- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 41
- Konu Sahibi miss_curious
tesekkurler cnm fikir verebildiysem sevinirim..Amin icten yorumun icin..uzun süredir çok fikir edindim bu siteden özellikle sizin çeyizinizi çok sevdim evinizin fotoğraflarını çok sonra gördüm ve gerçekten eşyalarınızın evinizin içinde nasıl durduğunu görmek çok iyi oldu. bir çok şeyi not aldım yatak örtüsü, ekmek kutusu, baharatlık.. anahtarlığı da evim.net'te bu sabah buldum duyurulur kızlar :) bu güzel evde eşinizle mutluluğunuzn daim olmasını dilerim.
ben de bilmiyorum cnm ayarlarla mi ilgili acaba..:44:ben bu evi hala göremiyorum..neden acaba bi türlü anlamadım...
amin cnm tuyolar isine yarar umarim..Halilardan salonum ve yatak odam kaşmir'den,mutfak pierre cardin'den..Kolay gelsin..Allah huzurlu ve mutlu oturmak nasip eylesin evini çok güzel döşemişsin çoğu aksesuarlarımız aynı tüyolar bile aldım evimi döşerken yardımcı olucak:))Bu arada halılarını nereden aldın modellerini öğrenebilirmiyim mobilyalarımızın rengi hemen hemen aynı salon ve mutfak birde yatak odasını yazarsan sevinirimm:))
amin cnm cok sagol..Herşey tek kelimeyle harika mutlulukla oturmanız dileğiyle![]()
giris kapisindaki susu boynerden almistim cnm bayaga oldu ama..cnm giriş kapında asılı süsünü çok çok beğendim nerede bulabilirim ben de?
oturma odamdaki 82 ekran,32 inç cnm..Canım televizyonun kaç inç senin