- 10 Haziran 2023
- 726
- 1.449
- 33
- 35
- Konu Sahibi Druk Elephant
Neden gelini kıskanayım yahu evlenmesine en çok ben sevindim bir yuvası oldu diye. Gayette yedirdim içirdim gezdirdim. Konuyu tam anlatamadım galiba. İnsanı hizmetli yerine koyan bazı tavırları vardı bunu nasıl anlatsam bilemedim. Ev amerikan mutfak yedik içtik uzun süre sehpanın üstü dolu tezgahn üstü dolu mesela benm uykum geldi diyip gider msnz bir bardak kaldırmadan? Beni de yakınlarım yemeğe davet ediyor mutlaka kaldırmada toplamada yardım ederim diğer türlü içim rahat etmiyor. Herkesn yapısı farklı ne diyim. Bizim ki prenses ve nazlı yani. Ama kıskanç ben oldum :)Kimsenin cennet mahallesi pembe gibi olacağını sanmıyorum, bir de gelini dinlemek lazım bence konu sahibi bariz görümcelik yapıyor kardeşini kıskanıyor gelinden o yüzden de yanlışlıkla düşen 2 tane çekirdek kabuğu batıyor kendisine :) bir de çekirdek kabuğu düşürdüğü için çok rahatmış gelin. Ne yapsın eli ayağına karışsın strese girsin ağlasın mı yani insan çekirdek kabuğu düşürdüğü için feveran mı etmeliaksine ben misafirimi rahatlatırım aman boşver süpürürüz rahat ol derim