abartilmamali konu sahibi acikca esimin kardesini sevmiyorum desin kurtulsun bence.
Kalk bana su getir dediyse evet ayavina istemek ama bana bir su verir misin demek bence ayagina istemek degil .

Bir su döküldü diye kendine bu kadar dert edip gelip burda konu açman normal değil. Su döküldüyse pis bişey değil kurur gider çekirdek kabuğu döküldüyse süpürür geçersin, kaldı ki gelen de kardeşinin eşi yani kırk kat yabancı değil. Ben sende son derece bir kıskançlık görüyorum yani görümcelik tasladığın için sana batmış misafirlerin. Hiç misafirperver değilsin.

Bir su döküldü diye kendine bu kadar dert edip gelip burda konu açman normal değil. Su döküldüyse pis bişey değil kurur gider çekirdek kabuğu döküldüyse süpürür geçersin, kaldı ki gelen de kardeşinin eşi yani kırk kat yabancı değil. Ben sende son derece bir kıskançlık görüyorum yani görümcelik tasladığın için sana batmış misafirlerin. Hiç misafirperver değilsin.
Peki

Misafirperverlik başka bişey bence. Gelen kişinin hizmetlisi gibi olmak farklı bşşy. Siz suyu silmeyin ozamn laminant şişsin. Kırk kat yabancı değilse hizmetli gibi davranmıycak bana ozamn.

Misafirperverlik başka bişey bence. Gelen kişinin hizmetlisi gibi olmak farklı bşşy. Siz suyu silmeyin ozamn laminant şişsin. Kırk kat yabancı değilse hizmetli gibi davranmıycak bana ozamn.

Mutfakta laminant ilk kez duyuyorum ıslanma potansiyeli olan yerler genelde suya dayanıklı malzemeden yapılır sizinki laminantsa silin madem benimki laminant değil silmem kurur gider :) ama birinin basıp kayma tehlikesi varsa silinmeli tabi benim evime misafir gelse su dökse orayı silmem 3 saniyemi alırdı hiç lafını bile etmezdim, hatta lafını etmek daha yorucu bence :) eminim size yük oluyordur bu huyunuz kendi kendinize eziyet. Ayrıca ev sahibi misafire 1 bardak su getirdiği için hizmetli mi oluyor yani enteresan :) misafirin çayını çorbasını tabağını da siz vermiyorsunuz heralde😂 o zaman sizin hiç misafir çağırmamanız lazım misafir ağırlamaya aykırı bir mantık bu sizdeki.

Evin içinde çekirdek kabuğunu yere atmasına izin verecek kadar misafirperver olmaya gerek var mı?

Cennet mahallesi pembe mi geldi eve

pembe-%C3%A7ekirdek.gif

Kimsenin cennet mahallesi pembe gibi olacağını sanmıyorum, bir de gelini dinlemek lazım bence konu sahibi bariz görümcelik yapıyor kardeşini kıskanıyor gelinden o yüzden de yanlışlıkla düşen 2 tane çekirdek kabuğu batıyor kendisine :) bir de çekirdek kabuğu düşürdüğü için çok rahatmış gelin. Ne yapsın eli ayağına karışsın strese girsin ağlasın mı yani insan çekirdek kabuğu düşürdüğü için feveran mı etmeli 😂 aksine ben misafirimi rahatlatırım aman boşver süpürürüz rahat ol derim

Back
X