Saç Rengi ve Saç Boyama MissTurkey güzelinin saç rengi ne olmalı ?

MissTurkey güzelinin saç rengi ne olmalı?

• Açık kumral

OY: 27 38,6%
  • Sarı

OY: 7 10,0%
  • Siyah

OY: 7 10,0%
  • Kahve rengi

OY: 24 34,3%
  • Doğal kızıl

OY: 5 7,1%

• Ankete Katılan
    70
Miss Turkey güzelini bilmem de benim güzelim doğal kızıl olmalı.

yüzünde farklı bir güzelligi varsa olabilir ama koyu kahve sıradanlaştırabiliyor dış görünüşü sanki

Bence tam tersine koyu kahve ve siyah çok asil duruyor.

Miss Turkey güzelini bilmem de benim güzelim doğal kızıl olmalı.

Bence tam tersine koyu kahve ve siyah çok asil duruyor.

Benim saçımda uçuk bir kızıl (çilek kırmızısı) Bence de doğal kızıl ve beyaz ten çok asil olur.Çikolata kahve ve çikolata ten.Missturkeyde böyle seçilebilinir bence.Yada kumral ve beyaz ten.

Bence açık kumral hem doğal hem güzel olur açık kumral olmalı.

serenay kim öyle bir miss turkey kızı yoki.. bence beyaz tenli ve koyu renk saçlı olmalı tam br türk güzeli yani :)

Doğal Türk kızı k.rengi saçlıdır genelde. O yüzden kahve! :86:

Egeli Akdenizli güzellerimizi esgeçmeyelim ama onlardanda bol bol kumral çıkar hihiih Kahverengi saçlı olucaksa çikolata tenli olmalı bence

sarı saç bence daha alımlı ve çekici olurdu
hep esmer hep esmer

Son düzenleme:
Bence her şeyden önce genç kız gibi genç kız olmalı. Yani doğal olmalı, saçları boya değil kendi rengi olmalı, gözleri lens olmamalı, estetiği olmamalı gibi

Bence her şeyden önce genç kız gibi genç kız olmalı. Yani doğal olmalı, saçları boya değil kendi rengi olmalı, gözleri lens olmamalı, estetiği olmamalı gibi

Zaten yarışma jurisi söylemiyor ama sonradan sonrada çakma olanları eliyorlar.Kesinlikle haklısın bencede dogal olması önemli.Ama mesela Venezüella'nın dünya çapında yarışmalara yolladıkları nerdeyse bütün güzeller "en az" bir yerinden estetikli..:97:

Bilmem ben olsam seçmezdim onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…