- Konu Sahibi 1impossiblelove
34 haftalik birinde bir kac hafta kalmak daha neler 3 cocukla bide...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşver sen en iyisini yapmışsın gayette kibar söylemişsin bende hamilelik geçirdim ne kadar zor olduğunu biliyorum insan kendini taşıyamıyor ağrılar sancılar çekiyor birde o halde millete hizmet mi etcenKizlar tunaydin
34 haftalik hamileyim , eltim aradi bunaldim biraz sana gelip kalmak istiyorum bir kac hafta dedi.
Uc cocugu var 3'de kucuk
Cocuklarinla ilgilenmez , basimda olmasinlarda kafasinda biri kendisi..
Musait olmadigimi, zaten kendimi iyi hissetmedigimi soyledim.
Haliyle dogumuma az kaldi, her yerim sis odem ayakta zor duruyorum.
Hemen kv ' ye yetistirmis bizi istemiyor diye
Kv ariyor ayip etmissin gibi saydi doktu
Burasi kamp alani mi anne dedim
Dogum yapicak insanin evinde bir kac hafta kalmak nedir?
Hayir madem olumlu bir cevap almadin neden koskoca kadin anaokulu cocugu gibi beni millete sikayet ediyorsun.
Kv ile yakiniz
O kadar bunaldiysan gel onda kal hem evide musait.
Kv de buna dayanarak bayramda gelme demez mi bana
Sen bilirsin dedim kapadim telefonu
Bir kac hafta misafirlik mi olur arkadaslar?
Olursada misafirlik degildir onun adi.
Ok tesekkur ederim canimKonunu biliyorum....eşine olan desteğini ,ayakta kalmak için olan azmini taktir ediyor ve esinle senin her geçen gün daha iyi durumda olmaniz için dua ediyorum![]()
Aynen ben oyle dediginiz gibi kabacada konusmadimBoşver sen en iyisini yapmışsın gayette kibar söylemişsin bende hamilelik geçirdim ne kadar zor olduğunu biliyorum insan kendini taşıyamıyor ağrılar sancılar çekiyor birde o halde millete hizmet mi etcen
Muhtemelen o lafindan sonra kendi gelmedikce goremez zatenAy konuyu okuyup sinirlerimi bozdum
Neyse ki cevap vermişsiniz
Ben sanırım "sen de torununu görmeye gelme o zaman" derdim işler daha karışırdı![]()
Gorusen eltiler olsak hadi onada tamamBaşkasının evinde nasıl rahat edecek yahu o kadar zaman. Bu kadının kocası yok mu? Nasıl kafalar bunlar hakikaten.
Bir de hamilesiniz. Sizin eviniz dinlenme tesisi mi? Misafirlik dediğin üç gündür ki o bile sizin durumumuza fazla.
Iyi demişsin. Görüşme bile artık elti kişisiyle.
Esim elti kisiyle zaten anlasamiyorhamile değilim, eltimin de benim gibi iki çocuğu var birbirleriyle çok iyi anlaşırlar, ayrıca çok yardımcı da olur kendisi.
ama ben bile 2-3 hafta misafir etmek istemem onu.
ne alaka yani.
kayınvalidenin tutumu da ayrıca saçma olmuş bence, hatta benim içim mi fesat acaba, sanki danışıklı dövüş gibi bişey. sanki sizi onları istemiyor gibi göstermek için oynanmış bir oyun gibi. konu eşinize veya sizin akrabalarınıza farklı aktarılacaktır muhtemelen.
Esim elti kisiyle zaten anlasamiyor
Sevmez kendisini
Oda bunu biliyor yani karsilikli olarak bir anlasmazlik uyumsuzluk icindeler
Bunu bile bile gelmeyi istemesi evet tuhaf.
Ben daga cok kv ye takildim
Herkesin evi barki ayri benim basimda onca dert maddi manevi
Haklisin diyecegi yerde..
Hayirfirca attinda ne oldu
Sanki evimi cekip ceviren beni doyuran kv..
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi.Ben calismiyorum
Dogum zamanim yaklasti bir ay var yok oda beklerse.
Gece sicakti agriydi cocuktu gozume sabahakadar uyku gormiuor
Evimde yalnizken istedigim saat kalkip yatabiliyorum
Misafir yaninda sy ben cok yoruldum uyucam diye ixin mi isticem anlamadim ki, yani bu kadin uc dogum yapmis insan
En cok onun empati yapmasi gereken yerde sikayet etme yolu a giriyor
Sanki ev ortak ta istemiyorum
Bu hakki kendinde nasil goruyor anlamiyorum
Cocugunun okulu kapanan, cani tatil ceken, hizmet bekleyen misafirlik adi altinda millete kampa gidiyor yemin ederim
Hic cekemem valla kimseyi
Bicak ucu elma ikramcisi resmen