- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
kimmiş bu haddini bilmez terbiyesiz akıl yoksunu saygısızTerbiyesiz adam,sen kimsin ki ATAM'a hakaret ediyorsun...
adamın üslübundan kenef yazarı olduğu belli zaten..olsa olsa kenef yazarı olur bu şahıstan..ait olduğu yere gitmek istemesi çok normal bi zahmet biri sifonu çekiversin koku yapıyo malum
bu tiplere karalama yapıyo diye yazar demek cok yanlış. her mesleğin olduğu gibi yazarlarında eğitim-kalite seviyesi çok düştü.adamın üslübundan kenef yazarı olduğu belli zaten..olsa olsa kenef yazarı olur bu şahıstan..
Hadi yaaa biraz baktım yazılarınada atıp tutuyor garibimBu adama bir zamanlar kızıyordum ta ki 'Kurtuluş Savaşı'nın İngilizlerin oyunu olduğunu' iddia edene kadar.
Boşuna akıl hastanesinde yatmamış şahsı muhterem
Kurgu tam
Ablam bir bu fes başıma fes başıma, bir de Mustafa Armağan.Hadi yaaa biraz baktım yazılarınada atıp tutuyor garibim
Ablam bir bu fes başıma fes başıma, bir de Mustafa Armağan.
İkisi de güya tarihçi ve Osmanlı'ya ait araştırmalar yapıyorlar.
İkisi de atmasyon tarih bilgileriyle Anti Atatürkçülük yaparak rant elde etmeye çalışan insanlar.
Yaptıkları açıklamaları kesinlikle ispatlayamıyorlar sadece iddia üstüne kurulu araştırmaları var.
Mesela Mustafa Armağan'ın paylaştığı son fotoğraflardan biri twitter da:
Hem de nasıl inanıyorlar çünkü inanmak istiyorlar.Nasılsa bunlara inanan insanlar yokmu,var elbette..
Bizler için sorun yok nasılsa,biz atamızı biliyoruz gerisini sallayıp geçecen.
Bunlar kendi çalış kendileri oynasınlar ..
Hem de nasıl inanıyorlar çünkü inanmak istiyorlar.
Atatürk hakkında o kadar atıp tutmaları ayrı vaka ama ne atıp tuttuklarını bilmemeleri ayrı vaka.
Ne diyeyim ki...
Gerçekten miMısıroğlu mu? Fes'i bizim zanneden şahısYorum yazıp kendinizi yormanıza değmez
Fes niye kafasında sanıyorsunGerçekten mi
Fes bizim mi demiş gerçekten mune?
Adam cidden sallamasyon üstüne master ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?