Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su sayacını kapadı haa:roflol:vay haylaz:1rolleyes:
neyse konumuza dönersek.
sevgili böcük;henüz anne olmadığın için bu kadar keskin konuşabildiğini düşünüyorum.evet belki haklısın.yani hiç müdahale etmediyse kadın yanlış tabi.ama yapma etme oğlum demekten öte ne yapabilir?herkesin yanında diğer çocukların gözü önünde daha çok tepki verse çocuk daha çok azacak.üstelik gururunun kırıldığını düşündüğü için dahada hırçınlaşacak.belki evde verecektir cezasını.
bu işler çok zor.her yaptığımıza dikkat ediyoruz anneler olarak.ama yinede çocuk kısmı (en uslusu bile) en ummadığımız yerde en ummadığımız şeyi yaparak bizi zor durumda bırakabiliyor.
benim oğlum normalde 2,5 yaşında olmasına rağmen bir bakışımla anlar ne demek istediğimi.yaramazda değildir.ama başka çocuklarla bir araya geldimi zaptedebilene aşkolsun.kızıncada "anne sosyal hayata karışıyorum:bbo:" diye bana velet:sm_confused:
kırsın dizini evinde otursun fikride hoş değil...o çocuğun normalleşebilmesi,artı annen,n kafayı sıyırmaması için insanlarla bir arada bulunması şart.böyle böyle yapmamayı öğrenecek çocuk.bu yüzden daha rahat olabileceği akraba ortamlarını tercih ediyor olabilir kadın...
bu kadar büyütmenize gerek yok.
ben evime gelen çocuklu misafirde yönetimi ele alıyorum.bütün çocuklara ben mani oluyorum.annesini dinlemeyen çocuk yabancı birini çok daha rahat dinleyebiliyor.
yani kısacası sinirlenmekte haklısın ama kendini diğer annenin yerine koymayı denersen sinirin azalacaktır.inan yaraaz bir çocuğa sahip olmak ve o çocuğun diğer insanlarca kınandığını görmek,her ne kadar takmıyor gibi görünsede bir anne için çok acıdır![]()
Aslında sende haklısın yaa kır dizini otur bana da acımasız geldi biraz mirmirmirmir
Birde büyük konuşma arkadaşım yaa hamileymişsin Allah hayırlı evlat versin herkese inşallah o kadın da istemez öyle olsun ama bazende aşırı ilgisiz anneler var onlara çok kızıyorum çocuk kırılacak üzülecek diye sesini çıkarmıyormirmirmirmir
bence sakın ama sakın kınama
başına gelirrr
ben bunu gördüm ablamda
neyi kınadıysa öyle bi çocuk başındaa
aman allah korusun