• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirlige giderken ne götürülür

Sagolun hanimlar tatli iyi fikir ozaman. O kisi yalniz esimin samimi arkadasi sadece tatli yeterli olurmu. Ve cocuga kücük bir hediye almak neden dogru olmaz sizce iki tane yorum geldi öyle. Merak etdim
Nesi yanlıs olsun ki benim kizima gelse hediye mutlu olurdum ne düşünceli kadin derdim birde esinizin samimi arkadaşıymis çok hos olur bence belki cocuk tatlıyı yemiycek ama hediyeyi sevecek.

Çok kafa yormuyor musunuz?
Tatlı alın çocuğa illa birşey almak istiyorsanız boyama kitabı alın en mantıklısı bu olur.
Çocuğunuza da alın ona almışken atıyorum efeye de aldık kardeş kardeş boyarlar oyalanırlar diye dersiniz.

Çok kafa yormuyor musunuz?
Tatlı alın çocuğa illa birşey almak istiyorsanız boyama kitabı alın en mantıklısı bu olur.
Çocuğunuza da alın ona almışken atıyorum efeye de aldık kardeş kardeş boyarlar oyalanırlar diye dersiniz.

Maalesef böyle kücük seylere bile bosu bosuna kafa yoruyorum. Tesekkür ederim yorumunuz icin

Yeterli olur, aklın yolu bir herkes benzer şeyler söylemiş.
Spesiyal çikolatalar var, şık, hoş olur. Yerinde olur.
Çocuğun yaşına göre de bir geliştirme oyuncağı ya da okuyacak yaştaysa bir kitap (boyama da olur küçükse) isteğinize bağlı yeterli olur.
Fazla bile

Back
X