miyad geçmesi(40+..)

papatya2147

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
374
6
46
Antalya
arkadaşlar tahmini doğum tarihim 8 haziran yani 2günüm ama bende hiç bi şekilde sancı nişan kramplar vs gibi hiç bi belirti yok sabırsızlanıyorum ve bebişimi bir an önce kucağıma almak istiyorum merak ettiğim bebeğin doğması en fazla nekadar geçikebilir doktorlar ne kadar bekliyor sancım gelmezse ne yapılıyor erkek bebekler geç gelir diyorlar sizlerde nasıl oldu bebeğiniz kaçıncı hafta da doğdu birde doğumun başlaması için ne önerirsiniz bana ???

41 hatta 42. hafta bile gelmeyen bebekler var
doğumun ne zaman olacağını kimse bilemez
son kontrolün ne zamandı?
açılma vs yok muymuş
umarım fazla gecikmez
gecikmesi durumunda dışkı yapabiliyor biliyorsun, o da tehlikeli bir durum
umarım sıkıntı yaşamadan miyadı geçmeden doğumu yaparsın

ben 40+5 de doğurdum ne bir sancı vardı ne baska bişey o kadar sabırsızdım ki ız olmasına rağmen herkes erkek diyordu 40+5. günümde sabah kan geşdi hastaneye gittik sancım olmadığından suni sancı verdiler aksama kadar acılmam olmadı sonra sezeryan oldum.. dr. daha da beklerdi yani kanım gelmeseydi ama kontrol ediyorlar kaka yedi mi diye..dr kontrolunde ol sürekli eli kulağındadır hayırlısıyl alın bebişi kucağınıza

yarın kontrolüm var alttan bakarmı bilmiyorum canım dediğin gibi geçikme durumunda bebek tehlikeye giriyo o yüzden çok korkuyorum inşallah geçikmez eskiden devlet hastanelerinde falan 42ye kadar bekleniyormuş ama şimdi özellerde en fazla bir hafta gecikmesine izin veriliyor sonra müdehale ediliyormuş inşallah işim sezeryana kalmaz
vallahi kızlar 9 ay su gibi geçtide şu son haftalar geçmek bilmiyor
peki bana ne önerirsiniz yürüyüş vs gibi

ben 40+5 de doğurdum ne bir sancı vardı ne baska bişey o kadar sabırsızdım ki ız olmasına rağmen herkes erkek diyordu 40+5. günümde sabah kan geşdi hastaneye gittik sancım olmadığından suni sancı verdiler aksama kadar acılmam olmadı sonra sezeryan oldum.. dr. daha da beklerdi yani kanım gelmeseydi ama kontrol ediyorlar kaka yedi mi diye..dr kontrolunde ol sürekli eli kulağındadır hayırlısıyl alın bebişi kucağınıza

işte benimde tam korkutuğum şey bu bukadar sabrettikten sonra sezeryan olmak

yürüyüş yapabilirsin, sabah ve akşam serinliğini seç ama.
hurma yemek de doğumu kolaylaştırırmış.
sağlıkla gelsin bebeğin.

yarın kontrolüm var alttan bakarmı bilmiyorum canım dediğin gibi geçikme durumunda bebek tehlikeye giriyo o yüzden çok korkuyorum inşallah geçikmez eskiden devlet hastanelerinde falan 42ye kadar bekleniyormuş ama şimdi özellerde en fazla bir hafta gecikmesine izin veriliyor sonra müdehale ediliyormuş inşallah işim sezeryana kalmaz
vallahi kızlar 9 ay su gibi geçtide şu son haftalar geçmek bilmiyor
peki bana ne önerirsiniz yürüyüş vs gibi

doktorum bana günde yarımşar saatten iki defa yürüyüş önerdi
onun dışında cinsel ilişki deneyebilirsin
spermler rahim kaslarını gevşetiyormuş
denemekte fayda var
bir de hurma ye derler ama bilemiyorum ne kadar etkili
madem sezeryan istemiyorsun umarım zamanında gelir gerek kalmaz
ama bence de sık sık kontrole git
alttan da bakmalı bence artık doktorun madem normal düşünüyorsun
çatı muayenesi olmuş muydun peki

doktorum bana günde yarımşar saatten iki defa yürüyüş önerdi
onun dışında cinsel ilişki deneyebilirsin
spermler rahim kaslarını gevşetiyormuş
denemekte fayda var
bir de hurma ye derler ama bilemiyorum ne kadar etkili
madem sezeryan istemiyorsun umarım zamanında gelir gerek kalmaz
ama bence de sık sık kontrole git
alttan da bakmalı bence artık doktorun madem normal düşünüyorsun
çatı muayenesi olmuş muydun peki

valla canım benimkine ilişki desem hemen oracıkta bayılır:)))))çok korkuyo bana bu halimle asla dokunamaz düşün bizim hiç bi sorun olmamasına rağmen göbüşim çıktığı günden bu yana yani 4. ayımdan bu yana hiç birlikte olmadık.
yürüyüşleri akşam yemeginden sonra yapıyoruz
çatı muayenemi 38. haftamda yapmıştı yarın tekrar bi kontrolüm var altan bakarmı bilmiyorum nsteye gireceğim
bu arada açılmayı biz anlayamıyormuyuz ayna tutup baksammı acep:))

valla canım benimkine ilişki desem hemen oracıkta bayılır:)))))çok korkuyo bana bu halimle asla dokunamaz düşün bizim hiç bi sorun olmamasına rağmen göbüşim çıktığı günden bu yana yani 4. ayımdan bu yana hiç birlikte olmadık.
yürüyüşleri akşam yemeginden sonra yapıyoruz
çatı muayenemi 38. haftamda yapmıştı yarın tekrar bi kontrolüm var altan bakarmı bilmiyorum nsteye gireceğim
bu arada açılmayı biz anlayamıyormuyuz ayna tutup baksammı acep:))

biz de sizinle aynı durumdayız
ama son haftalarda zorla da olsa bişeyler yaptırmayı planlıyorum :1::1:
alttan bakarak göremezsin
anladığım kadarıyla 2 haftadır gitmiyorsun sen kontrole
belki de açılman veya sancın vardır da sen hissetmiyorsundur
o şekilde doğuran kişi de çok
hiçbişey hissetmeden gidip açılması olduğundan yatış yapılan
sen yarın hazırlıklı git bence
umarım yarın doğum yaparsın

canım iki hafta önce kontorlüm vardı yani 38.haftada sonrada her hafta nsteye gittim yarın yine nst içim gidiyorum ondan sonrada belki alttan bi kontrol yapar inşallah açılmama vardır acayip sabırsızlanıyorum
siz bi deneyin ilişkiyi herkes tavsiye ediyo hatta doktorlar bile ama bizimkisini profesörler bile ikna edemez:))))))

biz de sizinle aynı durumdayız
ama son haftalarda zorla da olsa bişeyler yaptırmayı planlıyorum :1::1:
alttan bakarak göremezsin
anladığım kadarıyla 2 haftadır gitmiyorsun sen kontrole
belki de açılman veya sancın vardır da sen hissetmiyorsundur
o şekilde doğuran kişi de çok
hiçbişey hissetmeden gidip açılması olduğundan yatış yapılan
sen yarın hazırlıklı git bence
umarım yarın doğum yaparsın

ayyy canım benim nede güzl söylemişsin ahh keşkem ahh:)ne süper olur

bu arada son adet tarihinin net hatırlanması da önemli sanırım bu yüzden de gecikmeler yaşanabilir sizler net hatırlıyormusunuz birde mesela hiç bi şekilde bilmeyenler var onu nasıl ayarlıyorlar
ben son adet tarihimi 2 eylül diye giriyorum doğum tarihi 8 haziran çıkıyo ama tam eminmiyim hayır

canım iki hafta önce kontorlüm vardı yani 38.haftada sonrada her hafta nsteye gittim yarın yine nst içim gidiyorum ondan sonrada belki alttan bi kontrol yapar inşallah açılmama vardır acayip sabırsızlanıyorum
siz bi deneyin ilişkiyi herkes tavsiye ediyo hatta doktorlar bile ama bizimkisini profesörler bile ikna edemez:))))))

hadi bakalım hayırlısı olsun
biz deneriz muhtemelen, yani eşim istemese bile denemek zorunda kalabilir
ama benim daha erken
39. haftadan sonra bakarız artık :1:

slm kizlar yalniz olmadgmi bilmek guzel papatyacim senin gibiyim dktrm 9 haziran dedi ama sabah aksam bekliyorum sabirsizlanmaya basldm yalanciktan kaslmlarim var bi cm acilmam vardi bi hafta once hala bekliyorum sen ne alemdesin agrn sancin varmi

arkadaşlar tahmini doğum tarihim 8 haziran yani 2günüm ama bende hiç bi şekilde sancı nişan kramplar vs gibi hiç bi belirti yok sabırsızlanıyorum ve bebişimi bir an önce kucağıma almak istiyorum merak ettiğim bebeğin doğması en fazla nekadar geçikebilir doktorlar ne kadar bekliyor sancım gelmezse ne yapılıyor erkek bebekler geç gelir diyorlar sizlerde nasıl oldu bebeğiniz kaçıncı hafta da doğdu birde doğumun başlaması için ne önerirsiniz bana ???

Allah kurtarsın canim.sağlıcakla kuşuna kavusursun inşallah.sıcak banyonun doğumu başlattıgını duymuştum.sıcak küvete gir yada sıcak duş al.ama kontollere git bence hergun.mazallah kaka yeme durumu olmasın..

Iliskiye gir canim hergun dogumu tetikliyo o son ayda benim hormonlar tepmisti hergun istemistim 37 Haftalik geldi bebegim

slm kizlar yalniz olmadgmi bilmek guzel papatyacim senin gibiyim dktrm 9 haziran dedi ama sabah aksam bekliyorum sabirsizlanmaya basldm yalanciktan kaslmlarim var bi cm acilmam vardi bi hafta once hala bekliyorum sen ne alemdesin agrn sancin varmi

yok canım ya bende tık yok yalancı kasılmalar falan olurmuş ama ben hiç birşey hissetmiyorum acaba iyiyemi yorsam kötüyemi yorsam bilemedim yani ağrı eşiğim yüksektir doğumun rahat geçeceğine mi işaret acaba diyorum.
yarın altan bakar doktorum inşallah benimde açılmam vardır epidural normal doğum yapacam onda 4cm açıklık bekliyorlar ya inşallah o ana kadar çok acı çekmem

Allah kurtarsın canim.sağlıcakla kuşuna kavusursun inşallah.sıcak banyonun doğumu başlattıgını duymuştum.sıcak küvete gir yada sıcak duş al.ama kontollere git bence hergun.mazallah kaka yeme durumu olmasın..

sıcak banyo zararlı diye biliyorum hamilelikte ama uzarsa deneyebilirim.
kaka yeme olayından bende çok korkuyorum kuzenimin başına geldi çünkü çok şükür bebeği kurtuldu ama baya yoğun bakımda kalmıştı..
eğer doğum başlamassa suni sancıyla başlatamazlarmı acaba

sıcak banyo zararlı diye biliyorum hamilelikte ama uzarsa deneyebilirim.
kaka yeme olayından bende çok korkuyorum kuzenimin başına geldi çünkü çok şükür bebeği kurtuldu ama baya yoğun bakımda kalmıştı..
eğer doğum başlamassa suni sancıyla başlatamazlarmı acaba

sıcak banyo rahim kaslarını gevşetip doğumu tetiklediği için önerilmiyor..ama doğum vakti gelip sancisi olmayanlara öneriliyor.. sıcak suyun içine otur umarım faydası olur..:40:

Back
X