MissCherryBlossom o kadar tatlısın ki, keşke senin gibi bir yakınım olsaydı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

innocentee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2018
283
197
103
MissCherryBlossom o kadar tatlısın ki, keşke senin gibi bir yakınım olsaydı...
Katibin Ruhu forumun yaramaz çocuğu,harikasın...
Nooption;Asil ve gizemli ruh...
Cirilla; çok ama çok iticisin ve bunları hep yazmak istiyordum ve üşeniyordum.yazmak şuana kısmetmiş.hep bir kendini beğenmişlik,müşkül durumdaki insanlara kendi dört dörtlük hayatından örnek vermeler ,kocasıyla sıkıntı yaşayanlara "yok efendim benim kocam şöyle böyle"neyse fazla da bir şey yazmama gerek yok...
Pamukannesi; forumun bana göre meleği...
Artemissisipi;yürüyen asalet,iyilik perisi...
Blackswan;Ağır abla
Bir üye vardı Gangstawalk onu çok merak ediyorum...

Eski üye çok aktif değil gizli gizli gözlem yapmış 💃
çok merak ediyorum yazmadan nasıl durdunz 😅
Hem de nasıl gözlem...dayak yedim burada sabahladım,çocuk emzirdim burada sabahladım,her çaresiz uykusuz geceler de buradayım ve her gecem öyle zaten 🤭😁bu arada benim de cemoş adında bir kuzum var ve gerçekten çok sempatiksiniz.herkesi yazamadım tabii...

Hem de nasıl gözlem...dayak yedim burada sabahladım,çocuk emzirdim burada sabahladım,her çaresiz uykusuz geceler de buradayım ve her gecem öyle zaten 🤭😁bu arada benim de cemoş adında bir kuzum var ve gerçekten çok sempatiksiniz.herkesi yazamadım tabii...
Yaa teşekkür ederim ama üzüldüm adınıza inşallah güzel günlerde takip edersiniz bence aktif olun kadın kadına destek oluruz 🌸

Birde Mune Mune için ne düşünüyorsun agzgzhzhsh
Oooo, ona tabii ki de laf yok...o bizim hanım ablamız,mihenk taşımız
Yaa teşekkür ederim ama üzüldüm adınıza inşallah güzel günlerde takip edersiniz bence aktif olun kadın kadına destek oluruz 🌸
Çok teşekkür ediyorum,elbet edinilmiş çaresizliğim son bulacak bir gün...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X