- Konu Sahibi mermaid2608
-
Neeeeee Kedimi kedilermi?Bir de benim evde kedilerim var.Temizlik daha önemli oluyor. Kıl tüy kalmamalı.temizlikçiye güvenemem bu konuda
Bahçedekileri saymadım. Bizim de var bahçede 15 kadsr. Bu evdeki mevcutNeeeeee Kedimi kedilermi?
Lütfen ben gelip temizleyim evinizi
Kedi delisi bir kadınım bahçem de 15 tane kedim var benimde.
Evimiz müstakil ve Bahçeli olduğu için evde bakmaya gerek kalmıyor sokak cadde vs epey uzak bize bahçede çok mutlu hepsi.
Genelde özürlü ve sakat kedilere bakıyorum.
Birde 3 tane sokak köpeğim var onlara da bakıyorum.
Salonda koltuk takımım ve kütüphane var.konsol,yemek masası tarzı mobilyam yok.sadece mutfak masam var. Herkes istediğini alsın bence de israf olmazBen servisi de self servis yaptım. Salonda büfe yada tv ünitesi tarzı bi mobilyan varsa illa masa koymak zorunda değilsin. Boşalttım ben büfemin üstünü, bi örtü serip tüm yiyecekleri dizdim üzerine. (elimde doğum zamanımdan kalan tülüm vardı, onu etek gibi giydirdim ben mobilyaya) Tabaklar, peçete ve çatal bıçaklar dahil herşeyi dizdim. Herkes kendi aldı yiyeceği kadarını. Hem bana kolay oldu, hem israf olmadı.
Salonda koltuk takımım ve kütüphane var.konsol,yemek masası tarzı mobilyam yok.sadece mutfak masam var. Herkes istediğini alsın bence de israf olmaz
Peki masadan alan koltuğa mı otursun. Koltuğa oturunca tabağı çayı nereye koysun. Biz buralı değiliz, misafir olmaz bizde.o yüzden herşey az sayıda.4 sandalye var evde.4 zigon. Kafamda deli sorular yanş
anahtrarını annene veya tanıdgın güvndigin biri varsa ona bırak. sen gelmeden evi temizletsinler. yada sen ikramlıklarını hazırlarken o evini temizlesin yada ki en mantıklısı bu : evini sadece süpür toz al. öyle deli gibi temizlige gerek yok.1 Haziranda yaklaşık 15 kişi gelecek. Ve biz 30 mayısta kısa bir tatilden döneceğiz.Yani temizliği ancak yetiştiririm.bir ikram yeri buldum 15 kişilik 5 çeşit 120 tl.ona yaptıracağım ama kendim de eklemem lazım. Milföyden külah yapıp içine peynir doldurmak istiyorum. Önceden yapıp buzlukta saklasam olur mu? Pişirip mi pişirmeden mi saklanır milföy. Başka öyle kolay ama hoş minik atıştırmalık neler var? Bir de ben 15 kişiye nasıl servis yapacağım. Masam yok.sadece mutfak masam var.ellerşne tabak versem 4 tane zigon var.orta sehpa da yok.herkes istediğinş alsın istiyorum tabaklarına. Tabaklarım küçük bu arada. Mutfak salon bir evde.fikir verir misiniz
Ben genelde o sayıda misafiri yemekli ağırlıyorum. Yemek yorucu oluyor da, servis işinde akışına bırakıyorum. Bi şekilde herkes doyuyor. Çocuklar gelecekse onlar için yere sofra bezi falan atın. Zigonları iki iki paylaştırın. Geri kalanlar koltuk kenraına koysunlar. Çok takmayın bence. Bi şekilde oluyor yani1 Haziranda yaklaşık 15 kişi gelecek. Ve biz 30 mayısta kısa bir tatilden döneceğiz.Yani temizliği ancak yetiştiririm.bir ikram yeri buldum 15 kişilik 5 çeşit 120 tl.ona yaptıracağım ama kendim de eklemem lazım. Milföyden külah yapıp içine peynir doldurmak istiyorum. Önceden yapıp buzlukta saklasam olur mu? Pişirip mi pişirmeden mi saklanır milföy. Başka öyle kolay ama hoş minik atıştırmalık neler var? Bir de ben 15 kişiye nasıl servis yapacağım. Masam yok.sadece mutfak masam var.ellerşne tabak versem 4 tane zigon var.orta sehpa da yok.herkes istediğinş alsın istiyorum tabaklarına. Tabaklarım küçük bu arada. Mutfak salon bir evde.fikir verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?