- Konu Sahibi MissFortune
-
öncelikle aramıza hoşgeldinMerhaba kizlar, bugun zayiflamaya karar verdim. Ben o kadar aptalim ki, yillardir alisverise gittigimde hep 44-46 beden veya XL almak yerine hep 38 veya S beden kiyafet alirim. Guya birkac aya zayiflarsam giyerim hesabi. Bu yuzden de su anki kilomda giyebilecegim o kadar az ve cirkin kiyafetim varki... Halbuki 38-S beden kiyafetlerimi gorseniz, dolabima sigmazlar ekstradan bavullar koyup depoya kaldirdim onlari. Iclerinde modasi gecenler bile var. Ne gecelikler ne badiler elbiseler hatta S beden kemerler falan. Hep zayiflarim umidiyle almistim hepsini. Yillardir giyilmeyi bekliyorlar. Ama inat ediyorum, azmediyorum. Ben zayiflayacagim ve o kiyafetleri gi-ye-ce-gim....
30 yasindayim, evliyim ama cocugum yok. 160 cm boyundayim ve su an 82 kilodayim. Sanirim kalori sayarak zayiflayacagim, cunku listelere asla sadik kalamam. Yani canim birsey isterse imkani yok kimse beni tutamaz, yerim :)
Asagiya surekli guncelleyecegim bilgileri ekleyecegim:
22.12.2011 (1.gun) --> kilom:82 - belim:106cm -
gunluk aldigim kalori miktari:1600
hedef: 5 gun boyunca Leslie Sansone 2 mile walk
27.12.2011 (6.gun) --> ?
öncelikle aramıza hoşgeldin
gecenin bir yarısı zayıflama kararı almış olman cok hoşuma gitti inşallah bu istekle ben başaracagına da inanıyorum
yalnız bir kaç sey belirtmek isterim müsaadenle...
hedefin çok düşük yani ben 1,55cm boyla bile 50kg olmayı beklemiyorum ideal aralığım 48-60kg çünkü... bu arada olsam yeter ilk hedef 60 sonra 55, olursa tabii hedefi aşagı çekerim ama 55 normal diye düşünüyorum bence sen de kendine bu şekilde daha makul bir hedef koysan daha iyi olur tabii tercih senin
bir de 1600kaloriye takıldım
evet kilona göre uygun bir kalori miktarı ama bunu düzenlemen lazım menü şeklinde yani bu 1600 kaloriyle sen 8 öğün de yiyebilirsin 2-3 öğün de... düşün ki canın 1 dl pasta çekti ay nasılsa bnm daha 1100kalori hakkım deyip 500 kaloriyi pastaya ayırırsan, kalori hesabına uymakla beraber, aşırı yağlı ve şekerli yediğin için vücuduna zarar vermiş olursun
bilmem anlatabildim mi?!
bu yolda sana başarılar diliyorum arada gelip yorum yaparım ona göre... takibimdesin artık
sevgiler
öncelikle aramıza hoşgeldin
gecenin bir yarısı zayıflama kararı almış olman cok hoşuma gitti inşallah bu istekle ben başaracagına da inanıyorum
yalnız bir kaç sey belirtmek isterim müsaadenle...
hedefin çok düşük yani ben 1,55cm boyla bile 50kg olmayı beklemiyorum ideal aralığım 48-60kg çünkü... bu arada olsam yeter ilk hedef 60 sonra 55, olursa tabii hedefi aşagı çekerim ama 55 normal diye düşünüyorum bence sen de kendine bu şekilde daha makul bir hedef koysan daha iyi olur tabii tercih senin
bir de 1600kaloriye takıldım
evet kilona göre uygun bir kalori miktarı ama bunu düzenlemen lazım menü şeklinde yani bu 1600 kaloriyle sen 8 öğün de yiyebilirsin 2-3 öğün de... düşün ki canın 1 dl pasta çekti ay nasılsa bnm daha 1100kalori hakkım deyip 500 kaloriyi pastaya ayırırsan, kalori hesabına uymakla beraber, aşırı yağlı ve şekerli yediğin için vücuduna zarar vermiş olursun
bilmem anlatabildim mi?!
bu yolda sana başarılar diliyorum arada gelip yorum yaparım ona göre... takibimdesin artık
sevgiler
ilk yorumu yapmama rağmen hayalet muamelesi görmüşüm, küstüm.
ah canim benim :) olur mu hic basimin taci gunlugumun ilacisin sen :) yalovada misin sen?
eskiden orada kaldım bisüre, şu an değilim. eski konularıma baktınız herhalde :)
Evet diyet gunlugun var mi diye bakarken gordum, cunku ben yalovaliyim. Gorunce merak ettim sordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?