Missed Abortus :((

Bupsi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2009
309
1
0
Adana
Bugun kontrole gittigmde, tüm dünyam başıma yıkıldı. 8 haftalık olması gereken bebegim, 6 hafta 6 gunlukken karnımda ölmüş. 2 haftadır içimde olan bebegimi, yarın aldırcam:((( ne kadar zor bişimiş:(( Allahım kimsenin başına vermesin.

6 haftalıkken kahverengi lekelenmem olmuştu. Doktorum bunu tehdit olarak kabule diyorum diyerek progestron verdi. Günde 3 kez olmak üzere. Bazı internet sitelerinde bu ilacın missed abortus yani ölü fetus a neden oldugunu gorduk. Acaba bu konuda bilgisi olan birileri varsa yazarsanız cok sevinirim...

Bugun kontrole gittigmde, tüm dünyam başıma yıkıldı. 8 haftalık olması gereken bebegim, 6 hafta 6 gunlukken karnımda ölmüş. 2 haftadır içimde olan bebegimi, yarın aldırcam:((( ne kadar zor bişimiş:(( Allahım kimsenin başına vermesin.

6 haftalıkken kahverengi lekelenmem olmuştu. Doktorum bunu tehdit olarak kabule diyorum diyerek progestron verdi. Günde 3 kez olmak üzere. Bazı internet sitelerinde bu ilacın missed abortus yani ölü fetus a neden oldugunu gorduk. Acaba bu konuda bilgisi olan birileri varsa yazarsanız cok sevinirim...

canım öncelikle çok geçmiş olsun seni o kadar iyi anlıyorum ki bende 30 martta 9 haftalık ilk bebeğimi missed abortustan kaybettim acın çok taze ve korkuyosun endişelisin acabalarla dolusun ilk olarak kafandan ondan mı oldu bundan mı olduyu at hiç bir faydası yok bende senin gibi kahverengi akıntılarım vardı dr. aradım hiç bişey olmaz dedi ilaç bile vermedi sonuç kaybettik progesterona bi alakası yok yani ben 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ve kahverengi akıntılarım yine var kanaman olmayınca korkma diyo dr ve doğada ancak güçlü olan yaşar bunu unutma hasta bi bebek olsaydı aldırabilecekmiydin rabbim okadar büyükki bize bu vicdan azabını yaşatmadan hasarlı olan bebeğimizi kendi isteiğiyle aldı kürtaj konusunada gelince bebeğin küçük dr. konuştunmu nasıl yapılacak kürtajı korkma bende genel anesteziyle kürtaj oldum hiiç bişey hissetmedim tabiki kalbimdeki acı ayrı hemen ayağa kalktım öyle aylarca süren kanamamda olmadı 3-4 gün oldu ve bitti inş sende sağlıkla kurtulursun üzme kendini rabbim daha sağlıklı bir evlat nasip eder

Cok teşekkürler.. Hayatımın en rezil gununu gecrdim. Genel anesteziyle, bebegim alındı. Belki kısmet deildi, oydu buydu ama benide aldı goturdu yanında sanki. Allahım kimsenin başına vermesin. Hele de ilk gebeliginde:(((

Cok teşekkürler.. Hayatımın en rezil gununu gecrdim. Genel anesteziyle, bebegim alındı. Belki kısmet deildi, oydu buydu ama benide aldı goturdu yanında sanki. Allahım kimsenin başına vermesin. Hele de ilk gebeliginde:(((

çokk geçmiş olsun bi güzel dinlen sakın isyan etme benimde ilk bebeğimdi çok üzüldüm çok ağladım ama isyan etmedim rabbim 2 ay sonra bir daha verdi inş seninde sağıklı bir evladın olur :34:

tatlım sııkma sakın canını bak bende ilk bebeğimi senin gibi 6+6 da kaybettim aynı teşhisten arkadaşın dediği gibi dr bana da dedi güçlü olan hayatta kkalır diye bende 2 ay sonra hamile kaldım bak şimdi Rabbime hamd olsun gün sayıyorum Rabbim verdiği canlara ömür versin kucağımıza almayı nasip etsin inan sende Allahın izniyle 2-3 ay sonra yazacaksın hamileyim diye...

tatlım sııkma sakın canını bak bende ilk bebeğimi senin gibi 6+6 da kaybettim aynı teşhisten arkadaşın dediği gibi dr bana da dedi güçlü olan hayatta kkalır diye bende 2 ay sonra hamile kaldım bak şimdi Rabbime hamd olsun gün sayıyorum Rabbim verdiği canlara ömür versin kucağımıza almayı nasip etsin inan sende Allahın izniyle 2-3 ay sonra yazacaksın hamileyim diye...

Çook teşekkür ederim. İnşallah dedigin gibi olur hersey. Hayırlı dogumlar olsun inşallah. Tekrar cok teşekkür ederim...

Maşallah sanaaa yine mi hamilesin :) Rabbim kucağına sağlıkla aldığın günleride göstersin. Aynı şeyi bende yaşıyorum şuan... İkinci kaybım olacak Allah hayr etsin

Hayır progesteron gebelik devamını sağlar.
Düşük tehditi varsa verilir.
İlla düşüğü önleyecek diye bir şey yok ama.
Missed abortusa neden olmaz.

Back
X