misafirlikte ev sahibesinin ettiği.

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
bir arkadaşa misafirliğe gittim.sonra çatkapı başka misafirleri geldi.biraz gergindim.sofraya otururken içlerinden biri ayağıyla ayağıma bastı.dikkat et dedim sertçe.ama bu kadın avaz avaz bağırıp eşekten düşmüş karpuza çevirdi.toparlayamayacağım bir tepki verdi.haliyle ben de bağırdım.misafir kalkıp gitmek için hareketlenince ev sahibesi arkadaş ona engel oldu.o da bağırıp çağırmaya devam etti.ben kalkıp gitmeye yeltenince de cılız bir sesle gitme boşver dedi.ama yüzünden kızgınlık okunuyordu.bana ısrar etmedi. sonra telefonla dönüp takılma aman falan diye geçiştirdi.ben de taraf tuttuğunu ona kırgın olduğumu söyledim.o da senin de sesin çok çıkmıştı dedi.taraf tutmadım falan dedi.siz olsanız ne yaparsınız?

bir arkadaşa misafirliğe gittim.sonra çatkapı başka misafirleri geldi.biraz gergindim.sofraya otururken içlerinden biri ayağıyla ayağıma bastı.dikkat et dedim sertçe.ama bu kadın avaz avaz bağırıp eşekten düşmüş karpuza çevirdi.toparlayamayacağım bir tepki verdi.haliyle ben de bağırdım.misafir kalkıp gitmek için hareketlenince ev sahibesi arkadaş ona engel oldu.o da bağırıp çağırmaya devam etti.ben kalkıp gitmeye yeltenince de cılız bir sesle gitme boşver dedi.ama yüzünden kızgınlık okunuyordu.bana ısrar etmedi. sonra telefonla dönüp takılma aman falan diye geçiştirdi.ben de taraf tuttuğunu ona kırgın olduğumu söyledim.o da senin de sesin çok çıkmıştı dedi.taraf tutmadım falan dedi.siz olsanız ne yaparsınız?

Misafir misafiri istemez ev sahibi ikisini de istemez..

Bence siz hatalısınız. Yani misafirlige gittiginiz evde cazgırlık yapmışsınız resmen. Insan sinir olsa bile ev sahibinin hatrına sesini çıkarmaz.

Neden sertce uyarma geregi duydunuzki?
Yanlislikla olmus iste.
Onemli degil diyip gecseydiniz.
Siz olayi abartinca ev sahibi de diger misafirin yaninda olmus hakli olarak.

Cocuk gibi insanlarmissiniz bu arada.
Hem siz hem karsi taraf hem ev sahibi
ne yapılacaktı peki,kadın toparlamama izin vermeyecek kadar çok bağırdı.

Yalnız hiç birimizi bu duruma düşürmesin Allah, benim en korktuğum şeylerden biridir evimde böyle bi olay çıkması ve arada kalmak.

keşke biraz daha mütevazı bir şekilde uyarsaydınız, yalnız karşı tarafda pimi çekilecek bomba gibiymiş, walla ev sahibine üzüldüm:)

bide şu var hani hazırlık yapmışken herkesi aradan çıkarıyım düşüncesinide hiç sevmiyorum, sizin ev sahibide öylemi yaptı bilemicemde, hani aynı kafadar arkadaşlar falan olurda bazen çok alakasız insanları bi araya toplayıp karmakarış bi ortam oluşturuluyor ve ortamın hiç tadı olmuyor. yada ben ev sahibi olarak 2 kişi beklerken karşımda 6 kişi görünce bi afallıyorum, onu çağırdım bunu çağırdım diyorlar ...vs... yani ortam paramparça oluyor, anlatabildimmiki o_O

ev sahıbı haklı cunku sızın yaptıgınız ayıp bence....ne var yanı bassa...bılerek mı yaptı sankı dıkkat et dıye uyarmanız çok çirkin bence......

X