- 14 Kasım 2018
- 283
- 197
- 103
- Konu Sahibi innocentee
Aa lütfen...herkes çok tatlı,bir tek Cirilla ve burhan Nurhan bir üye vardı onlar gıcıkAma listeye yazılmayanlar olarak çok alındık çok gücendik çok kırıldık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa lütfen...herkes çok tatlı,bir tek Cirilla ve burhan Nurhan bir üye vardı onlar gıcıkAma listeye yazılmayanlar olarak çok alındık çok gücendik çok kırıldık
Hapiste derken anlamadım...Bu kadar zeki olma, senden daha zekileri hapiste...
Uzuldum, umarim kisa zamanda sorunlarinizi cozersinizHem de nasıl gözlem...dayak yedim burada sabahladım,çocuk emzirdim burada sabahladım,her çaresiz uykusuz geceler de buradayım ve her gecem öyle zatenbu arada benim de cemoş adında bir kuzum var ve gerçekten çok sempatiksiniz.herkesi yazamadım tabii...
E cesurum ki yazdım zaten değil mi?hep kendini kocasını evliligini övüyor.TamamdaCiRiLLA kardeş sana ne etti niye herkesi övüp ona saydırdın
Ayıp degilmi bu şekilde konu açıyorsun
Azcık cesur olsaydın bari isimleri etiketle kimler için ne dedin onlarda görsün
Üyeler hakkında konu açmak yasaktı diye biliyorum
Çok teşekkür ederim avukat hanım,gerçekten size de çok sempati duyuyorum.Uzuldum, umarim kisa zamanda sorunlarinizi cozersiniz
Yasak yorum uyeler hakkinda konu...Hapiste derken anlamadım...
Kimseyle polemiğe giren bir üye değil aslında sizin sorunlu bir evliliğiniz varsa algıda seçicilik yapıp okumuş olabilirsiniz diye düşünüyorum.E cesurum ki yazdım zaten değil mi?hep kendini kocasını evliligini övüyor.
Sagolun ama boyle uyeler hakkinda konu acmak yasak, banlanacaksiniz muhtemelen.Çok teşekkür ederim avukat hanım,gerçekten size de çok sempati duyuyorum.
Biliyorum farkındayımSagolun ama boyle uyeler hakkinda konu acmak yasak, banlanacaksiniz muhtemelen.
Esinizi de cekmeyin, bir cozum bulunur illa ki
Ama ben yokummMissCherryBlossom o kadar tatlısın ki, keşke senin gibi bir yakınım olsaydı...
Katibin Ruhu forumun yaramaz çocuğu,harikasın...
Nooption;Asil ve gizemli ruh...
Cirilla; çok ama çok iticisin ve bunları hep yazmak istiyordum ve üşeniyordum.yazmak şuana kısmetmiş.hep bir kendini beğenmişlik,müşkül durumdaki insanlara kendi dört dörtlük hayatından örnek vermeler ,kocasıyla sıkıntı yaşayanlara "yok efendim benim kocam şöyle böyle"neyse fazla da bir şey yazmama gerek yok...
Pamukannesi; forumun bana göre meleği...
Artemissisipi;yürüyen asalet,iyilik perisi...
Blackswan;Ağır abla
Bir üye vardı Gangstawalk onu çok merak ediyorum...
Övsün bu size neden dert oldu Ben kendisini tanımam ama bu şekilde herkesi melek yapıp ona taş atmanız hiç doğru değilE cesurum ki yazdım zaten değil mi?hep kendini kocasını evliligini övüyor.
Henüz hakkınızda gözlem yapamadım çok yenisinizAma ben yokumm
Gerek yok buradan görür okur zaten.Övsün bu size neden dert oldu Ben kendisini tanımam ama bu şekilde herkesi melek yapıp ona taş atmanız hiç doğru değil
Bu arada cesur değilsiniz olsaydınız bunları ona direk söylerdiniz
Övsün bu size neden dert oldu Ben kendisini tanımam ama bu şekilde herkesi melek yapıp ona taş atmanız hiç doğru değil
Bu arada cesur değilsiniz olsaydınız bunları ona direk söylerdiniz
Hem de nasıl gözlem...dayak yedim burada sabahladım,çocuk emzirdim burada sabahladım,her çaresiz uykusuz geceler de buradayım ve her gecem öyle zatenbu arada benim de cemoş adında bir kuzum var ve gerçekten çok sempatiksiniz.herkesi yazamadım tabii...
Tabii ki önemli değil.Üyeyi tanımıyorum ama goruşleri önemli değil.Boşverin tesekkurler
Yok şuan salonda pinekliyor,ben de bebek emziriyorum...Ama bulacak cezasını buna inanıyorum ve çok teşekkür ediyorum size.Umarım size siddet gösteren o insan musveddesi cezasini bulmuştur. Uzuldum bu yorumunuza. Allah yardimciniz olsun
Yok şuan salonda pinekliyor,ben de bebek emziriyorum...Ama bulacak cezasını buna inanıyorum ve çok teşekkür ediyorum size.
Amin.insallah kurtulacağım.cok teşekkür ederim...Ayy esiniz miUmarim kurtulabilirsiniz kendisinden