mısır derin dondurucuda nasıl saklanır

ilkbahar79

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
463
35
623
İstanbul
kış için mısır koymam lazım deepfreeze,koçanlı mısır. kızımın kabızlığına çok iyi geliyor,mecburum yani. pazarcı bu hafta son getiricem dedi.organik mısır bu arada. nasıl saklanır bilmiyorum. direkt koydum,ama çözülüp pişirince tadı değişik oldu,kötü oldu yani. daha önce deepfreeze mısır koyan var mı acaba?

kış için mısır koymam lazım deepfreeze,koçanlı mısır. kızımın kabızlığına çok iyi geliyor,mecburum yani. pazarcı bu hafta son getiricem dedi.organik mısır bu arada. nasıl saklanır bilmiyorum. direkt koydum,ama çözülüp pişirince tadı değişik oldu,kötü oldu yani. daha önce deepfreeze mısır koyan var mı acaba?

bende koydum ölece attım dolaba genelinde burdaki arkadaşlarda çiğden koymuş bende öle yaptım

kabuklarını ayıklaa yıka buzdolabı poşetine koy att ğitsin buzluga erken tüketmeye bk çünkü malum çok bekleyince tadı pişince bozuk gibi oluyor yumuşuyor çünkü..

Canımcığım genelde çiğ olarak bazı şeyler haric (mesela sigara böreği) derindondurucuya koymayı tercih etmiyorum, çünkü gerçekten tadı fark ediyor. Mısırları ayıklayıp haşladıktan tanelerini avuç avuç buzdolabı poşetlerine koyup dondurabilirsin. Tad da hiç fark olmuyor

Her kış mutlaka 2-3 poşet mısırı koçanıyla beraber dondurucuya atarım kışında misler gibi çıkartıp düdüklü tencerede haşlarım

Back
X