Misafir

Kızlaaaar gelmiyormuş mesaj attı. Şimdi uçağa biniyorum. Ama evime gidicem çok yorgunum sana gelmem pek mantıklı değil demiş. Keşke dün deseydin dedim ben de hazırlandım bekliypdum dedim :)
Aaaaa pis!
Bu saatte mi yazılır o? Ay bırak dans. Yağmurlu günde çay kaşığıyla su verme bir daha bu kadına.

Etme teessüf ne diyeceksen, sen de :)
Benim de bir yılım doldu. Ben de artık yavaştan durulsam fena olmayacak aslında :)

Ben bu sozu okudugumdan beri her yazdigima, soyledigime dikkat ediyorum. Tavsiye ederim. :KK66:

İnsanoğlu; Ağzından çıkan cümlelerin, beyninden çıkan düşüncelerin, bütün evreni dolaşıp tekrar onlara geri döndüğünü bilse, eminim çok daha dikkatli olurdu.
{Albert Einstein}

Aaaaa pis!
Bu saatte mi yazılır o? Ay bırak dans. Yağmurlu günde çay kaşığıyla su verme bir daha bu kadına.

Gelmemesine sevindim ya ondan fazla sinirli değilim. Ama normal zamanımda olsa terbiyesizlik son anda haber vermesi ya.

Asil mantikli olmayan gitmeyecegin yere gelicem demen.ben de insan yerine koyup sabahtan beri hazirlik yaptim senin icin.ne halin varsa gor. Diye cevap yazardim ben olsam.ozru kabahatinden beter yaa. Gelmesi mantikli degilmis..

Şimdi o yemekler nolicik:kk77:

Forumca bu haberi bekliyormuşuz :KK76:

Hani yemekler :kk77::kk77:

Kızlar şu an arkadaşıma yaptığım browniyi gömüyorum beklerim :D

Bize de havaalanina yakin bi arkadas lazimdi. Arkadas kontejyaniniz bosaldiysa basvuruyu nereye yapiyoruz :KK70:

Sizi de beklerim kapım hep açık hastane işi olur devlet dairesinde işiniz olur havalimanı olur benim evim müsait :D

Back
X