misafirlere hazirladigim menu nasil

melekce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2009
362
3
96
Diğer
herkese meraba arkadaslar cuma gunu 12 kisilik misafirim gelicek bebek gormeye bende
pogaca
elmali kurabiye
mercimek koftesi
burda tarifini buldugum bayatlamayan kurabiye
tramisu bunlari yapamyi dusunuyorum sizce bu menu nasil yeterlimi birde hepsini 1 gun onceden yapmak istiyorum sadece pogacayi cuma sabahi yapicamki taze olsun bunlara birde uzumlu portakalli kek yada havuclu toplarmi yapsam yoksa yetermi

Bence bunların yanına bir börek yakışır. İki çeşit kurabiye yerine börek yapabilirsin diye düşünüyorum

cok guzel canım ama bence bır cesıt de borek yapsan daha ıyı olur dıye dusunuyorum...

buyur gel canim hep birlikte yiyelim..arkadaslar nasil bir borek yapayim aklima gelmedi kurabiyelerin biri tatli biri tuzlu olucakti...5 cesit yeterlimi sizce..

bencede börek iyi fikir banyolu böreği biliyor musun onu öneririm internette tarifleri de var portakallı kek bence gereksiz tiramisu varken fazla

canım kıymalıgul boregı yapıp uzerıne sarımsaklı yogurt(ıstege gore)yapabılırsın sosyetemantısı hmmm olsda yesek

oo yeterde artar bile 3 çeşit bile yeter çocuklusun bu kadar şeyi yapabilirsen bravo valla

bencede börek iyi fikir banyolu böreği biliyor musun onu öneririm internette tarifleri de var portakallı kek bence gereksiz tiramisu varken fazla

hayir canim bilmiyorum o boregi. 5 cesit yeterlimi yoksa ekstra portakalli kek veya hovuclu toplar yapayimmi diye sormustum

poğaça dışındakileri önceden yapabilirsin bencede...poğaça son gün..bencede bi börek gider yanına yapçakmışşın zaten...
diğerlerine gerek yok teyer benceee

aslinda borek olayina sicak bakmiyordum cunku yufkayi kendim acmak zorundayim burdaki yufkalar cok kalin ve sert....onun yerine kabakli tart yapsam nasil olur kizlar cokmu basit olur...

milföy börek yapabilrsin..peynirli veya mantarlı..süper olur..
patates salatası yapabilirsin..veya yaprak sarma olabilir

bence menüden bayatlamayan kurabiyeyi çıkarın onun yerine yoğurtlu bir meze koyun.örneğin yoğurtlu pancar salatası veya havuç tarator gibi...

cvp verdiginiz icin hepinize tesekkurler patatesli borek yapmaaya karar verdim bir gun onceden yapicam yufkasini kendim acicam sorun olmaz demi tazelini korurmu..pistikten sonra nerde muhafaza edeyim bilgi verirmisiniz

cvp verdiginiz icin hepinize tesekkurler patatesli borek yapmaaya karar verdim bir gun onceden yapicam yufkasini kendim acicam sorun olmaz demi tazelini korurmu..pistikten sonra nerde muhafaza edeyim bilgi verirmisiniz

Nasıl bir börek bilmiyorum ama böreği yapıp sabah fırına versen daha iyi olmaz mı?Bir gece bekleyebilecek bir börek mi bilmiyorum ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…