Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eh işte sevilmeyen tipler hep aynı.Sen yine iyisin canım ya,bizimkiler bir gelmelerinde dikkat ettim de evde açılmadık çekmece kalmadı,çocuklar önde büyükler arka da birde pişkin pişkin burası dağınıkmış burayı da bi ara topla diyorlar(inan dondum kaldım cevap bile veremedim tabi sonradan kendime çooook kızdım ama)Ne dersin ne yaparsın bunlara.Ama arkadaşlarımı ağırlamayı severim
merhaba konuyu ben açsam bu kadar olmazdı sanırım :) bende sizin gibiyim bütün gün işte o kadar çeşit insanla muhatabım ki akşam eve gelip kabuğuma çekilmek istiyorum heleki sorunlarım varsa. ama eşim tam tersi. aylardır sorunlarımız var diyor, benimle ilgilenmiyordu meğerse tek sebep buymuş. evimize nadiren misafir gelmesi. şok oldum resmen. eşim için bende değişme sözü verdim huzursuz olacağımıza. erkeklerin bu konuyu bu kadar önemsediğini hiç bilmezdim.Misafir geleceği zaman o kadar gerilip, mutsuz oluyorum ki,etrafı toplama, yemek yapma telaşı sarıyor beni, cok yoruluyorum,evimde misafir ağırlamak işkence gibi geliyor,içe dönüğüm, eşimde tam tersi çok sosyal, bundan ötürü çok tartışır olduk...Yoksa ben asosyal miyim? diye düşünür oldum
İnsanlar sohbetimize , bizi görmeye geliyor, varsın ev temiz olmasın, varsın sadece bir çeşit yemek olsun, amannn boşver önemli olan bir arada olmamız diyor:)ben ise evim temiz olsun, yemeğim 2-3 çeşit olsun istiyorum dolayısıyla anlaşamıyoruzBilmiyorum benim karşı olduğum birşey , ev hanımı olan kişi sürekli hizmet halinde ve yorgun oluyor . Sohbet , muhabbetten zevk almıyor . Genelde de hep aynı kişiler çağırıyor sırası ile olmuyor .
Amaç misafir ile nasıl güzel zaman geçirilirden çıkıp kim daha güzel sofra hazırlıyora geçiyor .
Artık kadınlar çalıştığı için eski güzel yemekli misafirlik adetini bir kenara bırakmalıyız .
Bütün yemekleri eşinin yapıp , bulasiklari onun toplamasını ve evi düzenlemesini iste bir seferlik .O zaman seni anlar ve sorun çözülür.
Dönemsel birsey olabilir ben misafir çok severim yedirim icirim en güzel şekilde agirliyim ama bazen de kimseyi görmek istemiyorumValla şu bayram günü bile kimseyi göresim yok, insanlara tahammül edemez oldum iyice, napayım bilmiyorum ki