- Konu Sahibi miss_curious
herşey çok güzel ve zevkle, özenle seçilmiş. önemlisi modern döşenmiş. çeyizden seni takip ediyodum evinide merak ettim sadec salon perdeleri çok değişik geldi. nasıl bişey? özel bir adı varmı ya?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur ederim cnm..maşallahsıcak bır ev olmuş..
cok tesekkur ederim cnm..çok güzel döşenmiş eviniz mutlulukla oturun...![]()
Cok sagol ozlemcim..harikaaa![]()
cnm benim valla merak ettiginiz icin koydum, bi turlu vakit bulamamistim ama pazar gunu annem bendeydi o yuzden cekebildim..Cok tesekkur ediyorum..sabırsızlıkla bekliyorum evini miss
ferah sade tam istediğim gibi
güle güle huzurla mutlulukla oturun inşallah
herşey çok güzel![]()
![]()
![]()
cok tesekkur ederim cnm guzel yorumun icin..cok güsel evine bayıldım tarzınız ve zevkleriniz süper .eşinle birlikte hep böle mutlu kalın...
aşkınız bi öür sürsün
tesekkurler cnm begenmene sevindim..mutluluğun daim olsun cnm
herşey çok şık ve uyumlu olmuş
güle güle kullanın inşallah.![]()
Tesekkur ederim cnmeviniz çok güzel güle güle oturun. mobilyalarınız falan hepsi çok uyumlu ama en çok salondaki koltuklarınıza bayıldım![]()
fikir verebildiysem ne mutlu cnm, insallah bi gun kendi evimin resimlerini de koymak nasip olur..Cok tesekkur ederim..diğer konularından da takip etmiştim. özellikle çeyizindekiler bana baya fikir verdi
evinde çok sade ve huzurlu görünüyor.:81: mutlulukla oturun eşinle. darısı kendi evinize inşallah![]()
Cnm cok tesekkur ederim..şimdiye kadar gördüklerimin içinde en beğendiğim ev. öncelikle zevkiniz için tebrik ederim sizi. bir de salon perdeleriniz hakkında bilgilendirirseniz çok memnun olurum.