Miyom ameliyati kesiyi

Janaan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2022
11
3
1
39
Merhaba yaklaşık 4 hafta önce açık miyom ameliyatı oldum,miyom 10 sm rahimin arka duvarında oldugundan açık ameliyat tercih ettim , aşırı anestezi korkum vardı , açık ameliyat suresi 1 saat , aranızda açık miyom ameliyatı olanlar varmı? Kaç süre korse kullandınız? Araba kullanmak 1 ay sonra normalmı? Bıde benım kesıgim pubisin ortasından , sezeryan ve laparatomı kesiniz nerde

Eklentiler

• EF83F35A-8267-41C3-9630-FEF9931BB211.webp
    EF83F35A-8267-41C3-9630-FEF9931BB211.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 453
  • F86EC632-4CB3-4379-BEC3-CC36F7071E80.webp
    F86EC632-4CB3-4379-BEC3-CC36F7071E80.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 281
Son düzenleme:
Benim dikey 15 cm kesik var oldukca da derin 15-20 gun sonra araba kullanmistim ama zor olmustu mecbur degilseniz kullanmayin gecmis olsun

Benimde aynı yerden 2 ci kez amaliyat oldum sezeryan kesiği gibi korse hiç kullanmadım sıfır göbek varken şimdi ayva göbeğim oldu 🙂 sizinkisi bayağı aşağıda daha iyi kesiginizde az geçmiş olsun 2 hafta sonra araç kullanmaya başlamıştım

Benimde aynı yerden 2 ci kez amaliyat oldum sezeryan kesiği gibi korse hiç kullanmadım sıfır göbek varken şimdi ayva göbeğim oldu 🙂 sizinkisi bayağı aşağıda daha iyi kesiginizde az geçmiş olsun 2 hafta sonra araç kullanmaya başlamıştım
Benim kesigim 6,5 sm , bu kadar aşağı olduğundan bozuldum, boylesi daha modernmiş dıyorlar ben pekı sevmedim, kırmızı cizgi olan yerde olsaydı keşke

Benim kesigimde aynen bu sekil, ben bir ay yattim cunku ayni anda apandistimde alinmisti. Korse kullanmadim

Geçmiş olsun, sizde ne zaman oldu amalıyat ?nasılsınız? Hastanade 3 gun kaidım , 4 gun tabırcu oldum, 1 gun sonra yurudum zor olsada
2 sene gecti ameliyatimin ustunden. Teşekkürler sizede gecmis olsun. Bende 3 gun kalmistim ama cabuk toparlayamadim ekstra cikan durumlardan dolayi, siz benden cabuk iyilesirsiniz eminim 🌸

Merhaba yaklaşık 4 hafta ónce açık miyom amaliyyatı oldum,mıyom 10 sm rahimim arka duvarında oldugundan açık amaiıyyat tercıh etdim , aşırı narkoz korkum vardı , açık amaiıyyat suresi 1 saat , aranızda açık mıyom amaliyyati olanlar varmı? Kaç süre korse kullandınız? Araba kullanmak 1 ay sonra normalmı? Bıde benım kesıyım pubisin ortasından , sezeryan ve laparatomı kesıyiniz nerde
2 sene gecti ameliyatimin ustunden. Teşekkürler sizede gecmis olsun. Bende 3 gun kalmistim ama cabuk toparlayamadim ekstra cikan durumlardan dolayi, siz benden cabuk iyilesirsiniz eminim 🌸
Kesıgıniz nasıl beyazladımı? Bende hiss kaybı ve batmalar hayle var

Merhaba yaklaşık 4 hafta ónce açık miyom ameliyatı oldum,mıyom 10 sm rahimim arka duvarında oldugundan açık ameliyat tercıh etdim , aşırı anestezi korkum vardı , açık ameliyat suresi 1 saat , aranızda açık mıyom ameliyatı olanlar varmı? Kaç süre korse kullandınız? Araba kullanmak 1 ay sonra normalmı? Bıde benım kesıgim pubisin ortasından , sezeryan ve laparatomı kesiginiz nerde
Açık miyom ameliyatı sonrası lekelenme ve kanama ne kadar sürdü sizde ve adetiniz zamanındamı geldi aceba? Teşekkürler

Açık miyom ameliyatı sonrası lekelenme ve kanama ne kadar sürdü sizde ve adetiniz zamanındamı geldi aceba? Teşekkürler
Merhaba ,ameliyat sonrası hiç kanamam olmadi,adetim 5 gün erken geldi , adetin ilk günü ağrıkesıci aldım

Merhaba yaklaşık 4 hafta önce açık miyom ameliyatı oldum,miyom 10 sm rahimin arka duvarında oldugundan açık ameliyat tercih ettim , aşırı anestezi korkum vardı , açık ameliyat suresi 1 saat , aranızda açık miyom ameliyatı olanlar varmı? Kaç süre korse kullandınız? Araba kullanmak 1 ay sonra normalmı? Bıde benım kesıgim pubisin ortasından , sezeryan ve laparatomı kesiniz nerde
Bende 4 hafta once acik amaliyat oldum dev miyom aldirdim suan gunde 2 saat korse kullaniyrm cunku sezeryandan kalan gobegimde oldgu icin kullanmak istedim
Benim kesigim sezeryan yerimden yani ayni yerden kesilmis sizin kesiginizin ust kisminda

Merhaba ,ameliyat sonrası hiç kanamam olmadi,adetim 5 gün erken geldi , adetin ilk günü ağrıkesıci aldım
Teşekkür ederim sizde ne güzelmiş bende maalesef ameliyattan iki gün sonra başlayan siyah kahverengi lekenlenme oldu 13 gün kadar ve şimdide kırmızıya döndü ve çoğaldı ama bu adetim olması lazım iki gün erken geldi sizede çok geçmiş olsun şifamız daim olsun İnşAllah 🤲🏻

Teşekkür ederim sizde ne güzelmiş bende maalesef ameliyattan iki gün sonra başlayan siyah kahverengi lekenlenme oldu 13 gün kadar ve şimdide kırmızıya döndü ve çoğaldı ama bu adetim olması lazım iki gün erken geldi sizede çok geçmiş olsun şifamız daim olsun İnşAllah 🤲🏻
Sizede geçmiş olsun, kanama kırmızıya dönduse adet kanaması ola bilir 2 gùn erken olması normal

Back
X