- 21 Aralık 2010
- 195
- 8
- 116
- Konu Sahibi miss_curious
hepsi ayrı güzel. güle güle oturun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok tesekkur ederim cnm amiinn...mutlu mesut oturun evinizde inşallah..bende anahtarlığı sorucam nerden aldığınızı.çok değişik ve modern duruyor.cevaplarsanız sevinirim.
cok tesekkur ederim cnm guzel yorumun icin..Cok mutlu oldum..çoooookk güzel herhalde şimdiye kadar gördüğüm en zevkli ev güle güle sağlıkla aşkla otur
![]()
cok tesekkur ederim cnm ben de cok seviyorum ozellikle ikisini..valaha ben en çok mutfak ve salonu beğendim güle güle oturun canımmmmmm![]()
tesekkur ederim cnm...eviniz çok hoş güle güle oturun:93:
allah kolaylik versin cnm tatli telaslar bunlar...Cok tesekkur ederim yorumun icin salon halimi kasmirden almistim biraz fazla ugrastirmisti beni ama sonuctan ben de memnun kaldim..Cnm evin bir harika her köşesine bayıldım allah nazarlardan saklasın sizi bende ev hazırlığı yaporum bu ara temmuz da düğünüm var kısmetse ben salon halını nerden aldığını soracaktım cnm
Can dostum benim
evin harika,hayallerimdeki ev
inan aceleye gelmiş hali bile mükemmel
her ayrıntı çok ama çok güzel
yeni aldığın tablo çok güzel durmuş
tüm objeler,halılar,perdeler hepsi çok uyumlu
zevkli arkadaşım benim
inş kara bulutlar sizi terk eder
eşin hayırlısıyla gidip gelir askere de
evinizi alırsınız tatlım
size en en en çok mutluluklar
sağlıkla,huzurla oturun canımcım![]()
hatta ennem işten gelsin
ona da göstereceğim :)
kesin mutluluktan ağlar :) :)
tesekkur ederim cnm evimde huzur buluyorum bunu yansitabildiysem ne mutlu.....çokkkkk güzel ya bayıdlım
uyum ferahlık zevk hepsi bu evde var
Şimdi annemle tekrar bakıyoruz :)
çok güzel,çok zevkli diyor
Allah mutluluğunuzu bozmasın huzur versin dedi
birde bana da inş senin de böyle güzel evin olur dedi
bir az duygulandı hemen kaçtı salona
missim bi yerde aynaya yansımışsın kendine dikkat et
sağlıklı beslen yine mi kilo verdin bakayım?![]()
tesekkur ederim cnm...hepsi ayrı güzel. güle güle oturun
onore ettin cnm beni cok tesekkur ederim..cok güzel keske herkes böyle zevkli olsa![]()
cok tesekkur ederim cnm..maşallahgüle güle oturun.
cok sagol cnm darisi tum isteyen arkadaslarimin basina insallah...çok beğendim, güle güle oturun
salon halısı ve mobilyaları çok beğendim nerden aldınız, markaları nedir? çok yastıklı koltuk kullanımı biraz zor olmaz mı?![]()
Cok tesekkurler cnm..Sehpa arstil mobilyadan cnm..çok asil bir ev miss
iyi günlerde oturun.
canım tv sehpanı nerden aldın acaba
çok güzel güle güle mutlu günler yaşa inşallah ama her tarafda gelin damat fotolarınız biraz baymışş anhatarlıkdan mutfaakdan salondann nebilimm biraz abartmışsın sankiiiii
cok tesekkur ederim teyzeme ellerinden opuyorum
canim benim..İnsallah allahim daha iyilerini sana nasip etsin insallah..
cnmcm evleneli beri 7 kilo aldim desem inanir misin..Ayy ince ciktiysam
resimde sevinirim valla..![]()