kızlar çevremde bu tip insanlar var malesef.yani bana geliyorlar,hatta sık sık gelmek istiyorlar.bana geldiklerinde de çok güzel ağırlanmak istiyorlar.fakat ben onlara gittiğimde moralleri bozuluyor.güzelce ağırlamıyorlar,bildiğin o gelmesin ben gideyim sadece derdinde olan kişiler var.bu bana çok bencilce ve saygısızca geliyor.
ben misafiri çok iyi ağırlamayı severim.bu şekilde karşılıklı görüştüğümüz insanlar da var.ama bazı tipler de var bıraksan 10 defa peşpeşe gelecek.ama bir kere zor davet eder.gidince de seni pek umursamaz.
benim yeğenim var.benden biraz küçük bekar,ben evliyim.ben o geldiğinde bir şeyler alayım diye gece tek başıma sokağa bile çıkıyorum,hep yanında oturuyorum,güzel sohbet ediyorum.geçen onlara gittik üstelik eşimle.yani artık dilimiz kurudu da kahveyi isteye isteye yaptırdık.güya yemek yapmışlar ama yemeğin çoğunu yemişler.ben balkona çıkacaktım ona hadi gel sohbet ederiz dedim "tamam" dedi bilgisayarın başından kalkamadığından gelmedi.emeklerime acıdım resmen ya.tam bir öküzmüş.ne yapayım şimdi ben bu kıza?