missa shop alışverişi

ates

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
38
0
86
Kocaeli
kızlar missha shoptan missha bb krem sipariş vermek istiyorum kredi kartıyla ödeme yapmayı düşünüyorum ama hangi bankalarla anlaşmalı olduğunu bilmiyorum bir de daha önce bu siteden alışveriş yapan var mı sonuçta kredi kartı hesap numarası falan veriyoruz güvenilir bi site olmalı daha önce de internet üzerinden hiç alışveriş yapmadım bilenler yardımcı olursa çok sevinirim

missha shop tan kredi kartıyla (garanti bonus) MISSHA M Signature Real Complete B.B Cream 20ml aldım. ben tek çekim yaptırdım. herhangi bir sorun yaşamadım. ancak ürünü pek beğenmedim. bu yüzden MISSHA M Swirl B.B Sun Balm sipariş ettim ve bu kez kredi kartı kullanmadan kapıda ödemeli satın aldım. her iki alışverişte de hiçbir sorunla karşılaşmadım.

bende ilk defa dün missha'nın internet sitesinden bb krem sipariş ettim, kredi kartıyla ödeme yaptım fakat hala gelmedi bekliyorum

missha shop tan kredi kartıyla (garanti bonus) MISSHA M Signature Real Complete B.B Cream 20ml aldım. ben tek çekim yaptırdım. herhangi bir sorun yaşamadım. ancak ürünü pek beğenmedim. bu yüzden MISSHA M Swirl B.B Sun Balm sipariş ettim ve bu kez kredi kartı kullanmadan kapıda ödemeli satın aldım. her iki alışverişte de hiçbir sorunla karşılaşmadım.

sana ne kadar sürede geldi siparişlerin?

Back
X