- 7 Haziran 2012
- 5.022
- 1.624
- 40
Bayanlar ben 20 haftalik hamile bir bayanim
1,5 senelikte evliyim ve evimde bu zaman zarfinda cok misafir agirladim ama boyle birsey hic gormedim ve sinirden oldum resmen...
Dun esim aradi universiteden arkadasi esi ile gelmek istemisler bende buyursun gelsinler dedim...
Bu halmle evimi temizledim,hazirlik yaptim vs vs
Esim geldi yemek yedik topladik derken misafirlerimiz geldi
Bu arada evimn her yeri halilari ve mobilyalarim beyaz benim ...
Gelen ailenin 17 aylik bir oglu vardi inanir misdiniz ben ki cocuklari cok severim ifrit geldi cocuktan degil ama annesinden...
Gelir gelmez annesi cips ve kraker getirmis gelirken ya sen ilk defa geliyordun bu eve cocuk her yere doktu,ellerini suruyor,her yere giriyor cikiyor,annesi her istedigini vetiyo eline...
Ben elimde islak mendille bu halimle silmeye calisiyorum kadindan tik yok...
Sonra cantasindan cikolata cikardi cocugun eline verdi sikti onuda cocuk eridi baktim acmaya calisiyor jadin yedircek cocuga bende aldim elinden bir apazda baktim surecek her yere kadin bir bozuldu boyle ama ne yapabilirim ki
Esim zaten sohbette gormuyor hicbirsey arkadasi ile ben sinirden oldum icim sisti saatleri saydim tresmen
Bu arada kadin surekli aaa evin cok guzel esyalarin beyaz hemen kirlenir temiz tutman lazim,ben seni cocuk olunca gorurum vs vs
En sinunda saksimdaki topraklari cocuk yere dokmeye basladi bende kalktim diyorki,birak doksun ben toplarim bende orda sarteller artti esime bakis attim kadinda gordu bunu biz kalkalim dedi esine
Bu arada surekli edimin arkadasi sik sik goruselim gidip gelelim diyor
Esimde olur cok iyi olur diyor..
Bunlar gittiler ikram faslini soylemiyorum bile dokulmefik,parcalanmadik,minciklanmadik mama kalmadi artik...
Esime dedim ki kesinlikle ben istemiyorum gorusmek falan ben siniur kupu oldum bu halmle diye esimde diyor ki ayip mi oldu acaba
Defim kadinin yaptigi ayip degil mi benim yaptigim mi ayip
Evime istemiyorum sen git gorus dedim
Sonrada gece yatinxa uzuldum,kirdim dite ama dayanamadim kizlar...
Egilemiyorum karnim belim agriyor.silecek,yikayacak halim yok
Aksamdan beri icim coj tuhaf oldu misafiri kirdim diye
Sizce davranisim dogru mu yada kotu mu yapmisim
1,5 senelikte evliyim ve evimde bu zaman zarfinda cok misafir agirladim ama boyle birsey hic gormedim ve sinirden oldum resmen...
Dun esim aradi universiteden arkadasi esi ile gelmek istemisler bende buyursun gelsinler dedim...
Bu halmle evimi temizledim,hazirlik yaptim vs vs
Esim geldi yemek yedik topladik derken misafirlerimiz geldi
Bu arada evimn her yeri halilari ve mobilyalarim beyaz benim ...
Gelen ailenin 17 aylik bir oglu vardi inanir misdiniz ben ki cocuklari cok severim ifrit geldi cocuktan degil ama annesinden...
Gelir gelmez annesi cips ve kraker getirmis gelirken ya sen ilk defa geliyordun bu eve cocuk her yere doktu,ellerini suruyor,her yere giriyor cikiyor,annesi her istedigini vetiyo eline...
Ben elimde islak mendille bu halimle silmeye calisiyorum kadindan tik yok...
Sonra cantasindan cikolata cikardi cocugun eline verdi sikti onuda cocuk eridi baktim acmaya calisiyor jadin yedircek cocuga bende aldim elinden bir apazda baktim surecek her yere kadin bir bozuldu boyle ama ne yapabilirim ki
Esim zaten sohbette gormuyor hicbirsey arkadasi ile ben sinirden oldum icim sisti saatleri saydim tresmen
Bu arada kadin surekli aaa evin cok guzel esyalarin beyaz hemen kirlenir temiz tutman lazim,ben seni cocuk olunca gorurum vs vs
En sinunda saksimdaki topraklari cocuk yere dokmeye basladi bende kalktim diyorki,birak doksun ben toplarim bende orda sarteller artti esime bakis attim kadinda gordu bunu biz kalkalim dedi esine
Bu arada surekli edimin arkadasi sik sik goruselim gidip gelelim diyor
Esimde olur cok iyi olur diyor..
Bunlar gittiler ikram faslini soylemiyorum bile dokulmefik,parcalanmadik,minciklanmadik mama kalmadi artik...
Esime dedim ki kesinlikle ben istemiyorum gorusmek falan ben siniur kupu oldum bu halmle diye esimde diyor ki ayip mi oldu acaba
Defim kadinin yaptigi ayip degil mi benim yaptigim mi ayip
Evime istemiyorum sen git gorus dedim
Sonrada gece yatinxa uzuldum,kirdim dite ama dayanamadim kizlar...
Egilemiyorum karnim belim agriyor.silecek,yikayacak halim yok
Aksamdan beri icim coj tuhaf oldu misafiri kirdim diye
Sizce davranisim dogru mu yada kotu mu yapmisim