mıss turkeye katılmak

Bende su yakın zamanda pantene saç seysıne katılmayı dusundumde esım ızın vermedı :D ciddiyim :)
miss turkeye gelince bende katılmak ısterım hep ne yalan soylıyım

Mesleğinle alakası yok, maddi açıdan yardımı dokunur diyosan sen bilirsin
Ama yapın da müsait demek ki ben şu düğün salonlarındaki kameradan bile kaçasım gelir, çekinirim :oops::KK53:

sonra durdum dedım kızım senın basında bır suru dert var hersey bıttıde saclarınmı kaldı :)
valla
Çok mu enerjiksin bilmem
Bende bir çocuk var iş güç ev pert oluyorum
Sende 2 çocuk var bi de , işi bırakmadıysan aynıyız Pantene'in saç modeli olmak nerden geldi aklına yani

Çok mu enerjiksin bilmem
Bende bir çocuk var iş güç ev pert oluyorum
Sende 2 çocuk var bi de , işi bırakmadıysan aynıyız Pantene'in saç modeli olmak nerden geldi aklına yani
e varya dıyor sacına guvenıyorsan gel bılmem ne resmını gonder bılmem ne ol
denk gelmıssındır dıye dusunuyorum .
bana gelınce bende 1 tane var yavrucum daha 2.yapamadım. korunmaya devam edıyorum. enerjıkmıyım kısmına gelınce evet suanda galıba hala gencım bırde benım cocugum buyudugu ıcın yakamda pacamda oldugunu soyleyemem cok

e varya dıyor sacına guvenıyorsan gel bılmem ne resmını gonder bılmem ne ol
denk gelmıssındır dıye dusunuyorum .
bana gelınce bende 1 tane var yavrucum daha 2.yapamadım. korunmaya devam edıyorum. enerjıkmıyım kısmına gelınce evet suanda galıba hala gencım bırde benım cocugum buyudugu ıcın yakamda pacamda oldugunu soyleyemem cok
O isyandı dimi, benden önce doğum yapan
Nedense ben sizi hep karıştırıyorum :KK53: büyüyünce demek bizde rahata ereriz senin gibi
Evet reklamı çok gördüm de aklımın ucundan bile geçmedi katılmak

merhaba oncelıkle şehitlerimizi saygıyla anıyorum,ruhları sad olsun.

öle asırı bır ıstek degıl benım kı katılanllar genellikle küçüklükten beri hayallim falan der.Benim yok. Oyunculuk hayalim falan da yok. Ama bana katkı sağlayabilceğini düşünüyorum. Hemde farklı bir anı olur .
çevremdekiler fiziğimin uygun olduğunu oradakilerden aşağı kalır bir yanım olmadığını ben olsam katılırdım tarzı şeyler söylüyor.

Psikolojı okuyorum kendı ofısımı acmayı düşünüyorum ilerde aslında amacım ofıste açsam ozel sırkette de calıssam ısımı en ıyı sekılde yapmak, yukselmek... Olabildiğince iyi yerlere gelmek istiyorum (eğitimimle alakalı). Tanınmam bakımından bana katkı sağlayabılır mesela.

( Eğitime onem verıyorum derslerım ıyı,öncelıgım yuksek lısans yapmak ve kendımı gelıstırmek, ufakta olsa katkısı tanınma vs gıbı katkıları olabılır dıye dusunuyorum,yurt dısı deneyımı saglayabılırım mıss turkey fırsatıyla belkı. bu tarz seyler. cevrem genısler gıbı..)

kendimi ne çok güzel ne çok çirkin buluyorum . normal bir yüzüm var . evet fiziğim uygun. 21 aşındayım.50 kıloyum. 1.76 boyum .

universite okuyorum ve yabancı dilim var (seviyem ıntermadite) katılmayı dusunursem daha da geliştiririm.

Aklıma takıldı sizinde fikirlerinizi almak istedim. Artıları ve eksileri neler olabilir?

Kusura bakma ama ben hasta olsam güzellik yarışmasına katılan bir psikoloğa gitmem, zira ben karpuz seçer gibi en güzel kadının seçildiği yarışmalara katılıp kendilerini buna layık gören kadınların psikolojisinin iyi olduğunu sanmıyorum...

O isyandı dimi, benden önce doğum yapan
Nedense ben sizi hep karıştırıyorum :KK53: büyüyünce demek bizde rahata ereriz senin gibi
Evet reklamı çok gördüm de aklımın ucundan bile geçmedi katılmak
Allah beni saç yaratmış cek , henüz bendelerken kullanayım diyorum eşim ananın evine gidersin diyor. belkide evlilier filan hiç katılamaz bilemiyorum zaten .
evet isyandı o bizden dogum yapan canım

Canim intermadite yanlis yazmissin dogrusu intermediate olcak... bu kadar ingilizceyle ingilizcem var diye dusunmemelisin bence cunku bu kadari hicbirsey kaliyor.

Boyun kilon uygun ama bu demek degil ki fizigin duzgun. Fiziginin duzgun olmasi da yetmez gercekten guzel olmasi gerekir eger boyleyse ben olsam katilirdim cunku neden sansini denemeyesin ki ? Meslegine en ufak bir katkisi olmayacagini dusunsem de eger istiyorsan denemelisin. Bol sans :)

(kiskanma mode on) Boyun kisa canim (kiskanma mode off).

haha saka biyana; gonulden istiyorsan mantigina uyuyorsa, giriver bakalim.

Sürekli niye ayni seyleri vurguluyorsunuz anlayamadim. Yani aklinizda yüksek lisans var, iyi bir ögrencisiniz,... Burdaki yorumlar sizin kötü bir ögrenci oldugun üzerine degil zaten. Bu yarisma sizi mesleki anlamda yardim etmez üzerine yorumlar yaziliyor. Dogruyu söylemek gerekirse, benim sirketim olsa "Aa bu kiz miss turkey'e katildi, neredeyse meshur ayo, derhal ise alalim" diye düsünmezdim. Ve psikolog olsam, yurt disinda yüksek lisans yapmis biri olarak bu mentalitedeki bir sirkette zaten calismak istemem.

Bence "mesleki anlamda yardim eder" dediginiz aslinda kendiniz icin bahane. Siz bu yarismaya katilmak istiyorsunuz fakat bunu kendinize kabul ettiremiyorsunuz. Bundan dolayi meslegi bahane ediyorsunuz. Sürekli okulunuzu, mesleginizi örnek gösteriyorsunuz, bunun alttaki mesaji "ben aslinda o basit kizlardan degilim, zekiyim". Yani yarismaya katilmak istiyorsunuz fakat o yarismayi kendinize laik görmüyorsunuz sanirim.
yapılan olumsuz yorumlardan dolayı , ölesine tanınmak amacı gütmediğimi anlatmak için belirtmegereği hissettim ,oraya katılanları basit falan bulmuyorum . bastırmak ıcın de yapmadım . psıkojı okunca ılla psıkolog olmuyorsunuz. öğretmen olunabılır, rehabıtılasyon merkezınde ,, reklam sırketınde çalısılabılır. ben 1,2 mılyar a çalışmak isteyen biri değilim. kimi bir iki milyara bir ömur calısır. ben para göz biri de değilim sadece elimden gelenin en iyisi yapmaya en iyi yerlere gelmek isteyen biriyim. Psıkolojı okuduktan sonra bir reklam sırketınde ya da bır bankada çalısabılırım ofiste acabılırım belli bir düşüncem henuz yok. mesela reklamsırketınde calısırken belkı avantaj olabılır hem aklıma estı bı heves geldi. Öle ılla katılcam cocukluk hayalım gıbı olmasada bır ıstek var.bunu anlatmaya calıstım benı yanlıs anlamıssınız hanfendi

miss turkeye giren bayanların cogu .. neyse işte işine pek katkı sağlayacağını dusunmuyorum

Vay be, 3,4 sayfada "benim öyle bir hayalim yok" ve "ben meslegimde yükselmek istiyorum"dan "aslinda amac cok para kazanmak" ve " hevesliyim" oldu

:KK14::KK14:
Güzellik yarışmasına katılanlar artık sadece neden güzel olmadıkları konusunda merak uyandırıyolar.

Madem psikolog olucaksın amaç tanınmak güzellik Yarışmasında aday olarak tanınmak müşteri/ hasta kapasiteni mi arttıracak ?

Diyelim ki 1.oldun yada olamadın eee 3 günlük tanınma neişine yarar ki ?

Bence memesini gördük bacağını gördük bide kendini Görelim diye kimse gelmez sana.
illa psikolog olucam diye belirtmedim reklam sırketınde çalısabılırım .psikolojı mezunları psikolog olucak dıye bır kaıde yok. yurt dısı deneyımım olabılır gıbı avantajardan bahsettım. dezaavantaj ve avantajlarını sordum . olumsuz dusuncelerınıde belırtebılırsınız.nedense anlayamadığım birşey var. kendı dusuncesınize ters seylerı normal bır sekılde degıl de igneleyici ,saldırgan tavırla anlatınca ne elde diyorsunuz ?

Mankenlik, oyunculuk vs bana ters değil ancak çekim işlerini yakinen takip ettikten sonra bayağı iğrendim bu insanlardan. Orası başka bir dünya, ayrıntısıyla öğrenip öyle girmek daha mantıklı.

Kusura bakma ama ben hasta olsam güzellik yarışmasına katılan bir psikoloğa gitmem, zira ben karpuz seçer gibi en güzel kadının seçildiği yarışmalara katılıp kendilerini buna layık gören kadınların psikolojisinin iyi olduğunu sanmıyorum...
illa psıkolog olucam dıye bır sey yok anlamadınız kı beni. reklam sırketlerınde bankalarda rehabıtılasyon merkezınde okulda vb gıbı bır cok alanda calısabılır psıkolojı mezunu. benım amacım 1 ,2 mılyar para kazanmak değil. iyi yerlere gelmek. kendı ofısımı acamazsam reklam sırketınde calısabılırım. hastene de psıkolog olarak bir omur calısmak ıstemıyorum zaten .

şöhret için, sanat için derken meslek için soyunmak mı moda?
madem bu kadar başarılısınız, eğitiminize, kendinize güveniyorsunuz, neden kolayı seçiyorsunuz?
hem de en kolayı yani soyunmayı.

Mankenlik, oyunculuk vs bana ters değil ancak çekim işlerini yakinen takip ettikten sonra bayağı iğrendim bu insanlardan. Orası başka bir dünya, ayrıntısıyla öğrenip öyle girmek daha mantıklı.
aynen bu tarz seyler ar mı pek bılgım yok.bu yuzden dezavantajları da sormak ıstedım. tesekkurler yorumunuz ıcın

İngilizce seviyesiyle psikoloji okumakla yükselmekle miss Turkey in ne alakasi var? Katılmak istenir anlarım da psikoloji ne alaka bilmem ne seviyesinde ingilizce falan.Kendinizi mi tanıtmak istiyorsunuz Tvde anlamadım

Back
X