Misafirlerim ve kv.

atalente35

Tam bir hanımefendi..
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
1.048
1.916
63
Hanımlar iyi günler hepinize.kimine göre dert olmaya bilir ama ben herşeyi kafama taktığım için dert ediyorum kendime.neyse teyzemin oğlunun düğünü var ist.geldiler bizim bulunduğumuz şehre bende kahvaltıya cagirdim neyse geldiler yenildi içildi çok şükür atlattık yaklaşık 10 kişiydik çocuklar hariç ve benim daha evime ilk gelişleri ve hiç tanımıyorlar kv. herneyse onlar gitmeye yakın kv beni ariyo gel güne gidelim ben asla güne gitmem bilir cunku yaşıtım kimse yok.bu bana açtı ağzını yumdu gözünü neyseki eşimi cagirdim tahmin ettim oda dinliyor bana diyo beni nasıl cagrmazsin sanki mecburum(misafrler varken onuda cagircakmisim)ben sigmiyomuydumfalan vs.daha ck konuştu ven uzatmadım misfrlerim var diye yüzüme telefonu kapattı.simdi bu kadın benim evime annemde gelse artık nerden haber aliyo bilemem hemen damliyo hiç yanlız birkmiyo 2 sene oldu annemelri sadece 1 kere ayrı ağırlayabildim.bana pisikolojik baskı uyguluyo ben saygımdan susuyorum o beni saf salak sanıyo sizce bunun karşısında nasıl tepki vermeliyim konuşmaya devam edersem kendime olana saygımi yitirmiş gibi hissedecegimi düşünüyorum.bu arada evimiz 3 dkklik mesafe çok yakın ben buna karşılık ne demeliyim.

Kesinlikle tavrından ödün verme çagirmak istiyorsan çagir istemiyorsan çagirma.ayrica telefon konuşmasida bahanen olsun mesafe koy arana
Cagirmak istemiyorum cunku cok sinsi laf ediyo iste şöyleydiler böyleydiler falan die bide öyle bi konusuyoki kendini uste cikariyo.

Telefonda sana bağırığ çağırmasınıda koz olarak kullan. Çağırma kvnide. Annen geliyosa başbaşa oturup konuşmak istersin. Onun geleceği zaman var gelmeyeceği zaman var. Senin evin istediğini çağırır istediğini çağırmazsın. Mesafeni koy gelmek istediğinde.

eşin ne diyor? her seferinde o da gelmek zorunda değil. camdan sizin evi gözetliyor heralde. ararsa açmazdım ben olsam.
Allahtan esim benden yana destekci ben hic cevap vermedigim icin bana kiziyor tek
Telefonu açmazsam esimi arayıp bak beni kaale almıyor telefonumu açmıyor diyip ortalığı karistryor.

Tavrınızı net koyun zira mecbur değilsiniz her anı beraber yaşamaya.
Sizin ailenizmiş gelenler,belki başbaşa kalmak istediniz, bunun için trip yapıp bozulacaksa bozulsun yani. Kendi ailemle bile tek kalamıyoruz diyorsunuz ayrıca ne hakla yani.
Bir daha ararsa ,müsait değilim anne seni sonra ararım deyip kapatın telefonu,açıklama dahi yapmak zorunda değilsiniz.

Sizin ailenizmiş gelenler,belki başbaşa kalmak istediniz, bunun için trip yapıp bozulacaksa bozulsun yani. Kendi ailemle bile tek kalamıyoruz diyorsunuz ayrıca ne hakla yani.
Bir daha ararsa ,müsait değilim anne seni sonra ararım deyip kapatın telefonu,açıklama dahi yapmak zorunda değilsiniz.
Kavgaya gelir 2 gune zaten (cunku her olayda böyle yapiyor)hep tavrımı koycam diyorum ama fırsat vermiyor konuşup çarpıp kapıyı gidiyor.

Haberi ya eşiniz veriyor ya üc dklık mesafedeki evde cam kusu gibi sizi gözetliyor
Kendi ailesi olsa neysede ne alaka yani senin teyzenle
Cagırma ve alttan alma sizi bir aile görüyor galiba herkesin evi ayrı farkına varması lazım

Haberi ya eşiniz veriyor ya üc dklık mesafedeki evde cam kusu gibi sizi gözetliyor
Kendi ailesi olsa neysede ne alaka yani senin teyzenle
Cagırma ve alttan alma sizi bir aile görüyor galiba herkesin evi ayrı farkına varması lazım
Eşim kesinlikle söylemez cunku benim istemediğimi biliyor.

Cagıracagım varsada cagırmam. Annem dahıl mısafırım gelecegı zaman telefonumu sessıze alırım. Ben olsam esıme soylrtfım bı zahmet konussun annesıyle ne yanı insanın ozelı olamaz mı hersryı bılmek zorun damı

Kavgaya gelir 2 gune zaten (cunku her olayda böyle yapiyor)hep tavrımı koycam diyorum ama fırsat vermiyor konuşup çarpıp kapıyı gidiyor.
Madem kavgaya geliyor sizde susmayın kavga etmeden güzelce dökün içinizi. Mesela "Anne kusura bakma ama evimiz ayrı barkımız ayrı,ben her gelende seni çağıramam,sen her misafirinde beni çağırma zaten gelemem,bunda alınacak birşey yok,bunu böyle kabul et ve bozulma,yapacak birşeyim yok"diyip geçin,bir daha demez herhalde.

Eşim kesinlikle söylemez cunku benim istemediğimi biliyor.
E o zaman tüm gün camda gözlüyor baska acıklaması yok
Taviz vermeyin derim
Bi arkadasta demiş
Konusmaya basladıgında ocakta yemek tastı, kapı calıyor, suyu acık bırakmısım vs arayayım ben seni diyin kapatın telefonu

Madem kavgaya geliyor sizde susmayın kavga etmeden güzelce dökün içinizi. Mesela "Anne kusura bakma ama evimiz ayrı barkımız ayrı,ben her gelende seni çağıramam,sen her misafirinde beni çağırma zaten gelemem,bunda alınacak birşey yok,bunu böyle kabul et ve bozulma,yapacak birşeyim yok"diyip geçin,bir daha demez herhalde.
Fazla medeni cümleler
Anlayacagını sanmıyorum :)

+10000

kv ye farklı zaman ayırın. onu normalde oturmaya çağırmıyorsunuz belki o da her bulduğu fırsatta eve geliyor. ara sıra jest yapın. tek ağırlayın. kahvaltı/akşam oturması falan sonra diğer zamanlar çağırmamanız batmaz.

Back
X