- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi atalente35
Hanımlar iyi günler hepinize.kimine göre dert olmaya bilir ama ben herşeyi kafama taktığım için dert ediyorum kendime.neyse teyzemin oğlunun düğünü var ist.geldiler bizim bulunduğumuz şehre bende kahvaltıya cagirdim neyse geldiler yenildi içildi çok şükür atlattık yaklaşık 10 kişiydik çocuklar hariç ve benim daha evime ilk gelişleri ve hiç tanımıyorlar kv. herneyse onlar gitmeye yakın kv beni ariyo gel güne gidelim ben asla güne gitmem bilir cunku yaşıtım kimse yok.bu bana açtı ağzını yumdu gözünü neyseki eşimi cagirdim tahmin ettim oda dinliyor bana diyo beni nasıl cagrmazsin sanki mecburum(misafrler varken onuda cagircakmisim)ben sigmiyomuydumfalan vs.daha ck konuştu ven uzatmadım misfrlerim var diye yüzüme telefonu kapattı.simdi bu kadın benim evime annemde gelse artık nerden haber aliyo bilemem hemen damliyo hiç yanlız birkmiyo 2 sene oldu annemelri sadece 1 kere ayrı ağırlayabildim.bana pisikolojik baskı uyguluyo ben saygımdan susuyorum o beni saf salak sanıyo sizce bunun karşısında nasıl tepki vermeliyim konuşmaya devam edersem kendime olana saygımi yitirmiş gibi hissedecegimi düşünüyorum.bu arada evimiz 3 dkklik mesafe çok yakın ben buna karşılık ne demeliyim.