- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
tesekkurler cnm mutlu oldum bak simdi,soyle bi baktim da 2.5 sene olmus kulube uye olali..Bi suru de topiik acmisim saka maka..sevgiler cnm..Evet canım evinide gördük çokşükür. Hep bölümlere bakınca seninde yorumlarını ve resmini görüyordum biranda merak ettiğim kişiler arasına girdin ve tesadüfen bir topiğini buldum bak.Ağız tadıyla oturursun inş.canım benim
sagol cnm oturma odamdaki kose belli bi markaya ait degil antalya akdeniz mobilya'dan almistim..kolay gelsin cnm..eviniz çok güzel:))
belki yazmışsınzıdır ama hepsini okuyamadım acaba oturma odanızda ki köşeyi nereden aldınız?![]()
cnm salon koltuk takimimi antalya akdeniz mobilyadan almistim, ancak saloni mobilyada da olabilir ayni urunden bir bak istersen..sevgiler..salon takımınızdaki koltuklarınızı çok beğendim tam benim tarzım :)bende evlilik hazırlıklarındayım şu an koltuk takımınızı nerden aldıgınızı öğrenebilirmiyim?
aaa cnm sen abajuru sordun sanmistm ben...Tavan lambam koctas'tan kusura bakma ya, genelde onu soruyorlar ben de oyle dsunmusum..