MIYOM amalıyatından ne kadar sonra ıyılestınız

canım çok geçmiş olsun inşallah bizlerde çok çabuk atlatırız bu evrelerı kaç gun hastanede yattınız ve kıstınız boyu kaç cm dı bılgılendırırsen sevınırım

perşembe yatış yaptım hastaneye cuma ameliyat oldum sabahtan pzartesi sabahı taburcu edildim yani 3-4 gün kalıyorsun canım her iki yumurtalığımdada kist vardı en büyüğü 4-5 cm yapışıklıkda varmış hepsini temizlemiş dr.

herkese selam arkadaşlar nıhayet amalıyat ayına karar verdım mart ayında olcam mıyom amalıyatı.korkudan hep bu ay bu ay dedım erteledım ama artık yaza ıyıleşmiş gırmek ıstıyorum kafamda soru işaretıyle yasamak ıstemıyorum açıkçası çok korkuyorum gerçekten zor bır amalıyatmı hastanede sadece bır gece yatacakmışım özel hastanede olacam lutfen cvp verın amalıyattan sonra neler yasadınız kaç gunde ıyılestınız şimdiden teşekkurler:85:

Öncelikle geçmiş olsun canım.Eylül 2009 de myom ameliyatı oldum laproskopik...en büyüğü 9 cm idi...3 tane vardı.bir gece kaldım çıktım.benimkisi laproskopik olduğu için sıkıntım olmadı ki myomlarımdan en küçüğü senin alınan myomun kadardı.hamileliğim sırasında çok büyüdüler ve bebeğimi myomlar yüzünden kaybettim o yüzden hamilelik düşünüyorsan öncesinde aldırman çok iyi olmuş.hamileliğim süresince 4,5 ay çok çektim myomlardan acaip sancılarım oldu yerlerde kıvrandım.fakat ameliyattan sonra benimkiler yine oluştu küçükler şu anda o yüzden yeniden ameliyat yapmak yerine myomlar büyümeden tüp bebek yapıyor doktorum.

Sana tavsiyem eğer bu myomların için tek bir doktora gittiysen mutlaka başka doktorada görün oda sana açık ameliyat diyorsa o zaman açık ameliyat ol çünkü laproskopik de hem iyleşme süren daha kısa daha eziyetsiz oluyor ben hemen ayağa kalkmıştım.Tekrar geçmiş olsun.

Öncelikle geçmiş olsun canım.Eylül 2009 de myom ameliyatı oldum laproskopik...en büyüğü 9 cm idi...3 tane vardı.bir gece kaldım çıktım.benimkisi laproskopik olduğu için sıkıntım olmadı ki myomlarımdan en küçüğü senin alınan myomun kadardı.hamileliğim sırasında çok büyüdüler ve bebeğimi myomlar yüzünden kaybettim o yüzden hamilelik düşünüyorsan öncesinde aldırman çok iyi olmuş.hamileliğim süresince 4,5 ay çok çektim myomlardan acaip sancılarım oldu yerlerde kıvrandım.fakat ameliyattan sonra benimkiler yine oluştu küçükler şu anda o yüzden yeniden ameliyat yapmak yerine myomlar büyümeden tüp bebek yapıyor doktorum.

Sana tavsiyem eğer bu myomların için tek bir doktora gittiysen mutlaka başka doktorada görün oda sana açık ameliyat diyorsa o zaman açık ameliyat ol çünkü laproskopik de hem iyleşme süren daha kısa daha eziyetsiz oluyor ben hemen ayağa kalkmıştım.Tekrar geçmiş olsun.

Aslıhan doktorlar 7 cm üzerindeki miyomları genel de laparoskopi ile almayı doğru bulmuyorlar.Açık ameliyat yapıyorlar.Ameliyatı nerde olduğunu öğrenebilirmiyim?Bende laparoskopi ile olmak istiyorum.

cvp larınız için tesekkurler ıkı doktora gıttım ıkısıde amalıyat dedı ıkıncı tüp bebek yapılmadan olacam inş tüp bebek ılaçlarından buyume yapıyor doktorum hıstereskopı yaptı konum ıtıbarıyle açık amalıyat uygun dedı bıde açık amalıyatta daha guzel temızlenıyormuş benım sorumda açık amalıyat olan arkadaşlara çok korkuyorum acaba çok çok zor bır amalıyatmı

Aslıhan doktorlar 7 cm üzerindeki miyomları genel de laparoskopi ile almayı doğru bulmuyorlar.Açık ameliyat yapıyorlar.Ameliyatı nerde olduğunu öğrenebilirmiyim?Bende laparoskopi ile olmak istiyorum.

Amerikan Hastahanesinde Bülent Urman yaptı...Ameliyat masasında belli olucak tam olarak dedi açıkmı yoksa laparoskopi mi diye büyük olduğu için myomlarım çıkartamayabilirim demişti ama gerek kalmadı açık ameliyata çok şükür halletti.gerçi yeniden myomlarım geri geldiler:(((ama şu anda çok küçük oldukları için ameliyat etmiyor.birde belli ki alınsada benim myomlar oluşmaya devam edicek:(senin myomlarının büyüklüğü ne kadar canım?

Amerikan Hastahanesinde Bülent Urman yaptı...Ameliyat masasında belli olucak tam olarak dedi açıkmı yoksa laparoskopi mi diye büyük olduğu için myomlarım çıkartamayabilirim demişti ama gerek kalmadı açık ameliyata çok şükür halletti.gerçi yeniden myomlarım geri geldiler:(((ama şu anda çok küçük oldukları için ameliyat etmiyor.birde belli ki alınsada benim myomlar oluşmaya devam edicek:(senin myomlarının büyüklüğü ne kadar canım?

Altı ay önce 4 cm di,dr adet dönemimde fazla kanama yapmadığı için kontrol altında tutalım dedi.Bu sefer başka doktora gideceğim,onların görüşlerini alacağım.Açık ameliyat olmak istemiyorum iyileşme süresi uzun olduğundan.Laperoskopi ile de bazen gözden kaçan miyomlar olabiliyormuş.Açık ameliyatta tam olarak görebiliyorlamış.İkisinin de artı ve eksileri var.Annem açık ameliyat oldu,çabuk iyileşemedi.Açıkçası korkuyorum,ertelemek işime geliyor...

Altı ay önce 4 cm di,dr adet dönemimde fazla kanama yapmadığı için kontrol altında tutalım dedi.Bu sefer başka doktora gideceğim,onların görüşlerini alacağım.Açık ameliyat olmak istemiyorum iyileşme süresi uzun olduğundan.Laperoskopi ile de bazen gözden kaçan miyomlar olabiliyormuş.Açık ameliyatta tam olarak görebiliyorlamış.İkisinin de artı ve eksileri var.Annem açık ameliyat oldu,çabuk iyileşemedi.Açıkçası korkuyorum,ertelemek işime geliyor...

kesinlikle başka doktorlara göster.ben bebek sahibi olmaya karar verdiğimde tam 3 doktor gezdim myomlarım için.benimkide 4,5 cm idi.hepsi bana ameliyat olmaya gerek yok dedi.hamileyken myomların büyüme olasılığından bahsetmediler bile.sonra hamile kalışımla birlikte 9 cm kadar çıktı ve sağlıklı bebeğimi kaybettim.laperoskopide başarı bu ameliyatı fazlaca yapan tecrübeli hekimlerin elinde sorunsuz oluyor.Hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben Bülent Urman'ı tavsiye ederim.Tabii Bülent Bey'den memnun olan var olmayan var fakat ben kendisinden memnun kaldım laperoskopide başarılı bir hekim.Hiç korkma açık ameliyat olan arkadaşımda var gerçi onunkiside benim ki kadar büyüktü kısa sürede iyleşti.Geçmiş olsun canım.

Back
X