- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
canim sorma ya beyaz cok şık ama temizleme derdi var o yuzden siyaha baktim ama daha erken daha var dugune, bakiniyim simdilk benyerimsenibencanım hepside güzelde 1. ve 3. takımlar hem güzel hemde kullanışlı temizleme rahat görünüyo yok ben beyazdan vazgeçemem dersen onlarda şık ve güzel buyrunnnnnnnnn
siyah olan harika kesınlıkle. mobılyanın markası ne acaba bende bundan alabılırım :)
ilk takım çok güzel çok farklıymıs canım.nikah tarıhınızı gordum heyecanlandm bizde 25 eylule almayı dusunuyoruz aynı anda ewlenırız belkıde:)
cnmmm bnmm hepside çok güzel..benim salon takımım siyah koltuklar beyaz yemek odası şeklinde....oturma grubum yanları beyaz deri oturma yeri bal köpügü gibi orta kahve renginde...:)zorla aldımmm..hergün fikrimi deştirdimm..hatta konu bile açtım buraya onlardan hiç birini almadık..gecen hafta aldık çok şükür kurtuldum mobilya derdinden..şimdide perde örtü halı süs eşyası ile ugraşıyorum:)bitmez valla bu koşuşturma:)
Benimde 20 eylül :)) benimkisi haftasonuna gelmiyor tatlım ya sen şanslıymışsın:) ama dogumgunu hediyen yıldonumuyle karısmasın dıkkat et:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?