ben ilk akrabalarım bana gelceği zaman eşim benm annesini çağırcağımı düşündü ve söyledi. bende gerek grmüyorum evime ilk defa gelicekler kendim ağırlamak isterim sizden biride geldiğinde annemlerin işi yok dedm. kaynanamda bozuldu etti tabi eşimde. ama sonra sonra aştık mecbur değilim annemleride ayrı çağırıyorum kaynanamlarıda. beraber olduğumuzda oluyor bazen. ama asla mecbur değilsin ve gerek bile yok. bazen olur çağırırsın o ayrı ama öbür türlü ne gereği var ki her seferinde. ilk ramazandada ayrı çağırcaktım hemen kaynanam olmaz ilk ramazan beraber olsun dedi. kırmadım öyle çağrdm. ama bu sene öyle falan yapmadm. şimdi benm aile günüm var kayınbabamda girdi ama parası dönüyor aile günü die kaynanmı istemedim. kendi günümde çağırır mıyım bilmyrm. eşim sordu hemen bilemiorm bakarız dedm.kaynanam biraz mizacı değişik pat pat söyler o yüzden bide aile günü kimseyi germeye gerek yok hemde çok hazda alan yok kendisi yüzünden yani bi güler yüz tatlı dil çok göstermedi bi araya gelince millete ondada pek çağırma düşüncem yok bakalım.annemler yüz kere gel oturalım die davet eder. evden çıkmıorum ki gitmioyrm ki bi yere der halbuki fink atıyor dışarda :) gitmiyor annemlere yalnız çözemedm yani kendi bilir. o yüzden çokta herkes her zaman olmayı beklemesin. aman ne takıosun eşin yanındaysa. gelirse kavga mecbur değilim her daim çağırmaya de. beraber olcağımız farklı ayrı olcağımız ayrı de geç.