Mısırlı profesör: Müslüman erkekler, savaş esiri kadınlara tecavüz edebilir

HanimKelesimiGetir

SüperAnneAnne
Pro Üye
20 Mart 2008
141.934
213.860
1.423
60
Mısırlı kadın bir profesör, Müslüman erkeklerin savaş durumunda Müslüman olmayan kadınlara, onları aşağılamak için tecavüz etmesinin serbest olduğunu söyledi.

Mısır'ın El Ezher Üniversitesi'nde ilahiyat profesörü olan Suad Salih El Hayat TV'ye konuştu.

Köleliğin İslam'den önce de olduğunu söyleyen Salih, İslam'ın köleliğe bir düzen getirdiğini savundu.

Salih'e göre bu "düzen", Müslümanlarla düşmanları arasındaki meşru savaşlarla sınırlıydı.

İsrail ile savaş halinde, düşmanın kadınlarının köle olarak alınmadığı takdirde onları yenmenin mümkün olmadığını söyleyen profesör, "Onları aşağılamak için, bir ordu komutanının ya da herhangi bir Müslümanın malı haline gelirler ve bunlar da o kadınlarla kendi karıları gibi cinsel ilişkiye girebilirler" dedi.

Salih, kadın kölelerin ancak "meşru savaş"lardan alınabileceğini, örneğin Doğu Asya'dan kadın getirtip "köle" yapılamayacağını söyledi.
http://haber.sol.org.tr/dunya/misir...savas-esiri-kadinlara-tecavuz-edebilir-143359

Şaka gibi. Hem de profesör bir kadının bunu söylemesi..

Eğitim almış birinin İslam hakkında bunları söylemesi. Gerçekten gerçek İslam’ı kim biliyor acaba?

islam dinini oturup kendin ogrencen herseye inanıp gidenler zaten ayrı bir vaka bide cıkıpta ermiş gibi davranmaları yok mu he canım he diyorum.. islam dinini ne hale getirdiler

Şaka gibi. Hem de profesör bir kadının bunu söylemesi..

Eğitim almış birinin İslam hakkında bunları söylemesi. Gerçekten gerçek İslam’ı kim biliyor acaba?

Ya sorun zaten egitim almış olması. El-Ezher'de egitim almak demek bu demek Akıl mantık dışı ne kadar saçmalık varsa buraya giren hepsini bi güzel ögrenir, sindirir öyle çıkar. İslama laf ettigim de zannedilmesin, başka konularda laf ederim yine... ama buradaki egitimin islamla da alakası yok. Hurafe ve saçmalık fabrikası.

Müslümman erkeklerin tecavüz etmediği kadın tipi kaldı mı ki? Eşi,sevgilisi,sokaktan geçen kadın, çok hayat dolu bir bebekti dedikleri bebek, kadınlar bitti çoluk çocuk Müslüman erkekler tecavüz etmek için kimseden onay beklemiyor ki bu kadını taksınlar

Bunu soyleyen Müslüman vede bir kadın...

Ben bunun müslümanlığından şüphe ederim.

Rabbim sen affet Yarabbi

Hristiyan yada başka dinlerin mensupları erkekler için o dinlere mensup kadın prof söylese bu sözleri, yani müslüman kadına tecavüz edebilirsiniz dese.. O kadının akıbetini düşünemiyorum bile.. Muhtemelen bi kaç güne islami bi terör örgütü yok ederdi..
Merak ettim, bu kadın bunları söylerken ne düşünüyordu? Müslüman olmak empati kuramamak mı? Ne yapmaya çalışmış..

Allah ahirette hesabını soracaktır mutlaka. Bir de İlahiyat Profesörü olacak. Yuh be, yazıklar olsun, güzel dinimi nasıl da ayaklar altına alıyor, Allah seni bildiği gibi yapsın...

Her zaman erkeği yüceltme peşindeler bari dini kullanmayın

Dekan falan olmak için birilerinin duymak istediğini söylüyorsun tanrılar kurban istiyor dimi yenge
ayrıca dinin anneden yürüdüğü israilli kadınlara tecavüzü tavsiyende tam bir prof. tavsiyesi tebrikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…