- Konu Sahibi MissFortune
Merhaba kizlar, bugun zayiflamaya karar verdim. Ben o kadar aptalim ki, yillardir alisverise gittigimde hep 44-46 beden veya XL almak yerine hep 38 veya S beden kiyafet alirim. Guya birkac aya zayiflarsam giyerim hesabi. Bu yuzden de su anki kilomda giyebilecegim o kadar az ve cirkin kiyafetim varki... Halbuki 38-S beden kiyafetlerimi gorseniz, dolabima sigmazlar ekstradan bavullar koyup depoya kaldirdim onlari. Iclerinde modasi gecenler bile var. Ne gecelikler ne badiler elbiseler hatta S beden kemerler falan. Hep zayiflarim umidiyle almistim hepsini. Yillardir giyilmeyi bekliyorlar. Ama inat ediyorum, azmediyorum. Ben zayiflayacagim ve o kiyafetleri gi-ye-ce-gim....
30 yasindayim, evliyim ama cocugum yok. 160 cm boyundayim ve su an 82 kilodayim. Sanirim kalori sayarak zayiflayacagim, cunku listelere asla sadik kalamam. Yani canim birsey isterse imkani yok kimse beni tutamaz, yerim :)
Asagiya surekli guncelleyecegim bilgileri ekleyecegim:
22.12.2011 (1.gun) --> kilom:82 - belim:106cm -
gunluk aldigim kalori miktari:1600
hedef: 5 gun boyunca Leslie Sansone 2 mile walk
30 yasindayim, evliyim ama cocugum yok. 160 cm boyundayim ve su an 82 kilodayim. Sanirim kalori sayarak zayiflayacagim, cunku listelere asla sadik kalamam. Yani canim birsey isterse imkani yok kimse beni tutamaz, yerim :)
Asagiya surekli guncelleyecegim bilgileri ekleyecegim:
22.12.2011 (1.gun) --> kilom:82 - belim:106cm -
gunluk aldigim kalori miktari:1600
hedef: 5 gun boyunca Leslie Sansone 2 mile walk
Son düzenleme: