Miss Turkey'de Skandal

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ve Amine Gülşe'nin birincilik tacını giydiği Miss Turkey 2014'ün dördüncü güzeli 18 yaşındaki Gizem Koçak'ın yalan söylediği konuşuluyor. Yarışmaya katılırken lise üçüncü sınıf öğrencisi olduğunu söyleyen Koçak'ın, lise ikinci sınıftan terk olduğu ortaya çıktı. 1.76 boyundaki güzelin gözlerinin de renkli olmadığı, lens kullandığı anlaşıldı. Güzellerin Miss Turkey'ye katılabilmesi için vücutlarında hiçbir estetik müdahalenin olmaması gerekiyor. (sabah)

Resimdeki kız 18 yaşında mıymış? Halbuki 25'ten aşağı vermezdim ben.

berrak tuzunataça benzetmiştim ben..

yasına bıse dıyemem,doğrudur..şimdiki nesil,besili,iri kıyım..

gözü lens ve lıse 2 terk olunca unvan gerı mı alınıyor,sonuc neymiş yaniii

Nasil hicbir estetik olmamasi gerekiyor? Birinci guzel aminenin dudaklari orijinal mi yani? Ben estetikliim diye bagiriyor resmen.

berrak tuzunataça benzetmiştim ben..

yasına bıse dıyemem,doğrudur..şimdiki nesil,besili,iri kıyım..

gözü lens ve lıse 2 terk olunca unvan gerı mı alınıyor,sonuc neymiş yaniii
Ben öyle demezdim, geçenlerde bakıyorum çoluk çocuk geçiyor yoldan, mal gibi bakıyorlar bana. Ben 5inci sınıf falan sandıydım, kardeşim vardı yanımda, senin sınıfından mı onlar, bakıyorlar böyle dedim. Yok abla, liseli onlar dedi =)

Bence bu yarismalarin kendisi skandal.

Guzellik yarismalari gercekten kepazelik, gencecik kizlar vucutlarini et pazari misali sergiliyor..........yani bundan daha igrenc bir sey dusunemiyorum. Guzellik yarismasi denen zirvaliktan tiksindigim kadar tiksindigim seylerin sayisi azdir.

Son düzenleme:
anacim bu kizlara ne yediriyorlar bu nasil bi 18 yas...ben 18'imde makyaj yapinca utanirdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…