MissFortune zayifliyor, 82kg'dan 52'ye...

MissFortune

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
118
0
46
- Yurtdışı
Merhaba kizlar, bugun zayiflamaya karar verdim. Ben o kadar aptalim ki, yillardir alisverise gittigimde hep 44-46 beden veya XL almak yerine hep 38 veya S beden kiyafet alirim. Guya birkac aya zayiflarsam giyerim hesabi. Bu yuzden de su anki kilomda giyebilecegim o kadar az ve cirkin kiyafetim varki... Halbuki 38-S beden kiyafetlerimi gorseniz, dolabima sigmazlar ekstradan bavullar koyup depoya kaldirdim onlari. Iclerinde modasi gecenler bile var. Ne gecelikler ne badiler elbiseler hatta S beden kemerler falan. Hep zayiflarim umidiyle almistim hepsini. Yillardir giyilmeyi bekliyorlar. Ama inat ediyorum, azmediyorum. Ben zayiflayacagim ve o kiyafetleri gi-ye-ce-gim....
30 yasindayim, evliyim ama cocugum yok. 160 cm boyundayim ve su an 82 kilodayim. Sanirim kalori sayarak zayiflayacagim, cunku listelere asla sadik kalamam. Yani canim birsey isterse imkani yok kimse beni tutamaz, yerim :)
Asagiya surekli guncelleyecegim bilgileri ekleyecegim:

22.12.2011 (1.gun) --> kilom:82 - belim:106cm -
gunluk aldigim kalori miktari:1600
hedef: 5 gun boyunca Leslie Sansone 2 mile walk

Son düzenleme:
Allah kolaylık versin bacım ama korkuç bi hedef koymuşsun kendine. 52de yokolursun yav 62 olsaydı keşke ilki. ama dersin ki motivasyonum el veriyo sen bilirsin tabi.

bol şans :72:

Merhaba kizlar, bugun zayiflamaya karar verdim. Ben o kadar aptalim ki, yillardir alisverise gittigimde hep 44-46 beden veya XL almak yerine hep 38 veya S beden kiyafet alirim. Guya birkac aya zayiflarsam giyerim hesabi. Bu yuzden de su anki kilomda giyebilecegim o kadar az ve cirkin kiyafetim varki... Halbuki 38-S beden kiyafetlerimi gorseniz, dolabima sigmazlar ekstradan bavullar koyup depoya kaldirdim onlari. Iclerinde modasi gecenler bile var. Ne gecelikler ne badiler elbiseler hatta S beden kemerler falan. Hep zayiflarim umidiyle almistim hepsini. Yillardir giyilmeyi bekliyorlar. Ama inat ediyorum, azmediyorum. Ben zayiflayacagim ve o kiyafetleri gi-ye-ce-gim....
30 yasindayim, evliyim ama cocugum yok. 160 cm boyundayim ve su an 82 kilodayim. Sanirim kalori sayarak zayiflayacagim, cunku listelere asla sadik kalamam. Yani canim birsey isterse imkani yok kimse beni tutamaz, yerim :)
Asagiya surekli guncelleyecegim bilgileri ekleyecegim:

22.12.2011 (1.gun) --> kilom:82 - belim:106cm -
gunluk aldigim kalori miktari:1600
hedef: 5 gun boyunca Leslie Sansone 2 mile walk

27.12.2011 (6.gun) --> ?
öncelikle aramıza hoşgeldin:3:
gecenin bir yarısı zayıflama kararı almış olman cok hoşuma gitti inşallah bu istekle ben başaracagına da inanıyorum
yalnız bir kaç sey belirtmek isterim müsaadenle...
hedefin çok düşük yani ben 1,55cm boyla bile 50kg olmayı beklemiyorum ideal aralığım 48-60kg çünkü... bu arada olsam yeter ilk hedef 60 sonra 55, olursa tabii hedefi aşagı çekerim ama 55 normal diye düşünüyorum bence sen de kendine bu şekilde daha makul bir hedef koysan daha iyi olur tabii tercih senin
bir de 1600kaloriye takıldım
evet kilona göre uygun bir kalori miktarı ama bunu düzenlemen lazım menü şeklinde yani bu 1600 kaloriyle sen 8 öğün de yiyebilirsin 2-3 öğün de... düşün ki canın 1 dl pasta çekti ay nasılsa bnm daha 1100kalori hakkım deyip 500 kaloriyi pastaya ayırırsan, kalori hesabına uymakla beraber, aşırı yağlı ve şekerli yediğin için vücuduna zarar vermiş olursun
bilmem anlatabildim mi?!
bu yolda sana başarılar diliyorum arada gelip yorum yaparım ona göre... takibimdesin artık:10:
sevgiler:16:

gecenin bir yarısı zayıflama kararı almış olman cok hoşuma gitti inşallah bu istekle ben başaracagına da inanıyorum
hedefin çok düşük yani ben 1,55cm boyla bile 50kg olmayı beklemiyorum ideal aralığım 48-60kg çünkü... bu arada olsam yeter ilk hedef 60 sonra 55, olursa tabii hedefi aşagı çekerim ama 55 normal diye düşünüyorum bence sen de kendine bu şekilde daha makul bir hedef koysan daha iyi olur tabii tercih senin
evet kilona göre uygun bir kalori miktarı ama bunu düzenlemen lazım menü şeklinde yani bu 1600 kaloriyle sen 8 öğün de yiyebilirsin 2-3 öğün de... düşün ki canın 1 dl pasta çekti ay nasılsa bnm daha 1100kalori hakkım deyip 500 kaloriyi pastaya ayırırsan, kalori hesabına uymakla beraber, aşırı yağlı ve şekerli yediğin için vücuduna zarar vermiş olursun
bilmem anlatabildim mi?!
bu yolda sana başarılar diliyorum arada gelip yorum yaparım ona göre... takibimdesin artık:10:

Kilo konusunda haklisin 52 bana da dusuk geldi :) Tamam 55 yapiyorum hedefimi.

hosgeldin bakalım tatlm.

bilmem anlatabildim mi?!

lily nerdesin sen allasen yaa

hosgeldın arkadasım bende dun basladım ve bıraz zorlandım ama atlatım ılk gunu bende ogullarımdan bana hedıye kalan kıloları atmaya calısıyorum esımın laf sokmalarıyla hepımıze basarılar dılerım... kolaylık versın Allah.

yapabileceğine canı gönülden inanıyorum canım.bende bugün 2. günümdeyim.hepimize kolay gelsin.sağlıklı incelmeler.yanlız hedefini biraz yukarı çekmen gerektiğini düşünüyorum bende.sevgiyle kal :46::46::46:

hoş geldin canımmm kurtulalım ya xl lardan bende sıkıldım hayatımdaki herşeyi ertelemekten herşeyi zayıflayınca yaparım alırım demekten ben nihayet 90 dan 88 e düştüm 15 günde bir 70 olsan yeter inşallah kızımın temmuzda yaş günü var o zamana zayıflarım inşallah ha birde memlekete gidince teyzelerim annemler hep diyorlarki seni öbür gelmene zayıf görmek istiyoruzzz ahh canım bende istiyorum amaaa işte yaza kadar gidemeyiz zaten mayısta falan ancak gidişimde herkesi şaşırtmak istiyorummm bende leslie ile yürüyorum 1 ve 2 sini yapıyorum şimdilik hepimizekolay gelsin

kizlaaaaarrrr
yapicaz yapicaz basaricaz, ama hedefi gozumuzde buyutmeyelim. zayiflamak ne ki cooook kolaayy birsey. pes etmeye gerek yok cunku cok basit birsey zayiflamak. bir ise baslamasi kolay ama onemli olan bitirmektir, ben de bu isi bitirmezsem bana da MissFortune demesinler :)))))

Selam kizlar, mesajlariniz icin sagolun. Iyi motive oluyor insan burada. Bugun yediklerimi yazayim.

1 hamburger - 335 kal
Ufak sandvic peynir ve 2 zeytinli - 340 kal
1 yagsiz meyveli yogurt - 68 kal
15 etli yaprak dolmasi - 450 kal
160 gr sade yogurt - 140 kal
Marul ve maydanoz yagsiz tuzsuz - 5 kal
50 g cips - 300 kal

Toplam 1638 kal

Ilk gunden 38 kalori fazlam oldu, yarin 38 kalori eksik yerim artik napiyim.
Leslie Sansone 2 mile walk sporumu da yaptim, dusumu da aldim ohh misler gibi :)

ilk yorumu yapmama rağmen hayalet muamelesi görmüşüm, küstüm. :19:

Evet diyet gunlugun var mi diye bakarken gordum, cunku ben yalovaliyim. Gorunce merak ettim sordum :)

diyet günlüğü tutabilcek kadar düzenli biri değilim maalesef hem de hiççç :17:
aa yalovalısınız demek peki neresinden merkezden mi???:8:

7. GUN

Birkac gundur yazamadim ama diyetime devam ediyorum. Yarin tarti gunum, umutluyum :)
Belimde ciddi anlamda incelme var, en sevindigim konu da bu zaten :)
Kalori saymaya devam...

9. GUN

Dun tartildim 79.6 kiloyuuuum :))))) 1 haftada 2.4 kilo gitmis, sanirim buyuk cogunlugu bagirsaklarin bosaltimi ve su diye dusunuyorum :)
Simdilik hersey iyi gidiyor, kalorilerimi sayiyorum sporumu yapiyorum hafiften.

Back
X