misafirlerden hoşlanmıyorum

Misafirin gelmesinden hoşlanmıyorsan sende gitmeyeceksin o zaman,şartlar eşitlenmiş olur böylelikle....

En sevdiğim şeylerden biridir misafir ağırlamak güzel pastalar börekelr yapayım arkadaşlarım gelsin beraber yiyelim zaten arada samimiyet varsa yorulmazsınız gelenlede yardım eder size. E herhalde biraz yorgunluk olacak o da doğal zaten :)

Gelen bereketiyle geliyor. Ben gitmeyi de seviyorum ama bana gelinmesini daha çok seviyorum şimdi bebiş olacak nasıl yapacam bilmiyorum ama yine de geri kalmam herhalde :)

Misafir sevmeyen arkadaş evleninc kimsenin olmadığı bi yerde oluran dört gözle ararsın ki birieri gelse gitse diye :)

haklısın.. bilmiyorum ya bildiğin misafir varken oracığa uzanasım geliyor :( gidip pc basında oyalanasım geliyorr.. otur otur otur popom agrıyo sıkılıyorum :( içerde misafir var kahvaltı ettık zor oturdum resmen annemle bıraktım geldım odama pc basına. sandalyede sıkıldım iyice :( gitsede tv karsısına yatıp tv ızleyım dıye geçiyo aklımdan böyle geçmesini istemiyorum rahat olayım istiyorum. birde her akşam wc ye gıdıyorum uzun süreli :26: buda ayıp oluyor gibime geliyor. bazen annemgılın arkadasları geldıgınde kızları varsa odamda oyun oynuyor pcde yada sosyal paylasım sıtelerınde dolasırken o, bende hemen yatagıma kıvrılıp ordan sohbet edıyorum. oturmayı bılmezmiyim ben yaaa:43:

süpersiiiinn yaa :)))))

misafir evin bereketi derler ;) misafir sevmiyorum sevmiyorum sevmiyorum diye sürekli de söylenme ilerde çok zorlanırsın misafirin gelip gittiğinde.. yani demek istediğim beyne hangi komutu işlersen onu yapar/kabullenir diye düşünüyorum.

Misafirden hoşlanmıyorsan, sende gitmeyeceksin,görüşmeyeceksin, asosyal bir hayatın olacak. Sen hizmet ediyorum diye düşünüyorsun, sen gidince o insanlarda sana aynısını yapıyor. Misafirliğe gittiğinde ev sahibi yatıp uzansa, bilgisayarla ilgilense, yatıp uzansa ne hissedersin? Biraz empati kurman yeterli ;)

Son düzenleme:
bu bölüme çok konu açıldı anlayışsız misafirlerle ilgili hep gelmeyi seven ama kendi davet etmeyen yoksa o konuların sahiplerinin misafirinden birimisin..:9:

Artık öyle yaygın bir zihniyet ki bu :19:

2 yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum.İlacı,ameliyatı,kontrolü derken günlerimin büyük kısmı hastane geçiyor.Ve aşılama tedavisi aşamasındaki bir arkadaşımız,sürekli çat kapı akşam yemeğine,çaya,hafta sonu kahvaltıya gelmek istiyorlar ama kendileri kesinlikle kahveye dahi kabul etmiyorlar.Bu tutum insanı gerçekten sinir ediyor.

herkes farklı işte,kimi misafir sever kimi sevmez. yargılayacak birşey yok .ama misafiri sevmeyen kendisi de gitmeyecek. :31:

Back
X