mıss turkeye katılmak

şöhret için, sanat için derken meslek için soyunmak mı moda?
madem bu kadar başarılısınız, eğitiminize, kendinize güveniyorsunuz, neden kolayı seçiyorsunuz?
hem de en kolayı yani soyunmayı.
ben soyunmak olarak bakmıyorum. derslerım ıyı evet ama bunlar yuksek lısans yada burs ıcın katkı saglıyor. bır reklam sırketınde yada banka da calısmak ıstedgınız de dıploma notuna bakmıyorlar.. Psıkolojı okuyanların ceyregı psıkolog oluyor zaten.psıkolog unvanıyla mezun olur fakat okul hastane banka rehabıtılasyon merkezı rekalm vb sırketlerde calısabılır. benım amacım okulda basarılı olduktan sonra ıyı para kazanıp hayatta da basarılı olmak

aynen bu tarz seyler ar mı pek bılgım yok.bu yuzden dezavantajları da sormak ıstedım. tesekkurler yorumunuz ıcın
Bu tarz şeylerin olmadığı nadir. Hatta kamera arkasında evli barklı insanların "ben bunu bu gece götürürüm, iddiaya giriyor musun" diye konuştuklarını da biliyoruz. Her şey ortada, kimin eli kimin cebinde belli değil. Çekimlerde kadının meme ucu görünmüş tın, kukusu görünmüş hiç. Genelde destursuz insanlar, Tabi düzgünlerde var ama nadir ve sesini duyurmak için başarısını kullanmak durumunda bu da kolay para olmuyor aksine daha çok çalışmak gerekiyor.

ben özel sektörde profesyonel birinin miss turkey e katıldığını öğrensem gülesim gelir, pek ciddiye alamam o kişiyi

ben soyunmak olarak bakmıyorum. derslerım ıyı evet ama bunlar yuksek lısans yada burs ıcın katkı saglıyor. bır reklam sırketınde yada banka da calısmak ıstedgınız de dıploma notuna bakmıyorlar.. Psıkolojı okuyanların ceyregı psıkolog oluyor zaten.psıkolog unvanıyla mezun olur fakat okul hastane banka rehabıtılasyon merkezı rekalm vb sırketlerde calısabılır. benım amacım okulda basarılı olduktan sonra ıyı para kazanıp hayatta da basarılı olmak
o halde bikinili poz verin, bilbordlarda reklam panolarında yer alsın.
slogan da "cesur ve güzel psikolog" olur. amaç aynı, yol biraz farklı. hem yarışacağın 20 kadın rakibin de yok.
oh mis.
en kolay yollardan biri de, hazır genç ve güzelken zengin koca bulmak.

artık miss turkeye filan gerke yok koy gerçekten güzelsen instagrama efektsiz fotoları zaten o ordan alır yürür eğer amaç buysa

Bence senin mesleğini kötü etkiler. Böyle laylaylom düşüncede olan bir psikoloğa gitmek istemem.
Kendini derslerine ver bence. Yüksek lisans yapacakmissin ama Türkçe'de çok yazım hatan var ve seviyem şu dediğin "intermediate"i bile doğru yazamamışsın.

erisona, post: 42570548, member: 227443"]Bence senin mesleğini kötü etkiler. Böyle laylaylom düşüncede olan bir psikoloğa gitmek istemem.
Kendini derslerine ver bence. Yüksek lisans yapacakmissin ama Türkçe'de çok yazım hatan var ve seviyem şu dediğin "intermediate"i bile doğru yazamamışsın.[/QUOTE]
Tablettim donuyor eskiir doğru yazmak için kaç kere yazıp siliyorum. sayfa kapanıyor. Hep Hepsi eleştiri. Anlamdiniz bır şeyde vs psikolog unvanına mezun oluruz. Ama tedavi edemeyiz . Onunla için yüksek lisans yapmamız gerekir. Lisans mezunları okullarda özel şirketlerde reklam banka gibi yasa huzur evi rehabilitasyon merkezinde çalışabilir. Bende okulda rehabilitasyon merkezinde 2 1 milyara çalışmak istemiyorum. Reklam şirketinde çalışırım ofisini acamazsam. Ki hastane de psikolog olarakta çalışmak istemem. En iyini yapmak varken birininyaninda işçi olarakta çalışmak istemem . Sizin hayalini farklıdır. Siz çalışırız belki. Kimi bır ömür çalışır. Benım fikrim bu

Katılmak istiyorsan, katıl. Bahane bulma ama psikoloji okuyorum yüksek lisans yapacağım vs diye. Ünlü olup çok para kazanmak da isteyebilirsin bunda utanacak bir şey yok. Burdaki yorumlara bakma. Yok torpil, yok derece almak yataktan geçiyormuş vs öyle bir şey yok. İnsanların bakış açısı bu işte çok iğrenç. Başvur şansını dene, zaten zorlu elemelerden geçiyorlar öyle kolay değil ilk 20 ye kalmak. Dereceye girersen de ondan sonraki hayatına ne şekilde devam edeceğine karar verirsin. İlla katıldın diye de ünlü bir şekilde hayatına devam etmek zorunda değilsin.2010 birincisi Gizem hiç bulaşmadı bile o işlere. Bilkentte okuyordu derece aldı, yine kendi hayatına öğrenci olarak mütevazi bir şekilde devam etti.

1500 kere ne yapmak ve ne yapmamak istediğini yazmışsın, neredeyse her cevabın aynı. Anladık canım orasını. Anlaşılmayan şey, yarışmanın bütün bunlarla ne ilgisi var? Sen akademik alanda ne olmak istiyorsan ol, yarışma istiyorsan ona da katıl. İyi de bunları niye birbiriyle bağdaştırıp her cevabında nerede çalışmak istediğini vs yazıyorsun ki? Okulda da yarışmada da başarılar. Ama biraz kafanı topla. Bir anlama veya anlatma problemin var gibi geldi bana açıkçası. Sapla samanı ayır.

Back
X