- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi ispanakliborek
Herşey iyi güzelde gelmiyormuş madem. Yemekleri ne yaptınızdersaneden geldim kurt gibi açım ben yemek kısmıyla ilgileniyorum şu an
![]()
Sizi bekliyorum toplanın gelin hadi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşey iyi güzelde gelmiyormuş madem. Yemekleri ne yaptınızdersaneden geldim kurt gibi açım ben yemek kısmıyla ilgileniyorum şu an
![]()
OffffSizi bekliyorum toplanın gelin hadi![]()
![]()
![]()
Sizi bekliyorum toplanın gelin hadi![]()
![]()
![]()
aaaaa arkamdan neler konuşmuş hain Luckyispanakliborek
marilyn monroe i dinleme . O hep keskin yorumlar yapiyor.
Madem yazmayacaktin o kadar yemegi niye yaptin.![]()
Aaaaa pis!Kızlaaaar gelmiyormuş mesaj attı. Şimdi uçağa biniyorum. Ama evime gidicem çok yorgunum sana gelmem pek mantıklı değil demiş. Keşke dün deseydin dedim ben de hazırlandım bekliypdum dedim :)
aaaaa arkamdan neler konuşmuş hain Lucky![]()
Etme teessüf ne diyeceksen, sen de :)Arkadan konusmak bana yakismaz ben hep onden konusurum.Teessuf ederim.
Bana ilk zamanlarimi hatirlatiyorsun. Ben de senin gibiydim sonra yaslandim duruldum.![]()
Etme teessüf ne diyeceksen, sen de :)
Benim de bir yılım doldu. Ben de artık yavaştan durulsam fena olmayacak aslında :)
Aaaaa pis!
Bu saatte mi yazılır o? Ay bırak dans. Yağmurlu günde çay kaşığıyla su verme bir daha bu kadına.
Şimdi o yemekler nolicik![]()
Forumca bu haberi bekliyormuşuz
Hani yemekler![]()
Bize de havaalanina yakin bi arkadas lazimdi. Arkadas kontejyaniniz bosaldiysa basvuruyu nereye yapiyoruz![]()
Bi cocuk bi bebek de var ona goreKızlar şu an arkadaşıma yaptığım browniyi gömüyorum beklerim
Sizi de beklerim kapım hep açık hastane işi olur devlet dairesinde işiniz olur havalimanı olur benim evim müsait![]()
Hangi havaalanina yakindin sen bakiim![]()
Atatürk canım birkaç metro durağı var sadece arada aklında bulunsun![]()
![]()