• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafire yemek

lenaa1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Merhaba pazartesi günü spontane misafirim gelecek. Yemeksiz birakmak istemiyorum yola cikicaklar. Ama ben o gün calisiyorum bi gün önceden hangi yemekleri yapabilirim. O gün benden önce gelme ihtimaleri var. Isden gelir gemez isitip hazirliyabilecegim.

ben boyle zamanlarda zeytinyagli dolma yapiyorum
yap bir gün önceden mis gibi soguk soguk yesinler :)

zeytinyagli her yemek ertesi güne daha iyi oluyor

Merhaba pazartesi günü spontane misafirim gelecek. Yemeksiz birakmak istemiyorum yola cikicaklar. Ama ben o gün calisiyorum bi gün önceden hangi yemekleri yapabilirim. O gün benden önce gelme ihtimaleri var. Isden gelir gemez isitip hazirliyabilecegim.

Fırın yemekleri hazırlayabilirsin borcamda. Lazanya tarzı, fırınds kıymalı makarna olabilir. Üzerine peynir serpersin. Kıymayı sade kıyma değil, soslu hazırlarsın. Güzel olur.

Yanına masaya turşu servis edebilirsin. Yine borcamda pratik tatlı olabilir.

Bence en basitinden fırına tavuk patates koyabilirsin yanına da salata ve pilav

Sebzeli fırın köfte bir gün önceden borcama hazırlanır, sadece salçalı sos eklersiniz fırına ısınmaya verirken .Zeytinyağlı biber dolma ,ve taze fasulye de bi gün önceden olur.Yanına da salata eklersiniz.Çorba zaten yazın pek gitmez, tatlı olarak dondurma en pratik yaz için.

Sİni kebabı makarna salatası sarma köz salata parfe tuzlu kurabiye bekledikçe güzel olur

Back
X