• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

misafirliğe evet ev sahipliğine hayır anlayışı

cok gıcık bir durum konuyu okuyunca snirlendim:47: benim cevremdede var kafası estikce gelirdi sozde arkadasımdi yerdi icerdi dısarı cıkası gelirdi yine bana gelirdi hadi gezmege cikalım diye ama bir kere zorla davet etti okadar gelmenin karsılıgında oyle temz titiz biriside degil evi kirlencek diye cagırmasın baktım ilgisiz postaladım suaralar biri daha var oyle huyda onunda zamanı geldi postalamak lazım

cok gıcık bir durum konuyu okuyunca snirlendim:47: benim cevremdede var kafası estikce gelirdi sozde arkadasımdi yerdi icerdi dısarı cıkası gelirdi yine bana gelirdi hadi gezmege cikalım diye ama bir kere zorla davet etti okadar gelmenin karsılıgında oyle temz titiz biriside degil evi kirlencek diye cagırmasın baktım ilgisiz postaladım suaralar biri daha var oyle huyda onunda zamanı geldi postalamak lazım

evet ya öyle çağırmayanlarda titiz tipler de değil ki hani çok titiz evi pislenir diye korkuyor desek.misafir istemiyorsan sen de gitmeyeceksin.

Ay ben de bu sıralar bu konudan kendimi sorguluyordum ben mi kötü düşünüyorum diye.Var ama böyle tipler di mi:52: Bizim bi nişanlı çift arkadaşımız vardı.1 aylık evliyken biel kalmaya geliyorlardı.Bayram tatili 10 gündü 7 gün mü ne kalmışlardı bizde.Sonra evlendiler ve gelip gitme kesildi.Şimdi de bir evli çift arkadaşımız var.Evlerimiz biraz uzak.Geldiklerinde kalıyorlar hep.Ama biz onlara 3 4 kez anca gittik.Önceki evim çok soğuk oluyordu.Kalorifer yanıyordu ama arkadaş üşüyorum diyip şapka taktığı için :) bir de elektrikli ısıtıcıyı çalıştırıyordum onun yanında.Ama ben hamileyken 1 kez onlara gittik.Şubat ayıydı.Biz kalorifer yakmıyoruz dediler.Şala sarılıp oturdum:9: Ben onlar geldiğinde yediriyim içiriyim diye 4 dönüyorum.Bebeğimi ihmal ediyorum yeri geliyo ama 1 gittiğimizde akşam 8de işten geliyoruz gelin hemen dediler.Biz de ben onları hep yemekli ağırladığım için yemeğe davetliyiz sanıyoruz çünkü bizi iş çıkışı davet ettiler.Hamileyim.Gittik baktık yemek yok:) Ben acıktım dedim.Bana 1 tabak makarna verdiler.Eşim utandı yemedi.Gece açlıktan uyuyamamış.Kalkmış :23: Sonra hiç abartmıyorum 1 muz, 1 portakal, 1 elmayı dilimleyip 4 kişiye meyve diye ortaya koydu da onu yedik.Sonra doğum yaptı hayırlamaya gittik.1vapuruyla gittik 7 vapuruyla dönücez.Otur otur acıktık.Bebeğime tarhana getirmiştim yanımda.Onu pişirdim.Eşim tabağın başında bekliyo yemese de yesem diye:3: Açlıktan 6 vapuruyla döndük biz de:56: Biz kalkınca eve lahmacun sipariş ettiler.Meğer onlar da acıkmış gitmemizi bekliyormuş:50: Bir daha da gitmedik.Ama onlar sık sık kalmaya gelir bize.Geldiklerinde de sabah ben kahvaltıyı hazırlarım onlar odalarında sabah keyfi yapar bebekleriyle agucuk gugucuk oynar.Benim bebeğim bacağımda ağlar:2: Ben de kahvaltı hazırlıycam diye uğraşırım.Yapma desen olmuyo insan nasıl gördüyse ailesinden öyle ağırlamak istiyo.Bu haftasonu gelmek istediler.Belli değil programımız haberleşiriz dedim.Öğleden sonra eşimi arıyolar napıyosunuz diye kontrole:36: Bir de bana ben evde yokken gelip çöreklenmeyi seven görümcem var.Artık onu da başka sefer anlatırım.Çok dedikodu yaptım şimdi

Benim de bir arkadaşım vardı bize geldiğinde başımın üstünde taşırdım, ben ona gittiğimde suratıma bakmazdı. Aynı mahallede oturuyoruz, bekar olduğumuz için odalarımızda gece yarılarına kadar otururduk. En son 1 yıl önce akşam 9da gittim, başka arkadaşta vardı ısrarla çağrıldım. saat 10buçuk oldu, bana dediki hadi artık ne zaman gideceksin:) artık kendisiyle görüşmüyorum.

kızlar çevremde bu tip insanlar var malesef.yani bana geliyorlar,hatta sık sık gelmek istiyorlar.bana geldiklerinde de çok güzel ağırlanmak istiyorlar.fakat ben onlara gittiğimde moralleri bozuluyor.güzelce ağırlamıyorlar,bildiğin o gelmesin ben gideyim sadece derdinde olan kişiler var.bu bana çok bencilce ve saygısızca geliyor.

ben misafiri çok iyi ağırlamayı severim.bu şekilde karşılıklı görüştüğümüz insanlar da var.ama bazı tipler de var bıraksan 10 defa peşpeşe gelecek.ama bir kere zor davet eder.gidince de seni pek umursamaz.

benim yeğenim var.benden biraz küçük bekar,ben evliyim.ben o geldiğinde bir şeyler alayım diye gece tek başıma sokağa bile çıkıyorum,hep yanında oturuyorum,güzel sohbet ediyorum.geçen onlara gittik üstelik eşimle.yani artık dilimiz kurudu da kahveyi isteye isteye yaptırdık.güya yemek yapmışlar ama yemeğin çoğunu yemişler.ben balkona çıkacaktım ona hadi gel sohbet ederiz dedim "tamam" dedi bilgisayarın başından kalkamadığından gelmedi.emeklerime acıdım resmen ya.tam bir öküzmüş.ne yapayım şimdi ben bu kıza?

sende onlar geldiğinde öyle davranırsın olur biter eden bulur mantığı yani

Back
X